Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
lehet, vki kibelezte?

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Hello. Lenne egy kérdésem van egy Judy TT ami mindig kinyomja a jobb lábán a szimmeringet:( lehet vmit tenni vele. ja és amikor felemelem a binyó elejét akkor koppan egyet a teló. Az baj?

Ugyis le lesz cserélve jovõre csak érdekelne. Kicsit gyenge az elvárásokhoz már számtalanszor felkoppant:(

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Nem szorul. A hang erezhetoen a telotestbol jon kifele.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
nem szorul a himbakar felõli vége? a tag rögzítésénél.

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Kosz, Rave :)
A rugostagon semmifele serules nincs, olaj nem folyt belole (hasznaltan jott, lehet, hogy mar elfolyt mind elotte ::), es amugy jol mozog, nem szorul. Csak az a hang... vegulis lehet hogy gyorsan beszerzek valami tagot az ebayrol, itt ugyis olcsoer adjak.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jaaajj tenyleg o log csak ki az nrs sorbol a hofeher speckoval
tenyleg

nah de hat ez van

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás

nrs ugye?

Vazze ezért mit kapsz.... :D
Pixel váza:
Feltöltött kép

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
a becsuszon nincsenek serulesre utalo nyomok?
olaj nem fojt belole?
szerezz vmi csocsos tagot
barmi jo amit be lehet rakni a vazba, hoyg addig is ne nyuzd az esetleg serultet.
nrs ugye?

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Talalkozott mar valaki embertelen modon recsego levegos rugostaggal? A 03-as Fox Float-om olyan hangot hallat ujabban, hogy be kell kapcsolnom a lockoutot. A visszaut kozben olyan hang jon ki belole, mintha egy 100 eve nem olajozott ajtot nyitnek ki. Mitol lehet ez szerintetek? Sajna most nem tudok vele szervizbemenni es meg 20 napig hasznalnom kell, remelem nem megy tonkre. Minden tippnek orulnek.

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Sziasztok!

bringa: 2004Stinky

Az agyakat kicserélem XT-re. Drop off van benne, Nekem az a teló nagyon tetszett, mármint a mozgása.
Nem lesz atomdurvulásra használva. Szerintetek megéri boxxer vagy nem?
Amúgy minden teljesen gyári lesz, kivéve:
rugóstag: FOX Vanilla RC
agy: 2004XT

Dani

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Endroo: az, hogy OEM, nem csak annyit jelent, hogy - elvileg - önálló termékként nem kerül forgalomba? (csak egész bringába beszerelve)

Én a magam pici eszével azt gondolnám, hogy ettõl még a tipusjelzés meghatározza, hogy pontosan mi is az.

--Trifo

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
thez: az biztos, hogy jobban jártál, mintha a blacket vagy a Z2-t vetted volna.

És a comp az OEM villa, úgyhogy szinte bármi lehet benne. ::)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
belülrõl...
igen, ez van írva, csak mikor elmentem megnézni a villákat, akkor furcsamód megtaláltam az állítókát az alján... 3 féle van(80/100, 100, 100/120).. még jó h maga a formaglmazó tudja, mit árulT.
lévén megszûnt a comp :-\ bár asszem jobban is jártam h nem azt vettem, hanem ezt a villát, aminek zolle tudja jól kimondani a nevét :D
(nekem még gyaksiznom kell :D)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
A Comp belülrõl állítható 80/100 valamelyikére.
nyöszörgés meg valszeg a visszaútcsili, de hallani kéne Wav ? ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
van 80/100-as is :D
nyöszörgés passz

whitefulu

whitefulu

újonc

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Hella!
Van egy Manitou Black Comp 100-asom.
Tudtátok hogy van olyan ami nem 100/120as? Engem meglepett.
A másik hogy egy tök új villánál mennyire normális az, hogy nagy/hirtelen ütések nél nyöszörgõ hangot hallat ? (ha jól füleltem visszaútnál csinálja)
Köszi: Wf

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Manual szerint 50 PSI kéne bele, ezt megnéztem. A gond az hogy nem tudom mérni, hogy mennyi van benne, mert elereszt egy rarkás levegõt amikor leveszem a pumpát a szeleprõl. Na mind1 majd ha lesz pumpa beállítom. Azért kérdeztem hogy jó-e így, mert most elmegyek nyaralni, és ha így gáz, akkor inkább leereszetm teljesen, nehogy legyen baja. Bár szerintem nincs túlfújva, ha ránehézkedek szinte teljesen be tudom nyomni.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Manual, mert úgy látom nem megy a velotrade oldal. Használni használhatod, bár szerintem rendesen túl lehet fújva.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Ja és ezért kédeztem hogy így kb. ok-e: "Így kb. fél centit ûl le ha felülök és kb. rugóút feléig, ha elõre helyezem a súlypontot. "
Tehát hogy használhatom-e így amíg nincs pumpám?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Természetesen veszek majd pumpát, csak ugye el kell menni a szomszéd városba, mer ott van bolt. :P
Csak addig is fujni akartam bele valamennyit hogy legalább ki tudjam próbálni. Ha ugyanis nincs benne levegõ, félig beül ha ráülök. :)