Hali mindenkinek!
Nem tudtok valakit aki le tudja kaparni a festeket egy Psylorol es korrektul ujra tudja festeni? Tisztara lerohad rola a festek, pedig a mozgasaval nincs baj...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
Posted 2003. August 31. - 13:48
Posted 2003. August 31. - 12:58
vendég__*
Posted 2003. August 30. - 09:19
vendég_Master_*
Posted 2003. August 30. - 07:44
Posted 2003. August 29. - 17:23
David
Nem jó a rugóstagod? Nem mûködik?
Ha igen, akkor minek piszkálnád? Használjad, és kész.
Winethoo
Ha jól tudom, a becsúszó olyan érdekes krómozott bevonatot kap, mint a Pilot, és nyilván HC2 váltja a HidraCoil-t. Amúgy ugyanaz. (na + persze a U-Turn, amivel blokkolható is.)
Nem jó a rugóstagod? Nem mûködik?
Ha igen, akkor minek piszkálnád? Használjad, és kész.
Winethoo
Ha jól tudom, a becsúszó olyan érdekes krómozott bevonatot kap, mint a Pilot, és nyilván HC2 váltja a HidraCoil-t. Amúgy ugyanaz. (na + persze a U-Turn, amivel blokkolható is.)
Posted 2003. August 29. - 15:01
köszi lor!
nem tudja valaki a LUONGO számát illetve,hogy ma illetve holnap meddig van nyitva
nem tudja valaki a LUONGO számát illetve,hogy ma illetve holnap meddig van nyitva
Posted 2003. August 29. - 14:32
Hi All!
Az utobbi idoben nem sokat olvastam, szal nemtom vol-e mar rola szo...
Milyen ez a Marzo MZ Comp telo? Jabb mint az EXR Comp, oder inkabb azt erdemes venni?
Jah, es milyen arban van? Fact.ban egy holgy kb sz.rt se tudott rola...
tenkju
Az utobbi idoben nem sokat olvastam, szal nemtom vol-e mar rola szo...
Milyen ez a Marzo MZ Comp telo? Jabb mint az EXR Comp, oder inkabb azt erdemes venni?
Jah, es milyen arban van? Fact.ban egy holgy kb sz.rt se tudott rola...
tenkju
Posted 2003. August 29. - 12:53
Tud valaki valamit a 2004-es RS Judy SL-rõl?Miben változott a 02'-eshez képest,az U-Turn-ön kívül?Kössz!
Posted 2003. August 29. - 04:14
igen van a tulfolyoban egy dugattyu igen nitrogen van benne gyarilag de ez tok mindegy.
aztan, ha lecsavarod a tulfolyot akkor pofan vag az olaj.
eloszor a ki kell engedni a szellemet a palackbol!
kis csavar nemtom hol van.
haver dolgarol tobbet ken tudni...
aztan, ha lecsavarod a tulfolyot akkor pofan vag az olaj.
eloszor a ki kell engedni a szellemet a palackbol!
kis csavar nemtom hol van.
haver dolgarol tobbet ken tudni...
Posted 2003. August 28. - 23:52
ja meg a haveromnak is van egy ilyenje, azt feltöltötték és 2x-3x összenyomták és utána nem lehetett összenyomni... ez miért van?
Posted 2003. August 28. - 23:17
van egy FOX VANILLA RC rugostagom.... amiröl szinte semmit nem tok...
a tulfolyo ugye Nitrogénnel van felfujva?
dugattyu is van benn? szoval ilyen levegöpatron szerü?
ha leszeded a tulfolyot,akkor mi van? megszünik benne a nyomás, vagy benne marad?
van a végén egy imbuszos csavar (müanyag van beleüntve, de kiszedhetö) azt ha kicsavarom, akkor kijön a szellem a palackbol? mármint a Nitrogén?
olyankor mit lehet teenni?
a tulfolyo ugye Nitrogénnel van felfujva?
dugattyu is van benn? szoval ilyen levegöpatron szerü?
ha leszeded a tulfolyot,akkor mi van? megszünik benne a nyomás, vagy benne marad?
van a végén egy imbuszos csavar (müanyag van beleüntve, de kiszedhetö) azt ha kicsavarom, akkor kijön a szellem a palackbol? mármint a Nitrogén?
olyankor mit lehet teenni?
Posted 2003. August 28. - 17:03
Az a váz egy kicsit jabbat érdemelne, mint holmi Suntour villa.
Az én javallatom Duke XC U-Turn. Szerintem az az a villa, amit kifejezetten maratonokra találtak ki.
Az én javallatom Duke XC U-Turn. Szerintem az az a villa, amit kifejezetten maratonokra találtak ki.
Posted 2003. August 28. - 15:13
Urak, Hölgyek és mindenki!
Hallottatok-e valamit az SR-Suntour XC-pro SS-rõl?
Esetleg beszerzési forrás, forgalmazó?
Netán Ár?
Csak azért kérdezem, mert a honlapjukon fent van, de magyarországi forgalmazó nincs megjelölve.
Tetszik benne a kormányról állítható teleszkópút.
Sajna az RST Mozo prom úgy néz ki, hogy nem egy maratonokra alkalmas teló. Eddíg jó volt, de úgy veszem észer, hogy a végét járja. Pedíg amíg mûködött, elég jó volt. (Mûködik most is, de már nem lehet felkeményíteni, felkoppan, meg mint ha a két láb is jobban mozogna (külön-külön) mint korábban.
Hallottatok-e valamit az SR-Suntour XC-pro SS-rõl?
Esetleg beszerzési forrás, forgalmazó?
Netán Ár?
Csak azért kérdezem, mert a honlapjukon fent van, de magyarországi forgalmazó nincs megjelölve.
Tetszik benne a kormányról állítható teleszkópút.
Sajna az RST Mozo prom úgy néz ki, hogy nem egy maratonokra alkalmas teló. Eddíg jó volt, de úgy veszem észer, hogy a végét járja. Pedíg amíg mûködött, elég jó volt. (Mûködik most is, de már nem lehet felkeményíteni, felkoppan, meg mint ha a két láb is jobban mozogna (külön-külön) mint korábban.