esetleg beirhatod mekkora atmeroju rugo kell a telodba!
mert lehet azt sem tudom mifele izevel jarsz.
szal kulso meret megkozelito hossz es...
jonnek is az ajanlatok
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2003. szeptember 01. - 22:07
Írta 2003. szeptember 01. - 21:37
nemrég kérdeztem itt 2 lappal ezelõtt, hogy hol lehet rst omega tl-be passzoló rugót kapni, mer kicserélném az elaszomereket arra.(Hidegben mintha merevvillával mennék) Gondolom akad itt pár arc, aki tört már telót, szal ha van felesleges rugója szójjon!
Írta 2003. szeptember 01. - 20:04
skareb: tök állat cc-re, kikönnyített black, de nem dirt-elésre való.
black:(elite) ezt mi dirt-re, duálra, dhra használjuk... cc-re feleslegesen nehéz, még erös is.
árban pedig egyiket sem éri meg megvenni.... manitu ISZONYAT DRÁGA.....
de a black eltörhetetlen cc-re...(jo, minden lehetséges, csak hát komolyan sokat bír)
black:(elite) ezt mi dirt-re, duálra, dhra használjuk... cc-re feleslegesen nehéz, még erös is.
árban pedig egyiket sem éri meg megvenni.... manitu ISZONYAT DRÁGA.....
de a black eltörhetetlen cc-re...(jo, minden lehetséges, csak hát komolyan sokat bír)
vendég_Master_*
Írta 2003. szeptember 01. - 19:24
Kedves, villákhoz oly nagyon értõ szakemberkék. :-XMondana nekem végre valaki véleményt a Manitou Skareb ill. Black villákról??? Cc-hez kellene!! ;D
Köfke!! Remélem meghallgattatik mer már 3x kérdem.
Köfke!! Remélem meghallgattatik mer már 3x kérdem.
Írta 2003. szeptember 01. - 19:05
Írta 2003. szeptember 01. - 19:00
Írta 2003. szeptember 01. - 18:57
Írta 2003. szeptember 01. - 18:52
õõ... Mozo XM0 3.0 SC..csak ez volt remelem segit
http://www.csekert.h...pb190002-tn.jpg
Ez az a villa, amely már hobby sportolásra, alkalmas. Ezt a teleszkópot azoknak ajánljuk, akik szeretik a sportos tekerést, és ehhez egy olyan villára van szükségük, amely rendelkezik az ehhez szükséges technikai tudással. Így megtalálható benne az állítható elõfeszítés, a levegõ csillapítás, reális súly, megfelelõ méretû becsúszószárak. Kategóriájában pedig bizonyára az egyik legkedvezõbb árfekvéssel bíró típus lesz.
http://www.csekert.h...pb190002-tn.jpg
Ez az a villa, amely már hobby sportolásra, alkalmas. Ezt a teleszkópot azoknak ajánljuk, akik szeretik a sportos tekerést, és ehhez egy olyan villára van szükségük, amely rendelkezik az ehhez szükséges technikai tudással. Így megtalálható benne az állítható elõfeszítés, a levegõ csillapítás, reális súly, megfelelõ méretû becsúszószárak. Kategóriájában pedig bizonyára az egyik legkedvezõbb árfekvéssel bíró típus lesz.
Írta 2003. szeptember 01. - 18:48
Tam: a Race a játék Boxxer. Ez onnan ered, hogy az enyém mellé raktuk, és körülbelül marhaviccesen nézett ki a kis fogpiszkáló nézésével. ;D ;D ;D
De, ha olvastad a tesztet, tudod, hogy teljesértékû Boxxi, csak mondom, innen ered az elnevezés.
És most nagyon gyorsan mondja meg nekem valaki, hogy mien villa az a MozoX3.0C!!! Ez most kéne, és azonnal, és gyorsan!
De, ha olvastad a tesztet, tudod, hogy teljesértékû Boxxi, csak mondom, innen ered az elnevezés.
