Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

a hatlapfej csavart könnyû lesarkazni.

A csavart igen, de itt a tengely az aminek hatszögletü a vége, azt meg nem sürün kell csavarni !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Dorado DH-ra jó esetleg a Shiver gumiütközõje ? A Boxxeré tuti nem, ugye ? Pedig jó lenne ha a Boxxié okés lenne, Volenak tuti van otthon egy raklappal !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
csak a '03 fix. azóta csavaros. (a feketék)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ezert kerdeztem a Junior also vall allithatosagat. Mert ha fix, akkor iszonyat...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
még annyit, hogy a boxxer alacsonyabb. az idei kifejezetten alacsony. és az új, ami meg 200 mm-eres lesz (;)) az is még mindig alacsonyabb, mint a junior 170-nel. vagy ha nme is, de ugyanolyan magas.... szóval ez egy másik ok.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
huh menyi lett amig em voltam.
bocs hogy akkor leléptem de fontos dogom vaol gép meg ugyis mást csinált igy hagytam.

na most átrágtam ezen a boxxer/junior témán és nme tudok dönteni.nem teccik a boxxer.
:(

a shiver meg nem ujonan lenne ha lenne akkor használtan.
ára jó aho képest igy azért tetetm föl hogy az jóó..de mindegy is ugyis tudom hogy megvárom minenböl a 05öt és akkor döntök...

jhanincs vaakinek valamien BUSZ HANGJA valmi formátumba!?!? :)
szindarabho kell...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
valahol valszeg kapuzsanérnak van használva a boxxer-kerítésen....:)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nemtom, de ha erdekel megbeszelunk valamit. Lehet hogy el is cserelem, bar ejtett vallbol van itthon par. Majd meglatjuk.
Priviben megdumaljuk, de azert eloszor meg kene talalnom :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Vole és azt mennyiért adod ha dod???

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Most jut eszembe, hogy nekem van valahol lapos felso vallam, csak meg kene keresni. Amugy egy Bordo, de a szin a legkevesebb.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
biztosan lehet találni olcsóbban is vállat, mint 30 ezer. ezt valahogy nehezen hiszem el. de: alsóvállat elkezded lefelé tolni a megengedett minimumig. akkor magasabbra ér a két becsúszó. tehát a kormánycsapágy és a váll közé lehet alátétgyûrûket tenni. (ha a nyak hossza bírja) és akkor fentebb lesz a váll, talán kevéssé üt bele a vázba. és ugyan kókány, de lehet abból leszedetni/leflexelni/lereszelni, tekintve hogy a régieknek sincs ott anyag. persze ezzel ne próbálkozz otthon.
szerintem a váll ellenére is jobb villa a race, mint egy '04 junior. de ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz ;)

endroo: a mali cseréli, igen.
LOL mi? valami amit kicserélnek. pofám leszakad.... :D

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
4x re jó is az, ha ki tudod fizetni meg tudod használni
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

ha versenyezni akarsz, azt vedd, amelyik könnyebb.

Mogyi is biztos azért megy sid-el. :D

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
voltáltemár versenyen? nem a boxxer-en múlik, elhiheted.

állítgatásról meg annyit, hogy egy pályán nagyon eltérõ részek vannak (pl Mátrában is ugye) nem hiszem, hogy majd ott menet közben kezdesz el állítgatni. ha versenyezni akarsz, azt vedd, amelyik könnyebb.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Volen;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

én amugy már láttam törött qr20 papucsot. nem esik ki belõle a tengely, vagy ilyesmi, a kis csapnál törik el, amin az alsó lap (nem tudom mi, ami fogja a tegnelyt) szóval az forog el rajta. az a kis lap eltörik. garanciában cserélik. de törve se nagy szám, mert a 2001-es (?) qr20 esetében még ilyen alsó lap sem volt. mégis jó villa volt, nem esett ki a tengely.....

Az odáig ok hogy nem esik ki a tengely (bár akkor meg nem tudom minek az a lap oda), de hogy gariban cserélik ? A Mali ? Hihi.

A race-t meg cseréld régebbi boxerra, vagy 05 jrt-re, vagy ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz. :wtf:

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
sztem lehet...
Hidd el volen hogy én már mindent megpróbáltam a radirtól az ajtóizéög aszigszallagon kersztül mindent.
és az agáz ha valéami jó akkor meg alig lehet a kormányt forditani....... Szal mindenféleképpen kell az a váll.......

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
MIert kene kolteni a felso vallra?
Ha belever a vazba, es azert nem jo, akkor ragassz a vazra ajto utkozo gumit. Akkor nem kell az a fekete gumi sem ami eredetileg rajta van.

Ennek a Juniornak lehet allitani az also vall helyzetet, vagy nem?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
na még egy utsó kérdés! Sztentek megérné a csere ha versenyzsrüen nyomom? (a boxxerre is költeni kéne még 30eft-ot a felsövállra)

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

ne haragudj, de hány éves vagy? olyan középiskolásnak saccollak. és azt akarod bemesélni, hogy nem tanítanak nyelveket? vagy orosz/spanyol kéttannyelvûbe jársz?

LOL

(erre nem kell válaszolni!)

mondjuk azért itt épp védeném a kedvenc sztinkisünket, mert jómagam rendelkezem angol nyelvvizsgával, használom is naponta telefon, de egy-két szöveg igencsak meg tudja feküdni a gyomrom...valszeg mondjuk azokat maygarul sem vágnám....
Van állásom...:bananadan