Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás

én azt hiszem rock shoxt fogok venni, mert csak ;)
nem azért tört el mert szar volt az illesztés, vagy akármi amire gondolsz
hanem mert papírból volt a becsúszó

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Nem akarok szidni itt más márkákat, de tudnék sorolni párat ami ugyanúgy eltörik,stb...
A régi Marzok a rossz váll és becsúszó csatlakozás miatt törtek,( nekem is eltört), de ez a probléma 2003-tól már megszûnt. Most hiába szidják itt páran a Marzocchi-t, nyugodtan elmondható, hogy a többi márka sem tökéletes, sõt... Én Marzocchi telót fogok venni ezek után is, mert szerintem ezek a leg megbízhatóbbak, eltekintve a 2002-es modellektõl !

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Torolve. Nem megyek bele.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Haggyal mar az A8 -assal ;) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
áá az szar, A8-ast vegyél ! :D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Errol csak annyit, hogy havernak uj 5 -os Bombije van, es utalja, mert a Mercievel tized ennyi gond sem volt mint ezzel.
Persze ez koszonheto az iszonyat sok fejlesztesnek is, ugyebar minel bonyolultabb valami annal nagyobb az eselye hogy valami el is romlik.

Ettol fuggetlenul jelenleg a 7 -es Bombi all a csucson a tudas teren, ezt elismerem.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Hogy ne sertodjenek a hivok ;-)

OFF
En nemet auto parti vagyok, BMW power. Ferka vagy Lambo persze johetne, azzal egyutt, hogy nyomorult szervizigenyesek.
ON

nem is tudom miért kell ezt külön mondani, hogy amúgy kiba**ott jó villákat csinálnak.

Enyim Paripa

Let the people speak

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
na nemcsak a z1-es és a monster tökéletes, mi van a z2 x-fly-al, vagy a laposvállas 888rc-vel? ;) (bár többet csak hosszas gondolkodás után tudnék mondani :D)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
nem is tudom miért kell ezt külön mondani, hogy amúgy kiba**ott jó villákat csinálnak.
de valójában 2 villájuk tökéletes: a fent említett régi Z1 és a Monster, csak ezek tükrözik minõségben az árukat.

de hogy ilyen döbbenetes figyelmetlenségekbõl fakadó hibás cuccok tömeggyártásba kerülnek, ahhoz már nem egy és nem is 5 embernek kellett hibáznia.

na ezért szídjuk õket...mert egészen egyszerûen egy f**z, trehány banda. ;)
meg lehet nézni a kocsikat is (nem a meseratit)

mégis trendi csípni õket, meg olasznak lenni, meg szanaszét hulló olasz kocsival járni ... de a csúcs az, hogy vannak olyanok, akik olasz vért vélnek csörgedezni az ereikben és üvöltenek egész nap, meg rendetlenek :D

bocs, ON

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
A dicso mult... Abbol nehez megelni. Ez viszont tipikus olasz dolog, hogy nem lehet felrakni feket egy villara. Igy csak az olaszok terveznek bizony. A velemenyem tartom.

Es ez meg nem azt jelenti, hogy a Marzok xarok. Ilyet nem irtam. Az alfak is kiba jo autok, meg szepek is, viszont pont ezert vannak idiota, ertelmetlen hibaik. Persze ettol meg jok.

Enyim Paripa

Let the people speak

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
igyvan, szidjuk õket. bár az elsõ cég volt, aki normális villát volt képes csinálni (z1/z2) ami ráadásnak csodaszép is volt. olaszok... pfff

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
A helyes valasz ott volt: olaszok. Ennyire egyszeru.

na ezaz. már most mennek a szponzored arcok a jövõ évi modellekkel ugyebár. 2001ben nem mentek? vagy nekik nem tört? vagy mi? nem értem énse... :P

Enyim Paripa

Let the people speak

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
na ezaz. már most mennek a szponzored arcok a jövõ évi modellekkel ugyebár. 2001ben nem mentek? vagy nekik nem tört? vagy mi? nem értem énse... :P
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
ha emberekkel tesztelnének eltört volna nekik is. :D
vagy lehet teszteltek, el is törték, azt mégis piacra dobták?
hiszen az elbaszott monster lábat se próbálta 1 ember se, mert az észre vette volna, hogy nem lehet rá féket rakni, mégis piacra dobták. azér mégiscsak olaszok...
én meg ilyet állítok ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Szóval miért tört el? És mekkora hülyeség, hogy számítógépen tesztelik a telókat, a Marzocchinál ahelyett, hogy valami ba..om alá odaadnák, hogy zúzza szét. És sokan azt merik állítani, hogy merev! Hülyék ezek? Nevettséges.

és azt honnan veszed, hogy csak számítógépen tesztelik? ilyeneket azért légyszives ne állíts. mert nem igaz, de valaki még a végén tényént fogja venni.

a merevségnek semmi köze ehhez.

volt egy rossz széria, valamit elterveztek, azóta nem volt a villáikkal ilyen probléma
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Raga

Raga

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Jó az a Rock Shox, bár én is azt vettem volna. Na nembaj az ember tanul a hibáiból.... végül is olasz a Marzocchi talán elég is ennyi....

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Kezdem erteni miert beszeltek le tobben is, kulonbozo telokrol. Csak jo nekem ez a Rock Shox es ha cserelem a Pilotot ismet RS lesz, mondjuk egy Duke ;-)

Enyim Paripa

Let the people speak

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
LLeslie: koszonom az infot!!!
egyszer talan keresozom is... :)

vad
"This was a fuckin' bomb
For a few seconds this place was Armageddon
There was a FIREFIGHT!"

Raga

Raga

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Csodálkoztam is volna ha csak nálam tört volna el.

Mellesleg megemlíteném, hogy a RS Psylo SL-ben is 30-mm-es átmérõjû a becsúszószár, és a falvastagsága kb: 2.75mm, míg a Marzocchiba 2.5mm azaz majdnem u.a a csõ (belátom, hogy az anyagminõség külömbözik) és a RS-nál még is bírja, sõt példának felhozhatnák további típust is.

Szóval miért tört el? És mekkora hülyeség, hogy számítógépen tesztelik a telókat, a Marzocchinál ahelyett, hogy valami ba..om alá odaadnák, hogy zúzza szét. És sokan azt merik állítani, hogy merev! Hülyék ezek? Nevettséges.

Nem értem, hogy miért törik el folyton.... talán a váll, és a becsúszó kapcsolatánál van valami gond. Na mind1, nem tudom visszaolvasni azt a mittodomhány oldalt mert akkor nem marad idõm bringázni....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hogy beletrafáltam... :P

alkatrésznek jó lesz, ja. megcsináltatni csak iszonyat költségek árán lehetne, de akkor már inkább végy egy újat.

RAUH-Welt
B E G R I F F