sly
ja
es
mindegy
hasznald!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2004. április 23. - 18:04

Írta 2004. április 23. - 14:08

Hali!
Fox Vanilla 125 RLC beépítési magasság 51cm. És az ára talán kicsit több mint a Psylo Race.... És persze jobb is
bye
Fox Vanilla 125 RLC beépítési magasság 51cm. És az ára talán kicsit több mint a Psylo Race.... És persze jobb is

bye
Írta 2004. április 23. - 13:23

Hella
Kérdés.
Manitou Black Elite 02 éshez jó a 2003,2004 es zsirzópiszti??
És ha bezsíroztam utánna járatni kellene?Vagy tökmind1?
köszics
Kérdés.
Manitou Black Elite 02 éshez jó a 2003,2004 es zsirzópiszti??
És ha bezsíroztam utánna járatni kellene?Vagy tökmind1?
köszics
Írta 2004. április 23. - 08:57

dzsotty, az egy eléggé szervizigényes teló, menetrögzítõ helyett rugós alátét, vagy hasonló!
Írta 2004. április 23. - 03:15

hogy ment ki a fejedbõl, hogy ott van egy stinky-d is super t-vel durvulásra? nekem ennél egyszerûbb bringák se mennek ki a fejembõl. figyelj ezekre az apró jelekre.
azt nem tudom, miért gondolod, hogy a dirt jumper 1 durva lenne street/trial dolgokra. ha streetelni szeretnél, vedd meg a dj 1-et, nem olyan rossz az arra... ha meg triáloznál, vegyél merevvillát. vannak, akik telóval csinálják, de te inkább próbáld merevvel. egy csomó súlyt takarítasz meg a konád elejébõl.
és hogy a kérdésedre is rátérjek: én azt gondolom a kona jump villáról, hogy jó kis merevvilla. azért gondolom ezt, mert van egy pajtásom, aki triálozik és õ ilyet használ. és õ mondja, hogy jó. mert én igazából nem tudom.
remélem segítettem.. és figyelj jobban a stinkyre
azt nem tudom, miért gondolod, hogy a dirt jumper 1 durva lenne street/trial dolgokra. ha streetelni szeretnél, vedd meg a dj 1-et, nem olyan rossz az arra... ha meg triáloznál, vegyél merevvillát. vannak, akik telóval csinálják, de te inkább próbáld merevvel. egy csomó súlyt takarítasz meg a konád elejébõl.
és hogy a kérdésedre is rátérjek: én azt gondolom a kona jump villáról, hogy jó kis merevvilla. azért gondolom ezt, mert van egy pajtásom, aki triálozik és õ ilyet használ. és õ mondja, hogy jó. mert én igazából nem tudom.
remélem segítettem.. és figyelj jobban a stinkyre

Írta 2004. április 23. - 01:35

Mit gondoltok a Kona Jump Villáról!
Merevvilla de nekem elég jónak tûnik!
Csak azért kérdem, mert össze akarom rakni a scrapemet másod biciklinek! Azt eddig dirt jumper 1 et akartam venni! DE aztán rá jöttem hogy ott a stinkym super t-vel az elég a durvulásra!
És a scrap úgy is single speed street bike lesz!
és így pénzt is spórolhatok meg van két különbözõ bringám!
Mert ugye bár a Dirt jumper 1 már elég durva az ilyen street/trial dolgokra!
Végül is a kérdésem, az hogy van valakinek tapasztalata a kona jump fork-al?
Ha igen milyen! elõre is kösz
Merevvilla de nekem elég jónak tûnik!
Csak azért kérdem, mert össze akarom rakni a scrapemet másod biciklinek! Azt eddig dirt jumper 1 et akartam venni! DE aztán rá jöttem hogy ott a stinkym super t-vel az elég a durvulásra!
És a scrap úgy is single speed street bike lesz!
és így pénzt is spórolhatok meg van két különbözõ bringám!
Mert ugye bár a Dirt jumper 1 már elég durva az ilyen street/trial dolgokra!
Végül is a kérdésem, az hogy van valakinek tapasztalata a kona jump fork-al?
Ha igen milyen! elõre is kösz
Írta 2004. április 22. - 21:20

hogyan??? ??? ??? ??? :

az micsoda???
ilyenrõl még nem hallottam
honnan lehet olyat kapni???

