Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
a tárcsakonzuol nem...a barátnõm villáján is van, pedig az jóformán teleszkópnak álcázott merevvilla....

edit:gyorsabb voltál:)
Van állásom...:bananadan

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
hát tárcsafékkonzolt már a kutyasz@rra is hegesztenek, az semmit nem jelent.
Mire kell, miyen vázba és mennyi zsetonod van?

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

sorrendben:

bwoay: nekem valami noname kék van, biztos nem jd, de rugós, és lehet imbusszal állítani az elõfeszítést. akkor is sz*r.

cuki: általában elkezd por belemenni, ami tönkreteszi a szimmeringet és a perselyt, emi miatt elkezd lógni, és köpi a zsirt kifelé amit belekentél kenés céljából.

latnat: pirospassz, talán szét kellene szedni. nem lehet, hogy az útállító bizbasz csinálja?

savanyugabi: ennyiért okés, ha nincs lezúva, elméletileg van benne olajcsillapítás, meg levegõs. keveset kell bele fújni, mert szorosak a szimmeringek és nehezen indul meg. [ha egyáltalán jóra gondolok]

Üdv.
Teló vásárlásnál, van valami amire érdemes odafigyelni, ami esetleg árulkodhat a minõségröl? Az , hogy tárcsafékkonzol van rajta, esetleg mutat valami minõséget?......:chin:

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
zoltankovi: nézzük csak, egyik cég csúcs fr villája megtömve mindenféle jóval VAGY másik cég csúcs fr villájának butított változata az ár minimalizálásának jegyében :chin:

zoltankovi

zoltankovi

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás

pike, de 150 mm ugrálni feleslegesen sok. esetleg ha erõsebbet keresel, akkor stance static 100.

Egyenlõre Polarx-be kellene a villa, de kilátásban van egy Stinky, ezért mondtam a 150mm utat. Amíg polarx-be használom addig le lenne ültetve amennyire csak lehet, mert a 150 az tutira sok, nagyon elcseszi a geometriát. Szóval a Pike vagy a Stance Flow között gondolkodom. Nekem az a lényeg hogy elég erõs legyen, a többi csak ez után jön a fontossági sorrendben. Mi legyen?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ok, jeleztem a srácnak, azért megnézném, állapotilag. Ha ennyiért bagó miért adja annyiért... ;-)
jó éjt

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
akkor az, amit mondtam. kicsit nehezen indul meg, de szépen mozog, és csillapított. ennyiért bagó.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
no, szóval apróban láttam, de elég gyökér vagyok telóilag. Ezért gondoltam nálam tapasztaltabb ürgék véleményét. persze, semmi kartellgyanús dolog ;-)

ihol ni:
http://bikemag.hu/ap...hp?siteid=20727
no kérem.

bocsánat, ha értelmetlenül fogalmaztam volna elõször.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás

Srácok 1 másik kérdés.

Mi a legrosszabb ami történhet 1 telóval használat során.? Milyen hibái lehetnek?:chin:
Paraméterek az elöbb irtakban....

Nekem volt hozza szerencsem ,hogy (merev villa volt) kitort es felszantottam a kavicsagyat 40nel .... hat eleg szar ... :(
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szétszedés: elõször szedj le mindent a tetejérõl. onnan kiszedheted a belét nagyjából (rugók mindenképpen, meg a nagyrésze olaj is) aztán kicsavar alul, és ilyenkor a nyomórud ami egyben csillapítófej, és a becsúszók is kijönnek, azaz szétjön a villa. ha egyböl alul csavarod szét, ott folyik ki az olaj.
persze black-et nme szedtem még szét, de már sok mást igen, és mindet igy csináltam ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

latnat

latnat

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás
Én is arra tippeltem csak nem merem szétszedni
egyszer úgyis szétfogom szedni esetleg majd ha elakadok megkérdezem mit hogy kell
mer szarul venné ki magát ha darabokba menne a szervízbe:D
a szétzedést az alján lévõ csavarral kell elkezdeni vagy vegyem le a tetején a kupakokat és úgy? (bocs hogy ilyen hülye vagyok csak még nem szedtem szét telót, de egyszer el kell kezdeni, nem?) jah és ha szétszedem az olajat ki kell cserélni, vagy vissza lehet rakni ami benne van?

