Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
en a momparkba leginkabbis semmit se vinnek..:D
Van állásom...:bananadan

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
oda viszed ahova akarod
sok helyen megcsinálják.
telefon.

uromastyx

uromastyx

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás
Üdv!

Telót olajcserére csak a Momparkba lehet vinni, mert nekem kvára nem esik útba. Szal megbízható alternatívák vannak-e?
Pl. belvárosban vhol vagy Berguson?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Egyébként sokkal rázósabb a kimerevített teló, mint egy merev villa. kb. 40 percet mehettem így és a végére teljesen megkészült a csuklóm meg az alkarom. Régebben (kb. 4 éve) még merevvillával nyomtam a Bükkmarcin a hosszút, és akkor sem kézült maeg ennyire a karom. :)

Ezt szerintem csak így érzed..
elkényemesedett a kezed a merevvillás korszakod után.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ez teljesen normális dolog.

.vackor.

.vackor.

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
szevasztok
az normális egy '05-ös black compnál, hogy enyhe fékezéskor is becsúszik,
ez valószinûleg azért van mert nem túl sûrû az olaj?

alisejk

alisejk

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

valószinüleg csak az olaj folyt el belõle. (ha szerencséd van)

Nem hinném, hogy az olaj lenne a probléma, mer egy verseny közben egyszer csak nem tudtam visszakapcsolni a kart, mert olyan volt mintha valami beakadt volna a mechanikába. Egy ideig fordul, aztán meg mintha falnak ütközne.
Egyébként sokkal rázósabb a kimerevített teló, mint egy merev villa. kb. 40 percet mehettem így és a végére teljesen megkészült a csuklóm meg az alkarom. Régebben (kb. 4 éve) még merevvillával nyomtam a Bükkmarcin a hosszút, és akkor sem kézült maeg ennyire a karom. :)

szume: A Black szerintem ki kell bírja a 3000-t még keményebb eresztés esetén is. Rendes karbantartással sztem 4-5 évet simán elmegy, de addigra 1000* elavul :D Szal hajrá

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
A becsuszó végérõl kiugrott a mûanyag zárórész vagy a csillapítófej halt meg.
De inkább az elsõ

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Helló!

Ma egy ugrató után elszállta teleszkópom csillapítása... Egy 2002es manitou black elite-rõl van szó. Amint lesz idõm szétszedem, de vajon mi történhetett vele? :S

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Milyen Marzo-ra gyujtesz?

marathon race. kb. féláron meglesz, mint itthon a marathon XC.

Tommas

ez a gyártó honlapja:
www.german-a.de

tehát szerintem ez német fejlesztés.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
sziasztok

a mostani bike-ban lévõ germany:a kilo carbon telót a hungary:a fejlesztette perbálon, v német 5let?
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Milyen Marzo-ra gyujtesz?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
az valószínûleg bírni fogja, bár azt hallottam hogy a manitoukban több lett a mûanyag, a súly visszaszorítása miatt.
én marzocchira gyûjtök. könnyû (1450gr), tartós, erõs, nem kell más

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás

Ez sok tényezõtõl függ. Az egyik a súlyod, mert ha nehezebb, vagy akko' ugye kevesebbet. Mennyire rakod neki lefele? Mennyit mész vele? Milyen villa van alattad? Mennyit áldozol karbantartásra? Ja, és a legfontosabb, hogy milyen villát veszel :)

85 kilo, lefele azert eleg bevallalos vagyok, evi 3000 korul megyek.
A karbantartas nekem fontos. Manitou Black Super Air a telo.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
valószinüleg csak az olaj folyt el belõle. (ha szerencséd van)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

alisejk

alisejk

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

Egy cc teleszkopnak mennyi szokott lenni az elettartama, ha egesz evben edzesre es versenyzesre van hasznalva?

Ez sok tényezõtõl függ. Az egyik a súlyod, mert ha nehezebb, vagy akko' ugye kevesebbet. Mennyire rakod neki lefele? Mennyit mész vele? Milyen villa van alattad? Mennyit áldozol karbantartásra? Ja, és a legfontosabb, hogy milyen villát veszel :)
Volt Hungary:a CenterX-em, ami 1 év alatt 3*tört ki, vagy repedt meg alattam. Aztán jött egy skareb elit, ami majdnem egy szezont kibírt, most meg van egy skareb Super két éve. Ebben a Lockout most halt meg. Remélem még meg lehet szerkeszteni :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Egy cc teleszkopnak mennyi szokott lenni az elettartama, ha egesz evben edzesre es versenyzesre van hasznalva?

1 jobb fajtának 4-5 év biztos
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Én nem tudom, hogy itt hol a kérdés? Veszel egy jobb szimplavállast, HA szükséged lesz rá és kész.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
komoly dhra eddig is gondoltam jobb.

de lightosra gondolom alkalmas egy szimpla is a jani hegyen, és én nyár elején kezdtem a fr-t

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
kezdem a türelmemet veszteni! ennyire azért nem kell analfabétának nézni!:D képzeld, láttam már igazi képen olyat!méghozzá leftyt!

egyébként daci: szerinted miért találták ki a duplavállt? poénból? biztos erõsebb? nagyobb rugóutat is bírja? én nem tom? Nézz szét a pécsi bringások galériában, hányan mennek szimplavállassal.

Szerény véleményem szerint hazánk legtöbb pályájára elég egy minõségi szimplavállas, ha nem vagy rendszeres versenyzõ;)