ez jett. nincs csillapítása, rugó/elasztomer.
óvatos használat mellett sokáig jó lesz az, nem freeride és a mai divatirányzatokra (street/urban) való.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2004. május 06. - 11:50

Írta 2004. május 06. - 10:48

Ez már Jett. sztem. vagy Judy TT?
most van veszprémben egy zsir uj Indy XC 35ezerért... sztem k**vasok érte. Acél nyaka van. Csilli vajon van benne?
most van veszprémben egy zsir uj Indy XC 35ezerért... sztem k**vasok érte. Acél nyaka van. Csilli vajon van benne?
Írta 2004. május 05. - 21:45

mi ez valami régi Indy, vagy már Jett?
ha indy, akkor cuki, nem lesz vele gondod, túra teló, ne gyalázd jobban.
ha indy, akkor cuki, nem lesz vele gondod, túra teló, ne gyalázd jobban.
Írta 2004. május 05. - 21:22

Sziastzok ma vettem egy rock shox telót használtan de jó állapotban...(ridebike-ban 22900) ujjonnan...Mi a véleményetek van esetleg valakinek tapasztalata vele kapcsoltaban?
http://www.bikemag.h...uma&id=100_1883
http://www.bikemag.h...uma&id=100_1883
Írta 2004. május 05. - 19:56

Nem tudom volt-e róla szó, de ezek az új Suntour DIRT megnevezésû telók milyenek, Valami infó? Én csak annyit vágok, hogy 2 fajta van(110 és 130 mm úttal) meg, hogy 40 róka alatt vannak.
Valaki? ???
Valaki? ???
Írta 2004. május 04. - 20:48

Juhi,te EBBEN a témában biztos nem vagy kompetens...
Hogyazajó....
Nem te mondtad anno,h nem veszel merevvillát,mert nem elég merev?!?
Author csak 7.5e lenneha lehetne kapni,cromo,és a legnehezebb is ha jól tudom.még 10ért is megéri,ha látsz apróban
Magellan alu triál;elég húzós az ára,a legmerevebb és 1ben a legkönnyebb is.
Kona-szintén magasabb ár,és ha jól tudom,különböznek egymástól a különbözõ évjáratok,és van köztük egy gyengébb is...
Hogyazajó....
Nem te mondtad anno,h nem veszel merevvillát,mert nem elég merev?!?
Author csak 7.5e lenneha lehetne kapni,cromo,és a legnehezebb is ha jól tudom.még 10ért is megéri,ha látsz apróban
Magellan alu triál;elég húzós az ára,a legmerevebb és 1ben a legkönnyebb is.
Kona-szintén magasabb ár,és ha jól tudom,különböznek egymástól a különbözõ évjáratok,és van köztük egy gyengébb is...
Írta 2004. május 04. - 19:43

nekem az jött be eddig a legjobban!author az triál planet-x azt nem próbáltam és azért a kona megbízható!Nem is annyira húzós az ára!
mondjuk nem az a legjobb csak eléggé jó! ;D
mondjuk nem az a legjobb csak eléggé jó! ;D
Írta 2004. május 04. - 19:03

elmondanád miért is a kona a legjobb? nem kötekedés képpen, csak nem tudom..
sztem attol függ inkább, hogy mit lehet kapni. mert egyenlõre egyiket se..
ha meg van mind, akkor válaszd azt, amelyik a vázadhoz legjobban megy. kona fekete, author ezüst, etc.
sztem attol függ inkább, hogy mit lehet kapni. mert egyenlõre egyiket se..
ha meg van mind, akkor válaszd azt, amelyik a vázadhoz legjobban megy. kona fekete, author ezüst, etc.
Írta 2004. május 04. - 18:39

kona villa a legjobb vagy használt planet-x!De inkább kona!
vagyis nem inkább kona hanem az olcsóbb!
vagyis nem inkább kona hanem az olcsóbb!
Írta 2004. május 04. - 17:00

Havernak van X5.5-je és meg van vele elégedve.Én is mentem már vele csomót és nagyon pöpecül mozog.Erõs is és szerintem ha arra használják,amire való akkor azért annyira nem nehéz.
vendég__*
Írta 2004. május 04. - 15:56

Norbert78!
Tizenegynéhányért tudomásom szerint Author villa van (az 9 pénz asszem), meg Kona 15é. Esetleg Magellan triál villa, ami tizenvalahányezer pénz. Lehet van még más is, én jelenleg csak ezekrõl tudok!
Tizenegynéhányért tudomásom szerint Author villa van (az 9 pénz asszem), meg Kona 15é. Esetleg Magellan triál villa, ami tizenvalahányezer pénz. Lehet van még más is, én jelenleg csak ezekrõl tudok!
vendég__*
Írta 2004. május 04. - 15:53

vendég_norbert78_*
Írta 2004. május 04. - 14:08

Mondjatok nekem olyan merevvillát(nem étkészletbôl mer a má va ;D) ,ami hasonló a PlanetX -éhez+ az Bp-n beszerezhetô és max 10 -enegynehány az ára! 8)
Írta 2004. május 04. - 10:10

Írta 2004. május 04. - 09:28

Írta 2004. május 04. - 06:42

ponebike!
Nem véletlenül egy mustár nevû fórumos gyerekkel cserélted el?Neki volt mozo 5.5-je és mostanába suntourról dumált!? ;D
Nem véletlenül egy mustár nevû fórumos gyerekkel cserélted el?Neki volt mozo 5.5-je és mostanába suntourról dumált!? ;D
vendég__*
Írta 2004. május 03. - 22:21

Képzeld nem! Tök korrekt az egész, szerencsére X sorozat, és nem R. Szerencsére ez a kidolgozottságban is látszik.
Egy problémám van vele, ha esetleg van valami tipped, hogy alul, ahol lehet állítani a csillapítást (patronos) picit csöpög az olaj (1 hét alatt 2 csepp kábé) . Ötlet?
Egy problémám van vele, ha esetleg van valami tipped, hogy alul, ahol lehet állítani a csillapítást (patronos) picit csöpög az olaj (1 hét alatt 2 csepp kábé) . Ötlet?
Írta 2004. május 03. - 22:06

vendég__*
Írta 2004. május 03. - 22:03

NEm fog, hanem már abba van. Egy sráccal cseréltem, egy suntour telót adtam érte. Az vagány kis street teló volt, de alattam (80kg) sajnos túl puha volt. Rugót meg nem akartam bele tunázni, aztán cseréltem erre. A srác 50 kg, alatta meg ez a teló nem mozdult semmit. Nekem bevált egyenlõre, de túl sokat nem várok tõle, hiszen mozo. volt már egy r 500-am... uhh, na azt inkább hagyjuk. A csillapítás miatt lassabban jön vissza a teló, így nekem mondjuk sokkal nehezebb bunnyzni, de déhánál nagyon zoralul üzemel. Úgyis kereskedek egy csomó bicós cuccal, ha megunom, majd beújítok másra.
Írta 2004. május 03. - 21:52

x5.5: árához képest jó, izmos, ez nem kétség ;D . nagggggyon nehéz (hiszen mozo). van benne csillapítás, jól kiemeli a gecót. asszem ennyi. Ja, és elég randa' ;D
hááháá, a px-be jól fog kinézni.... ;D ;D ;D (nekemis abba volt régen..........régen :-[ :-X)
hááháá, a px-be jól fog kinézni.... ;D ;D ;D (nekemis abba volt régen..........régen :-[ :-X)