És most nagyon gyorsan mondja meg nekem valaki, hogy mien villa az a MozoX3.0C!!! Ez most kéne, és azonnal, és gyorsan!
vendég__*
Írta 2003. szeptember 01. - 17:54
Tamaskaaaa: Kérlek szépen toljá mán föl egy képet a boxxi+rudi összeállításodról, köszi.
Írta 2003. szeptember 01. - 17:30
a telo utanfutasa (meroleges) csak a telotol fugg!!!
az nem fog valtozni a vaztol!
merev villaknal ~40mm
az nem fog valtozni a vaztol!
merev villaknal ~40mm
Írta 2003. szeptember 01. - 16:07
miaza já®ték? Ez egy Race. (Te biztos tudod, hogy akkor ez az általad felsoroltakból melyik). Nincs kihúzva, szal 151mm. És nem vágta hagyatt a Polárt, mivel hálistennek elég kicsi a beépítésihossza. Odatettük tesóm Z1 DO-ját mellé, és összesen annyival magasabb nála, hogy a boxxinak ott kezdõdik az alsó válla, ahol a Z1-nek véget ér. Szal 2-3 centi a különbség. Teccik arcomnak nagyon, bár eléggé orrnehéz lett a drágaság ígymár.
Írta 2003. szeptember 01. - 15:58
Tényleg Tam, mien Boxxi? Kicsi, játék, vagy rendes? Ha kicsi akkor nem emeli ki nagyon, ha járték, azon van 15-ös út, ha nagy, akkor hanyattcsapja. ;D
Írta 2003. szeptember 01. - 15:55
;D és még mindig a polarx figyel a teló mögött(optimális esetben) ? nem lett picit fura geometria töle? ;D jajj ;D
Írta 2003. szeptember 01. - 15:46
Valaki leírta itt a lényeges momentumot. Vagy a villaváll ugrik elõre, és a tengely van egy vonalban a szárakkal, vagy a tengelyt tolják ki a szárak elé, és lehet a váll akár tökegyenes is. Szerintem mindegy, hogy melyiket választod, de majd jó lemérem a zénkis Boxximat. Úgyis mindig nézegetem, most majd le is mérem.
Írta 2003. szeptember 01. - 15:32
Írta 2003. szeptember 01. - 15:00
Írta 2003. szeptember 01. - 14:55
Köszi!
Jorus! Priviben is megírhatod, azt biztosan elolvasom. Meg már írtam Lóry-B -ek is. Egyébként egy USD teló lesz a kicsike ha kész lesz...
Pull
Jorus! Priviben is megírhatod, azt biztosan elolvasom. Meg már írtam Lóry-B -ek is. Egyébként egy USD teló lesz a kicsike ha kész lesz...
Pull
Írta 2003. szeptember 01. - 14:47
ez változó. odagugolsz egy olyan villa elé, ami tetszik neked, fogsz egy márõszallagot, vagy colstok-ot, és leméricskéled sztem... amelyik tetszik, és kész... de itt fognak sokan segíteni, mert a társaság felének boxxer-ja van, a másiknak meg shiwer és stratos...
Írta 2003. szeptember 01. - 14:46
Értem.
Nos, ezen még így nem gondolkodtam, de lehet benne valami, ugyanis az én villám válla erõsen elõreugrik, hogy duplavállas létére 180 fokot tudjon fordulni, ezzel szemben a tengely egy vonalban van a becsúszókkal... Hmm... otthon lemérem. Ha nincs pontos infó, mindenki írja meg, hogy mennyi, és, ha közel azonos, akkor van ilyen érték.
Nos, ezen még így nem gondolkodtam, de lehet benne valami, ugyanis az én villám válla erõsen elõreugrik, hogy duplavállas létére 180 fokot tudjon fordulni, ezzel szemben a tengely egy vonalban van a becsúszókkal... Hmm... otthon lemérem. Ha nincs pontos infó, mindenki írja meg, hogy mennyi, és, ha közel azonos, akkor van ilyen érték.