Elõre is köszi

bwoay

bwoay

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás

nõmnek lenne

tehát venne!
és ez rímel is :afro:

de igazad van, egy picit tényleg félreérthetõ

Csáki

Csáki

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás

üdv.

kérdés: használt marzo mxc comp 10000 pézé, 2002-es... valaki tipp..
nõmnek lenne, fillájt...

eladod vagy vennél,mert nem túl egyértelmû:)
Nekem amúgy van egy MXC Air eladó
"Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni.Beszélgess egy csinos nõvel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás"

Albert Einstein

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
sorrendben:

bwoay: nekem valami noname kék van, biztos nem jd, de rugós, és lehet imbusszal állítani az elõfeszítést. akkor is sz*r.

cuki: általában elkezd por belemenni, ami tönkreteszi a szimmeringet és a perselyt, emi miatt elkezd lógni, és köpi a zsirt kifelé amit belekentél kenés céljából.

latnat: pirospassz, talán szét kellene szedni. nem lehet, hogy az útállító bizbasz csinálja?

savanyugabi: ennyiért okés, ha nincs lezúva, elméletileg van benne olajcsillapítás, meg levegõs. keveset kell bele fújni, mert szorosak a szimmeringek és nehezen indul meg. [ha egyáltalán jóra gondolok]

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
üdv.

kérdés: használt marzo mxc comp 10000 pézé, 2002-es... valaki tipp..
nõmnek lenne, fillájt...

latnat

latnat

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás
Hellosztok
Lenne egy kérdésem. Vettem egy manitou black telót használtan és ha 90-re vagy 100-ra állítom akkor amikor benyomom kattan egyet(nem nagyot) meg amikor vissszajön akkor is kattan egyet. 110-en és 120-on nem csinálja ezt, meg ha sokáig állítgatom hogy 100-at v 90-et mozogjon akkor sem. Tehát ha sokáig tekergetem akkor jó. (Jah meg egyszer csinálta azt hogy nem lockolt de mentem vele 2 kört az udvaron és utána jó volt). Szerintetek ez miért van?
elõre is köszi

Honk!

Honk!

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
http://www.ebike.hu/...pok/632.adatlap

Szerintem az olcsó de jó teló országúti használatra az ez. Ismerõsömnek van ilyenje.
RST-tõl kellemes csalódás. És az biztos, hogy jobb választás, mint a mostani Judy xc.
A régi judy az jó volt. Én egy hónapja cseréltem le a 2002-est egy pike-ra, a judytka meg költözik barátnõm gépébe, ahol szerintem még sokáig fog gondtalankodni, de ez az új...
Az RST omega T4 viszont nem tünik rossznak, és nagyon puhán mozog is. És ez azér már az RST palettájának majdnem teteje.
Minden hepe után jön egy hupppa !!!
Honk!

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
50nél kitörik alólad és felszántod a betont.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Srácok 1 másik kérdés.

Mi a legrosszabb ami történhet 1 telóval használat során.? Milyen hibái lehetnek?:chin:
Paraméterek az elöbb irtakban....

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

nade ahogy mondani szokás,
a merevvillának is megvannak a maga elõnyei:
olcsó, könnyû, strapabíró, és nem igényel szervizelést.
ezek a tulajdonságai nagyon fel tudnak értékelõdni,
ha az ember vesz egy szar telót, és folyamatosan csak szív vele.
régebben léteztek a rugalmas kormányszárak,
amiket én személy szerint marha jó dolognak tartottam
(bár soha nem próbáltam!), mivel olyan 5 rugóért már meg lehetett õket kaparintani, és az általad felvázolt célnak tökéletesen (?) megfeleltek. mondjuk ahead verziót nem is láttam belõlük, csak 1"-est.

Ezzel egyetértek, ha rossz telót választok, köpködhetek egész nyáron:cry: .
Az a fránya kényelem...mert hát ezért cserélnék én is. Bár a merevvel eddig semmi bajom nem volt.:chin: .....