az micsoda???
ilyenrõl még nem hallottam

honnan lehet olyat kapni???
Írta 2004. április 22. - 21:20

ooosegíts má lor megérteni az elõzõ ember hozzászólását :}
nezd meg jobban.
figyelmesen nezd at!
Írta 2004. április 22. - 21:09

Írta 2004. április 22. - 21:07

lenne 1 kérdésem!
most vettem 1 MOZO R500-at és 4 nap után az alsó csavarkák elkezdték önállósítani magukat és kicsavarodtak!!!

mit tudok ez ellen tenni???
vissza csavartam õket de félek hogy +int +teszik a csavarodást és elhagyom õket...
és az nem igazán izgató mikor a telóm úgy kótog mint 1 hoffer traktor! ;D ;D
most vettem 1 MOZO R500-at és 4 nap után az alsó csavarkák elkezdték önállósítani magukat és kicsavarodtak!!!

mit tudok ez ellen tenni???
vissza csavartam õket de félek hogy +int +teszik a csavarodást és elhagyom õket...
és az nem igazán izgató mikor a telóm úgy kótog mint 1 hoffer traktor! ;D ;D
Írta 2004. április 22. - 20:17

Írta 2004. április 22. - 20:01

a foxok milyen magasak? mondjuk egy 125 rlc. mert psylot nézegettem, aztán az 'illetõ' azzal ijesztgetett, hogy az már nincs, esetleg hasonló árban fox. hmm...
jah a beépítési magasságra gondoltam.
jah a beépítési magasságra gondoltam.
Írta 2004. április 22. - 19:58

Írta 2004. április 22. - 17:38

Írta 2004. április 22. - 16:45

Írta 2004. április 22. - 14:29

Amcsiban még van eladó 2003as Psylo xc átütõs. és ráadásul k*rvaolcsó.
http://gallery.bcent...e=1&sortOrder=0
venni kéne egy párat...
*** mostveszemészre: ilyen is van: álomvilla
http://gallery.bcent...e=1&sortOrder=0
venni kéne egy párat...
*** mostveszemészre: ilyen is van: álomvilla
Írta 2004. április 21. - 19:53

Mondjuk ez lenne az egyetlen lehetõség ha magától elmúlt..valszeg megszáradt..csak ez a mai idõ
haláli volt.. iljics kollégával harcoltunk az elemekkel:) bezzeg senki sem mert jönni rajtunk kívül:) \m/

Írta 2004. április 21. - 19:50

eléggé esõ a valószinû!
Gyapinál meg tuti tulios sl van mert mindig megnézem és elgongolkodok hogy az enyémet eladom és azt megveszem! ;D
Gyapinál meg tuti tulios sl van mert mindig megnézem és elgongolkodok hogy az enyémet eladom és azt megveszem! ;D
Írta 2004. április 21. - 19:46

Nah ma a kis pazzaz usd telóm gyengéden megijesztett:) két kört mentem a jános-hegyen és mire leértem és indultam haza észrevettem hogy a teló csak akkor mozog ha behúzom a féket..irány gyapi:) aki nem tudott mit mondani csak azt hogy holnapra utánakérdez..de mikor elgördültem gyapitól megjavult és megint mozgott..nem tudom hogy az esõ a víz vagy a sár vagy a hideg vagy ezek keveréke tette e ez.de hogy szopás volt egy 200 milis merev teló az tuti:)
Írta 2004. április 21. - 13:55

Akkor elképzelhezõ hogy a gyapinál 7x. Viszont azt már nem egy embertõl hallom hogy nincs XC Tulliosban, csak SL.A Biker katalógusban meg az van hogy van. Mind1, sztem elég a gyz is, vagy majd meglássuk.