Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Írta 2005. augusztus 07. - 20:38
én azt hiszem rock shoxt fogok venni, mert csak
nem azért tört el mert szar volt az illesztés, vagy akármi amire gondolsz
hanem mert papírból volt a becsúszó
Írta 2005. augusztus 07. - 20:24
A régi Marzok a rossz váll és becsúszó csatlakozás miatt törtek,( nekem is eltört), de ez a probléma 2003-tól már megszûnt. Most hiába szidják itt páran a Marzocchi-t, nyugodtan elmondható, hogy a többi márka sem tökéletes, sõt... Én Marzocchi telót fogok venni ezek után is, mert szerintem ezek a leg megbízhatóbbak, eltekintve a 2002-es modellektõl !
Írta 2005. augusztus 07. - 00:46
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 07. - 00:39
Írta 2005. augusztus 07. - 00:20
Írta 2005. augusztus 07. - 00:14
Persze ez koszonheto az iszonyat sok fejlesztesnek is, ugyebar minel bonyolultabb valami annal nagyobb az eselye hogy valami el is romlik.
Ettol fuggetlenul jelenleg a 7 -es Bombi all a csucson a tudas teren, ezt elismerem.
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. augusztus 07. - 00:02
OFF
En nemet auto parti vagyok, BMW power. Ferka vagy Lambo persze johetne, azzal egyutt, hogy nyomorult szervizigenyesek.
ON
nem is tudom miért kell ezt külön mondani, hogy amúgy kiba**ott jó villákat csinálnak.
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 06. - 23:47
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. augusztus 06. - 23:40
de valójában 2 villájuk tökéletes: a fent említett régi Z1 és a Monster, csak ezek tükrözik minõségben az árukat.
de hogy ilyen döbbenetes figyelmetlenségekbõl fakadó hibás cuccok tömeggyártásba kerülnek, ahhoz már nem egy és nem is 5 embernek kellett hibáznia.
na ezért szídjuk õket...mert egészen egyszerûen egy f**z, trehány banda.
meg lehet nézni a kocsikat is (nem a meseratit)
mégis trendi csípni õket, meg olasznak lenni, meg szanaszét hulló olasz kocsival járni ... de a csúcs az, hogy vannak olyanok, akik olasz vért vélnek csörgedezni az ereikben és üvöltenek egész nap, meg rendetlenek
bocs, ON
Írta 2005. augusztus 06. - 23:20
Es ez meg nem azt jelenti, hogy a Marzok xarok. Ilyet nem irtam. Az alfak is kiba jo autok, meg szepek is, viszont pont ezert vannak idiota, ertelmetlen hibaik. Persze ettol meg jok.
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 06. - 23:16
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. augusztus 06. - 23:10
na ezaz. már most mennek a szponzored arcok a jövõ évi modellekkel ugyebár. 2001ben nem mentek? vagy nekik nem tört? vagy mi? nem értem énse...
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 06. - 23:04
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. augusztus 06. - 23:02
vagy lehet teszteltek, el is törték, azt mégis piacra dobták?
hiszen az elbaszott monster lábat se próbálta 1 ember se, mert az észre vette volna, hogy nem lehet rá féket rakni, mégis piacra dobták. azér mégiscsak olaszok...
én meg ilyet állítok
Írta 2005. augusztus 06. - 22:21
Szóval miért tört el? És mekkora hülyeség, hogy számítógépen tesztelik a telókat, a Marzocchinál ahelyett, hogy valami ba..om alá odaadnák, hogy zúzza szét. És sokan azt merik állítani, hogy merev! Hülyék ezek? Nevettséges.
és azt honnan veszed, hogy csak számítógépen tesztelik? ilyeneket azért légyszives ne állíts. mert nem igaz, de valaki még a végén tényént fogja venni.
a merevségnek semmi köze ehhez.
volt egy rossz széria, valamit elterveztek, azóta nem volt a villáikkal ilyen probléma
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. augusztus 06. - 19:31
Írta 2005. augusztus 06. - 19:19
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 06. - 18:48
egyszer talan keresozom is...
vad
For a few seconds this place was Armageddon
There was a FIREFIGHT!"
Írta 2005. augusztus 06. - 18:45
Mellesleg megemlíteném, hogy a RS Psylo SL-ben is 30-mm-es átmérõjû a becsúszószár, és a falvastagsága kb: 2.75mm, míg a Marzocchiba 2.5mm azaz majdnem u.a a csõ (belátom, hogy az anyagminõség külömbözik) és a RS-nál még is bírja, sõt példának felhozhatnák további típust is.
Szóval miért tört el? És mekkora hülyeség, hogy számítógépen tesztelik a telókat, a Marzocchinál ahelyett, hogy valami ba..om alá odaadnák, hogy zúzza szét. És sokan azt merik állítani, hogy merev! Hülyék ezek? Nevettséges.
Nem értem, hogy miért törik el folyton.... talán a váll, és a becsúszó kapcsolatánál van valami gond. Na mind1, nem tudom visszaolvasni azt a mittodomhány oldalt mert akkor nem marad idõm bringázni....
Írta 2005. augusztus 06. - 18:37
alkatrésznek jó lesz, ja. megcsináltatni csak iszonyat költségek árán lehetne, de akkor már inkább végy egy újat.
RAUH-Welt
B E G R I F F