a hangsúly a jobb szócskán van....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
vendég__*
Írta 2003. július 28. - 20:01
Írta 2003. július 28. - 19:58
Manitou Black
Manitou Skareb
Rock Shox Judy
Rock Shox Duke
Rock Shox Psylo
legtöbb Marzo
Suntour XC
mithagytam ki várjál....hmmm...Foxok,Pace,Noleen,bármi,ami nem SID,és CC-s villa
-jahajjj,látszik,h nem nagyon figyelem az újdonságokat;Axel és Pilot ;D
Manitou Skareb
Rock Shox Judy
Rock Shox Duke
Rock Shox Psylo
legtöbb Marzo
Suntour XC
mithagytam ki várjál....hmmm...Foxok,Pace,Noleen,bármi,ami nem SID,és CC-s villa
-jahajjj,látszik,h nem nagyon figyelem az újdonságokat;Axel és Pilot ;D
vendég__*
Írta 2003. július 28. - 19:43
szerintem egyértelmü. ha teheted akkkor SID.
maraton/túra, meg miegymásra ez a legjobb villa (sztem). szóval jó. én nem tudok jobb ccs villáról, más igen? 8)
maraton/túra, meg miegymásra ez a legjobb villa (sztem). szóval jó. én nem tudok jobb ccs villáról, más igen? 8)
Írta 2003. július 28. - 19:27
Sziasztok (megint....) !
azt szeretnem ismet kerdezni hogy milyet ,miert vagy miert nem erdemes venni a kov.kozul :
RS- Duke
-SID
Manitou-Scareb
-Black
vagy fox, votec, white industries, pace, hugary-a, magura, stb. ?!
minden erdekelne amit csak sziveskedtek leirni !
A Felhasznalasi terulet : egy 2k3-as merev Pyxis eleje + Turazas minden terepen homoktol -->jegig
pusztatol-->2000+meterig , meg azee az elkepzelheto oszes maraton tipusu versenyre .....
kerleeeeeekkkkkkkk valaszoljatok .......
elore is koszonom ,
endre
azt szeretnem ismet kerdezni hogy milyet ,miert vagy miert nem erdemes venni a kov.kozul :
RS- Duke
-SID
Manitou-Scareb
-Black
vagy fox, votec, white industries, pace, hugary-a, magura, stb. ?!
minden erdekelne amit csak sziveskedtek leirni !
A Felhasznalasi terulet : egy 2k3-as merev Pyxis eleje + Turazas minden terepen homoktol -->jegig
pusztatol-->2000+meterig , meg azee az elkepzelheto oszes maraton tipusu versenyre .....
kerleeeeeekkkkkkkk valaszoljatok .......
elore is koszonom ,
endre
Írta 2003. július 28. - 18:42
Szevsztok skacok csak az érdekelne mit tudtok mondani a manitou axel comp-ról??? irjatok mert fontos lenne
vendég__*
Írta 2003. július 28. - 13:18
Írta 2003. július 28. - 13:17
thx Jorus apó!Sala: Pazzaz telók
Megnézel egy Shivert mozgás közben (vicsvicsvicsvicsvics), egy Boxxert (vacsavacsavacsavacsavacsa) és egy Carbon DH-t (töb-töb---több---röb--töröbb). Ha olcsó, vedd meg (mondjuk általában elég olcsón adják használtan valamiért...), de ne várj tõle szemléletváltozást vagy katarzisélményt.
Valszeg akkor inkább várok oszt veszek shivert vagy S8-at ;D
Most inkább váz kéne asszem :
vendég__*
Írta 2003. július 28. - 12:59
vendég__*
Írta 2003. július 28. - 12:12
vagy kezd lejönni a teflon vagy akármi más bevonat róla. nemtom, hogy az baj e, lehet, ...
mennyiért adják? ha nagyon jó sztem vedd meg, mert szvsz annyira nem lehet vészes. az egy SID
mennyiért adják? ha nagyon jó sztem vedd meg, mert szvsz annyira nem lehet vészes. az egy SID
Írta 2003. július 28. - 11:50
vendég__*
Írta 2003. július 28. - 11:46
segítsetek sürgõs
Egész jó áron meg vennék 1 Sid-et, semmi baja, nem ereszti levegõ, csak van valami alig látható folt (1.5cm nagyságú) a becsúszón. Az karábbi karc javítása lehet??????
Egész jó áron meg vennék 1 Sid-et, semmi baja, nem ereszti levegõ, csak van valami alig látható folt (1.5cm nagyságú) a becsúszón. Az karábbi karc javítása lehet??????
