Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Írta 2004. december 06. - 15:30

Írta 2004. december 06. - 15:19

LOL
(erre nem kell válaszolni!)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2004. december 06. - 15:17

Írta 2004. december 06. - 15:06

istenem.
kelljen csak.
majd rájön.
(én a boxxeremet amit oda/vissza lehet állítani kívülrõl összesen egyszer állítottam be. csak el kell találni a jót, és kész. most nem mindegy, hogy kívülrõl találom el, vagy belülrõl? LOL)
én amugy már láttam törött qr20 papucsot. nem esik ki belõle a tengely, vagy ilyesmi, a kis csapnál törik el, amin az alsó lap (nem tudom mi, ami fogja a tegnelyt) szóval az forog el rajta. az a kis lap eltörik. garanciában cserélik. de törve se nagy szám, mert a 2001-es (?) qr20 esetében még ilyen alsó lap sem volt. mégis jó villa volt, nem esett ki a tengely.....
stinkypapa: amugy tényleg nem ártana tájékozódni a neten, mielõtt ide jössz ezer meg kettõ kérdéssel. félreértés ne essék, nem leugatlak, csak mondom.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2004. december 06. - 14:55

eddig nagyon kevés embernek sikerült itthon tönkretennie.
szal ha az mtbr-en ilyet ovlasol, az reális, mert ott többen ugranak ilyen bender szerü dolgokat. itthon meg...
tehát ha marzót akarsz, cseréld le.
ha meg nem, akkor maradjon a boxxer.
junior tényleg szebben mozog, de ennyiben kimerül a tudománya.
mellesleg egy telót egyszer kell beállítani.
Írta 2004. december 06. - 14:54

Jó dnekem akkor is szükségem van arra az állítási lehetösgre...... És a tengeylrögzités??
nekem volt állítható telóm..egyszer beálítottam, utána már csak azért piszkáltam, hogy a haveroknak megmutassam, hogy ilyet is tud...ergo felesleges szvsz.
de a te dolgod....
boxxer jobb..szvsz
Írta 2004. december 06. - 14:46

Írta 2004. december 06. - 14:40

Amig kitekersz a fogasig, a Juniorral is ki fogod kopni a beled, mivel nem a teo miatt nehez tekerni. DH bringa: lancterelo, szeles gumik, nehez kerekek -> nehez tekerni.
I`m as fast as nobody!
Írta 2004. december 06. - 14:33

Írta 2004. december 06. - 14:29

Ezért azért lenne szükség nekem mert 1 ugytom hogy a junior-t nek a befel és a viszautcsillapítása állitható kivülröl ami nekem jó mert nemcsak erdöbe megyegyek és oda jobba kisit keményebb cucc, másrészte esztétikalilag is jobban néz ki, 3 meg a boxxeremhez kéne venni egy felsövállat palosat ami ugye kb 29eft. De ha ráfizetek 20ef-tot és meglessz a junior akkor ez probláéa kilöve....
Hmmm... az allithatosag egy dolog, bar ha a Boxxert rendesen beallitod, akkor nem fog nagyon mozogni maszasnal sem, persze ehez tudni kell tekerni is normalisan.
A felso vallat el is tudod cserelni az aproban, csak meg kene hirdetned.
Esztetikailag jobban nez ki a Junior? Hatt.. kinek mi, bar nem tudom mi lehet ronda egy Boxxerben...
I`m as fast as nobody!
Írta 2004. december 06. - 14:22

Írta 2004. december 06. - 14:19

mellesleg arra gondoltam, hogy az állíthatóságot, meg a súlyadatokat is ezer könnyen meg tudnád ott nézni. Elõször nézzél széta hivatalos honlapon, aztán keress rá(google, yahoo, stb), és ha még mindig nem tudnád a kérdésedre a választ, akkor írj ide. Ennyi a kérésem. menni fog?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2004. december 06. - 14:16

Írta 2004. december 06. - 14:13

Írta 2004. december 06. - 14:07

Csáó!!
A véleményeteket kérném a 04-es junior-t vel kapcsolatban. Menyni a sulya mi állítható rajta és azok kivülröl állíthatok, mijen a mozgása, megindulása, és még annyit hogy sokan fikázzák azt a qr20-as gyorszáras tengelyfelfogatást... télleg olyan szar????
azt vágod, ugye, hogy a kérdéseid felére a honlapon (meglepõ: www.marzocchi.com) választ kapnál magadtól is.
nem muszáj ám mindent itt megkérdezni. Csak nyitott szemmel kellene járni.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2004. december 06. - 14:04

Köszike! De nem megvenném hanem elcserélném egy rock shox Boxxere! Vagyis én adom a boxxer racet-t és ö meg a junior-t és én még egy kicsit lehet ráfizetek! Ezért azért lenne szükség nekem mert 1 ugytom hogy a junior-t nek a befel és a viszautcsillapítása állitható kivülröl ami nekem jó mert nemcsak erdöbe megyegyek és oda jobba kisit keményebb cucc, másrészte esztétikalilag is jobban néz ki, 3 meg a boxxeremhez kéne venni egy felsövállat palosat ami ugye kb 29eft. De ha ráfizetek 20ef-tot és meglessz a junior akkor ez probláéa kilöve.... sztem megérné!! Na sazla kkor mi állítható mert nem vok ebben biztos és a tengelyrögzités....
Írta 2004. december 06. - 13:57

Írta 2004. december 06. - 13:55

A véleményeteket kérném a 04-es junior-t vel kapcsolatban. Menyni a sulya mi állítható rajta és azok kivülröl állíthatok, mijen a mozgása, megindulása, és még annyit hogy sokan fikázzák azt a qr20-as gyorszáras tengelyfelfogatást... télleg olyan szar????
Írta 2004. december 05. - 23:47

a szimmering kezelésére a legjobb az, ha rendszeresen tisztán tarod.
meg az egésznek nem árt, ha nincs esélye, hogy a dzsuvát hordja befelé.
amugy meg: tisztítás néha. évente szétszed és újrazsíroz.
Írta 2004. december 05. - 23:37

Nemrég vettem egy alap telót. (SR Suntor XCP-75 LO)
Tudom nem a legdrágább csiri viri de a merev villánál jobb..

Tudnátok pár jótanácsot adni, hogyan kell egy ilyen ketyerét karbantartani? :confused:
Szóval ha jól összetaknyoltam mit tegyek vele?
Becsúszószárakat olajozzam meg ilyenek?
Ott a szimeringekkel mit csinálaj...
Tudnátok mondani pár okos tanácsot?
Elõre is kössz!