Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Sw Cxr-t már egy gyerek eltört de garis volt neki és inkább mxr-re váltott és azt mondta sokkal jobb csak az meg már 50ezer.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
hát amíg azt sem tudjuk mennyiért meg mire akarod használni, nem...

mrdert

mrdert

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Szasztok!Tudna valaki nyomós érveket felhozni az ellen, hogy manitou sx telót vegyek?

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
Fórumlakók!
Tud vki infót,véleményt,tapasztalatot közölni Shock Works CXR(a 30rugós)telóról?
pl:Lehet egyáltalán kapni?
És egyéb 30000 alatti telók is érdekelnek,szolid freeride-ra,lehetõleg 90mm feletti rugóúttal.
Mit ajánltok?
Suntour XCP-95?

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
szerintetek milyen az uj pazzaz???? én olyat akarok majd venni, ha ezt eladtam.....

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Wow,rob,ez gyors volt!A suntour honlap hogy jött be?Nekem csak annyi van,hogy a domain név eladó,meg sok link.Habár mind1,mindent elmondtál,a kinézet,kép meg nem olyan fontos.
THNX!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Évjárattól függöen 80 vagy 100 mm, rugó/elasztomeres villa, no csillapítás, a 92D csak 100 mm-rel, és V-fékszem nélkül jött. Full egybeöntött magnézium alsószár, 28.6-os becsúszószár, acél nyak, alu váll. További info: www.srsuntour.com

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Hali!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Hol tudok olvasni vmi infot ezekrõl a Suntour telókról?
SR-MG-91
SR-MG-92D
Ezer thnx a helpért!
KALA

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
szívesen! várom a képet de keresgélek hátha megtalálom vhol..

Copilot

Copilot

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Üdv!

Igazad van. Mégegyszer köszönöm a segítséget, és a ha készen lesz a gép, akkor felteszek egy képet.

Köszi!!!

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
hát én is minden nap tudok meg valami ujjat itt úgyhogy megértelek. jó dolog ez a forum nem?

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
;DIgazad van annyira a pirosra koncentráltam hogy még a fehér helyett is azt írtam!Bocsi
Ha láttál ok csak én nme tudtam ilyen változatról!

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Valamit elírtál nem? azt írtad hogy csak tudtoddal piros és feklete van elöszõr meg azt kérded van e piros. én már láttam comp ból pirosat úgyhogy van.

Copilot

Copilot

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Üdv!

Igen, olvasgatva a hozzászólásokat, már kezdem érezni hogy elkaphatja az embert a biciklilánc. De most lett olyan a gép, mint amilyet megálmodtam magamnak. És a sorban már csak a teló a "leggyengébb láncszem". De remélem, hogy már nem sokáig.

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Hi!Az a Black comp hogy lehet piros színû??Átlett festve?A Black compból tudtommal csak piros és fekete létezik!Ami piros az a Black Super Air, és a Elite 100/120!

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
szerintem ezzel nem csak te vagy így!   ;Da telóról a telrórl majd ha tudsz rakj föl egy képet kössz!

Copilot

Copilot

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Üdv!

Akkor valószínû Z-1 lesz a dologból, bár szerintem nem vagyok normális, hogy 6 hónap alatt a dupláját költöttem el a gépre, mint amennyiért vettem!!!

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Akkor Z1-est vegyél!
Muszály! ;D

Copilot

Copilot

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Üdv!

A Z-1-es polírozott és kék matrica van rajta, vadi új,  a Manitou 2002-es modell, és kb. 100 km van benne.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
hát igen csatlokzom Stromhoz  a z1 jobb csak akkor jobb  a black ha új. egyébkén szerintem nagyon jól mutatna benne szürke+piros jó.