Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

MB200

MB200

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Oké, jó lesz nekem a SID ;) Nincs qrva sok pénzem (sajnos), úgyhogy nem veszek Marzot: már a 90 pengõ is sok(k), meg a SID 1300 grammja nagggyon csábító :lick: Na, köszi az infókat!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

mihez képest ? :)

rs buzi, hagyd:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Zolle: a Sid finom mozgásával kapcsolatban nem értek veled egyet.
nagyon is szépen finoman mozog

mihez képest ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Zolle: a Sid finom mozgásával kapcsolatban nem értek veled egyet.
nagyon is szépen finoman mozog

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Ok, dehát CC-re mégse vehetek 130mm-es, v. ki tudja, mekkora DH-villát. Meg a keró geometriája is megváltozik, nem? Ezért is maradnék a 80-100 mm-nél. És a levegõsrõl írtad, h nem túl finom mozgású. Akkor melyik mozog finoman?

:)
ez aranyos.
Jó lesz neked a sid.ha kurva sok pénzed van nézz marzot azok többnyire szebben mozognak a felsõ kategóriában, viszont nehezebbek.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

MB200

MB200

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás

a sid egy olyan villa ami 8 centit mozog, ergó nem mozog ki túl sok mindent, másrészt levegõs is, úgyhogy az megint nem túl finom mozgású
viszont 1.3 kiló..

rugóútból sose elég:D

Ok, dehát CC-re mégse vehetek 130mm-es, v. ki tudja, mekkora DH-villát. Meg a keró geometriája is megváltozik, nem? Ezért is maradnék a 80-100 mm-nél. És a levegõsrõl írtad, h nem túl finom mozgású. Akkor melyik mozog finoman? Nem, inkább úgy kérdezem, hogy melyik "érzékeny", melyik indul meg könnyedén? Köszi!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás

Hogy érted?

a sid egy olyan villa ami 8 centit mozog, ergó nem mozog ki túl sok mindent, másrészt levegõs is, úgyhogy az megint nem túl finom mozgású
viszont 1.3 kiló..

rugóútból sose elég:D

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
Az h kb 60 kg vagyok az meghatározza körülbelül h milyen telót kell vennem?Ugy értem h a súlyom miatt nekem elég egy kis rugóútú teló is nem?!

billike

billike

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
HELOSZTOK!

én még új vagyok nem tudom mi a szokás erre...
megszeretném kérdezni hogy mi a véleményetek a Marzocchi '05 Bomber MZ Comp-rol! Szeretném vele meglepni magamat karácsonyra! Fõleg XC re szeretném használni!

MB200

MB200

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás

szerintem ez pont nem jellemzõ a sid-re...

Hogy érted?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Aham, értem. Bár én nem vagyok versenyzõ, csak hobbi a kerózás. Tudom, h hülye a kérdés, de 1 amatõrnek érdemes ilyen drága versenycuccot venni? Mert ha ez a SID tényleg vajpuhán mozog + kimozogja a legkisebb kavicsot is, én nem sajnálnám rá azt a 88 ezer pénzt (eBike).

szerintem ez pont nem jellemzõ a sid-re...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MB200

MB200

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Aham, értem. Bár én nem vagyok versenyzõ, csak hobbi a kerózás. Tudom, h hülye a kérdés, de 1 amatõrnek érdemes ilyen drága versenycuccot venni? Mert ha ez a SID tényleg vajpuhán mozog + kimozogja a legkisebb kavicsot is, én nem sajnálnám rá azt a 88 ezer pénzt (eBike).

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Semmi. 68kg meg okes. 80kg sulyu emberek es tarcsafek ala nem ajanlott. Es nem art ha az ember tud is bringazni, mivel ez egy verseny telo. Szal nem arra van kitalalva, hogy toleralja az elbaxott dolgokat.

V-fékkel szeretném, mert a tárcsát feleslegesnek tartom. Viszont 68 kg vagyok... A Sid király lenne. Mi szerepe van ennek a 60 kg-os határnak?

Szerintem lehet. Mivel az SL-ben van. Tehat SL-t akarsz csinalni az XC-bol ;-)

Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a RockShox Pilot Xc telóba be lehet-e utólagosan építeni a MotionControll rendszert?

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
afelett eléggé rugalmas a teló
de vizdi is 70 körül van és siddel tolja..
mondjuk õ TUD bringázni

MB200

MB200

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás

Ha csak V fekkel akarod es nem vagy 60kg-nal nehezebb, akkor manitou skareb vagy inkabb rock shox sid.

V-fékkel szeretném, mert a tárcsát feleslegesnek tartom. Viszont 68 kg vagyok... A Sid király lenne. Mi szerepe van ennek a 60 kg-os határnak?

Cofi

Cofi

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a RockShox Pilot Xc telóba be lehet-e utólagosan építeni a MotionControll rendszert?

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
én csak iljicsét láttam

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
leszaladt téma:)
mondjuk Gizi se véletlenül csináltatta meg a dorádóját....

van aki így szereti

tehát.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
zolle: vitrin? ehh jah
inkább nem írok semmit, mert nem lenne szép

a flick gyönyörûen mozog, atomnak az új dorado is, a régi pedig gyárilag (a régi kéne, nem baj, ha kolbászol...)
és ne legyen flém a manitou nem mozog témában, mert minek

megvenném én a pikeot, ha megtudnám. valaki vegyen boxxert és lesz 3al több boldog ember a világon...

.vackor.

.vackor.

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás

Vackor: nem szídja senki.. viszont nem egy kategória a pikevel.
fele annyiba kerül, de fele annyit is ér, meg tud....

ez egyértelmû! (ár-teljesítmény arány)