Írta 2003. július 28. - 11:18
Sala: Pazzaz telók
Megnézel egy Shivert mozgás közben (vicsvicsvicsvicsvics), egy Boxxert (vacsavacsavacsavacsavacsa) és egy Carbon DH-t (töb-töb---több---röb--töröbb). Ha olcsó, vedd meg (mondjuk általában elég olcsón adják használtan valamiért...), de ne várj tõle szemléletváltozást vagy katarzisélményt.
vendég__*
Írta 2003. július 28. - 10:43
David: és az áráról nem tudsz valamit?
a tulajdonságai alapján nem lehet túl veszélyes, de jó lenne tudni én mondjuk arra használnám amire irják, ccre, de nem árt ha bírja a strapát.
a tulajdonságai alapján nem lehet túl veszélyes, de jó lenne tudni én mondjuk arra használnám amire irják, ccre, de nem árt ha bírja a strapát.
Írta 2003. július 28. - 10:37
Mennyi az annyi?link=board=5;threadid=2338;start=3315#msg120509 date=1059146574]
Sly
Van egy új, de 2002-es JuniorT a Bergussonban. 170 mm, 30-as becsúszók, sötétkék szín. Azt mondta rá András, ha kp-vel fizetsz, lehet alkudni: SOKAT.
Írta 2003. július 28. - 10:35
Jorus: Pont most gondolkodom egy carbon Dh-n.
Kifejthetnéd bõvebben a negativ véleményedet!
Amúgy mi van a belsejében pontosan?Nyilt olajos?
Kifejthetnéd bõvebben a negativ véleményedet!
Amúgy mi van a belsejében pontosan?Nyilt olajos?
Írta 2003. július 27. - 23:57
én probáltam azt a Pazzazt
szerintem joo... pont Mo-ra valo,mert kicsit nehezen indul meg, ezért ugratozni is lehet vele és ha jössz lefele az alap 4 cm-t ugy is bemozogja, ahol kemény
szerintem joo... pont Mo-ra valo,mert kicsit nehezen indul meg, ezért ugratozni is lehet vele és ha jössz lefele az alap 4 cm-t ugy is bemozogja, ahol kemény
vendég__*
Írta 2003. július 27. - 22:20
nekem ez teccik
Model No: PZ-F03DS
Description:
BIKE TYPE: Cross Country
Steerer: Cold Forged
... AL-7075 Diameter 30 to -28.6mm
crown: CNC machined forged AL6061
outer leg: AL-7050 OD30/ID25mm Hard Anodized
lower leg: One-piece
... Carbon Fiber Crown with 3K/woven
features l/r: Adjustable Hydraulic
... Oil Suspension MCU+Spring
compression adjust: yes
rebound adjust: yes
travel (mm): 100mm or (85mm)
disc brake mount: yes
weight: 1.6kg
nem túl könnyü, de szimpi. hogy hol tom megnézni még nem tom, de arra kíváncsi vagyok, h mennyiért vesztegetik.
bár mondjuk lehet, h hülyeség akkor is pazzazt venni, ha szar 8) sõt biztos ;D
hm....
Model No: PZ-F03DS
Description:
BIKE TYPE: Cross Country
Steerer: Cold Forged
... AL-7075 Diameter 30 to -28.6mm
crown: CNC machined forged AL6061
outer leg: AL-7050 OD30/ID25mm Hard Anodized
lower leg: One-piece
... Carbon Fiber Crown with 3K/woven
features l/r: Adjustable Hydraulic
... Oil Suspension MCU+Spring
compression adjust: yes
rebound adjust: yes
travel (mm): 100mm or (85mm)
disc brake mount: yes
weight: 1.6kg
nem túl könnyü, de szimpi. hogy hol tom megnézni még nem tom, de arra kíváncsi vagyok, h mennyiért vesztegetik.
bár mondjuk lehet, h hülyeség akkor is pazzazt venni, ha szar 8) sõt biztos ;D
hm....
Írta 2003. július 27. - 22:00
Pazzazt használnak többen is itthone a Carbon DH-t. Ám nem jó. Nem mozog, és azt sem szépen.
vendég__*
Írta 2003. július 27. - 21:42
hmm jó kis merevítések vannak rajta, de ez a teló be van nyomva, vagy eleve csak 60 milit rugózik? 8)
amugy a pazzaz telókat mér nem használják nemes kis orságunkban? esetleg nincs itt ilyen?
nem rég láttam egyet, egy 4xeset, elég jol nézett ki (usd+szimplaváll) de sajnos a cécés példányok nem ilyen szemet gyönyörködtetõek
attól még nem tart ez vissza, hogy ne keresgéljek utánuk, mert itt magyar földön gondolom elég egyediek lehetnek
amugy a pazzaz telókat mér nem használják nemes kis orságunkban? esetleg nincs itt ilyen?
nem rég láttam egyet, egy 4xeset, elég jol nézett ki (usd+szimplaváll) de sajnos a cécés példányok nem ilyen szemet gyönyörködtetõek
attól még nem tart ez vissza, hogy ne keresgéljek utánuk, mert itt magyar földön gondolom elég egyediek lehetnek
Írta 2003. július 27. - 19:21
Neszket, nyálazzatok. Ha meglesz, lehet jönni fotózni... persze jópénzért ;)
Ave