biztosan jók a levegõsek is, a 80-as duke ráadásul kifejezetten alacsony.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ha nagyon hozzászoktál vele valami 80ashoz, akkor furcsa lesz, ha csak vázad van még nem használtad, akkor teljesen yó lesz a 100 as telóval..szerintem
ha nagyon hozzászoktál vele valami 80ashoz, akkor furcsa lesz, ha csak vázad van még nem használtad, akkor teljesen yó lesz a 100 as telóval..szerintemVan egy olyan kérdésem, hogy van nekem egy merida matts special edition vázam, és szeretnék bele telót venni. És az a kérdés, hogy black comp-ot kinéztem, csak nem tudom, hogy a 100mm nem vágja-e nagyon haza a váz geometriáját. A váz 18". Vagy inkább próbálkozzak valami kisebb rugóútú telóval, vagy ez nem zavar be neki???
fontos lenne....
tenksz!
nem baszod!!!!
de gépeltem vagy EZER oldalt
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
tudtam,h aludni kellett volna
:cry:
a NS nyílt patronos, a becsúszó életében nem látott olajat csak zsírt
kérdezz bátran, álmomból felkeltve a hátam mögött összerakom szétszedem bármikor
azta hát tényleg hüyye vagyok!kala: csak idéztelek
kala: csak idéztelekakár kólásdobozzal is,a persely és a becsúszó közé...
tekintve hogy a kólásdoboz nem épp becsúszókimélõ, igy azt a persely alá javaslom. tehát a perselyeket kiveszed (száranként valószinüleg 2 db lesz) és ugy ütöd vissza, hogy elõtte kialátétezed kólásdobozzal, de egyszerûbb postai szigetelõszalaggal, vagy ilyesmivel is próbálkozhatsz, ami elég vékony.
persze ehhez roncsolás nélkül ki kell szedned a villádból a perselyeket, ami nem egyszerû feladat, és általában célszerszámot igényel. (esztergályos ismerõs megoldja)
ez az egyetlen járható megoldás házilag.