Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Mozgasban ket masik vilag a Pike es a Stance, aztat mondjak. Es ami a belsoseget illeti, hajlando vagyok elhinni. Egyebkent szertem az a legkevesebb, hogy a hetvegen verseny. Talan megeri 1 versenyt kihagyni es olyan telot venni ami evekig hu tarsad lesz es szereted, mint egy gyors megoldas, amit talan megbansz. Neked kell dontened.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
nekem nem szimp a Stance..
thez írásából úgy érzem neki se..
hát nemtudom.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Csillapítás nélkül sztem elég veszélyes... Meg jövõ hétvégén verseny... Szal kéne valami. Meg egy Pike-hoz minimum 30at kéne hozzátenni mert akkor már elsõagy is kéne. A Stance ennyire szörnyû lenne?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Én inkább vegetálnék még egy kicsit a black-kel (nem olyan rossz az) és a 70hez hozzátennék 10-20-30 ruppót, onnantól meg megnyillik a piac.

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Akkor szted mit kéne vennem? Max 70000 és cask újat mert ezt vissza tudjuk igényelni...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ahogy gondolod!

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Tudtommal alig van pár darab Magyarországon... A nagykerben már nincs. Meg ahhoz kéne vennem új elsõagyat is. Sztem Stance lesz mert a Sherman drága meg azért többet bír mint egy black. Meg sztem a mozgásukban sincs nagy különbség. És ezekben már bent van az Evil Genius tömítés, szal nem kell felküldeni a velatrade-nek egy kisebb átalakításra?

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
inkább a black, vagy vedd meg a pikem:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
attól függ mit takar az ugrálás.

4xre akkor pike

dirtre meg ilyenekre egyik sem.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
RS Pike?

Na, új teló után néztem... Vagy egy black comp lenne vagy egy stance static... 80 kiló vagyok és leginkább ugrálásra használnám. (4x) Ti melyiket ajánljátok, esetleg tapsztalatok a stance-rõl?

Enyim Paripa

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
õszintén?
egyiket se

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Na, új teló után néztem... Vagy egy black comp lenne vagy egy stance static... 80 kiló vagyok és leginkább ugrálásra használnám. (4x) Ti melyiket ajánljátok, esetleg tapsztalatok a stance-rõl?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
de ha nehezebb vagy, mint 60 kiló, akor mégiscsak manitou black super air. ;)
esetleg marzo mx pro vagy marathon sl

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ha csak V fekkel akarod es nem vagy 60kg-nal nehezebb, akkor manitou skareb vagy inkabb rock shox sid.

Sziasztok! CC-s keróhoz szeretnék venni 1 minõségi telót. Visszaolvastam a topicot, és láttam, hogy már tettek fel hasonló kérdést, és a RS Reba-t javasolta valaki. Csakhogy azt nem lehet V-fékhez használni :cry: Tudnátok ajánlani olyat is, ami V-fékkel is mûxik? Köszi szépen a segítséget!

Üdv: MB

(Ui.: '04-es Cruxom van, Judy XC-vel, és a 80 mm-bõl 40-et, ha mozog, azt sem szívesen teszi...)

Enyim Paripa

Let the people speak

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
black super air

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MB200

MB200

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Sziasztok! CC-s keróhoz szeretnék venni 1 minõségi telót. Visszaolvastam a topicot, és láttam, hogy már tettek fel hasonló kérdést, és a RS Reba-t javasolta valaki. Csakhogy azt nem lehet V-fékhez használni :cry: Tudnátok ajánlani olyat is, ami V-fékkel is mûxik? Köszi szépen a segítséget!

Üdv: MB

(Ui.: '04-es Cruxom van, Judy XC-vel, és a 80 mm-bõl 40-et, ha mozog, azt sem szívesen teszi...)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ja, pl. 6e egy bike+ es ugyanazt tudja, mint barmelyik :)

Enyim Paripa

Let the people speak

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Teló pumpa van olcsóbban is.

szantocsa

szantocsa

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

- Pld. e-bike (múlt havi Bikemagban volt teszt), vagy bármelyik normális kerékpárbolt
- igen

Aha... közben megvan

Teló pumpa egy tizes...
TPC LockOut egy huszas...

...van ennél ócsóbb?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Akkor tovább kérdeznék. Megnéztem a pumpát az Answer lapján... igen most már látom... szóval ilyen.... és mennyiért lehet ezt megvenni? ...és hol?

...meg láttam ott azt a TPC Lock Out-ot ...az blokkolná a Scareb-em mozgását?

- Pld. e-bike (múlt havi Bikemagban volt teszt), vagy bármelyik normális kerékpárbolt
- igen