Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
esetleg beirhatod mekkora atmeroju rugo kell a telodba!
mert lehet azt sem tudom mifele izevel jarsz.
szal kulso meret megkozelito hossz es...
jonnek is az ajanlatok

Susnyás Ted

Susnyás Ted

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
nemrég kérdeztem itt 2 lappal ezelõtt, hogy hol lehet rst omega tl-be passzoló rugót kapni, mer kicserélném az elaszomereket arra.(Hidegben mintha merevvillával mennék) Gondolom akad itt pár arc, aki tört már telót, szal ha van felesleges rugója szójjon!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
skareb: tök állat cc-re, kikönnyített black, de nem dirt-elésre való.
black:(elite) ezt mi dirt-re, duálra, dhra használjuk... cc-re feleslegesen nehéz, még erös is.
árban pedig egyiket sem éri meg megvenni.... manitu ISZONYAT DRÁGA.....
de a black eltörhetetlen cc-re...(jo, minden lehetséges, csak hát komolyan sokat bír)

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Kedves, villákhoz oly nagyon értõ szakemberkék. :-XMondana nekem végre valaki véleményt a Manitou Skareb ill. Black villákról??? Cc-hez kellene!! ;D
Köfke!! Remélem meghallgattatik mer már 3x kérdem. :P

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
iljics, te kufár! :-D

A sráccal holnap beszélek, ez a Mozo meg meló. ;D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Háveégülis valami hasonló van itt ebben is..

THX!
SMár! ;-)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Szerintem az RST 381 jobb.... ;) :-*

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
õõ... Mozo XM0 3.0 SC..csak ez volt remelem segit
http://www.csekert.h...pb190002-tn.jpg

Ez az a villa, amely már hobby sportolásra, alkalmas. Ezt a teleszkópot azoknak ajánljuk, akik szeretik a sportos tekerést, és ehhez egy olyan villára van szükségük, amely rendelkezik az ehhez szükséges technikai tudással. Így megtalálható benne az állítható elõfeszítés, a levegõ csillapítás, reális súly, megfelelõ méretû becsúszószárak. Kategóriájában pedig bizonyára az egyik legkedvezõbb árfekvéssel bíró típus lesz.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Tam: a Race a játék Boxxer. Ez onnan ered, hogy az enyém mellé raktuk, és körülbelül marhaviccesen nézett ki a kis fogpiszkáló nézésével. ;D ;D ;D

De, ha olvastad a tesztet, tudod, hogy teljesértékû Boxxi, csak mondom, innen ered az elnevezés.

És most nagyon gyorsan mondja meg nekem valaki, hogy mien villa az a MozoX3.0C!!! Ez most kéne, és azonnal, és gyorsan!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Tamaskaaaa: Kérlek szépen :D toljá mán föl egy képet a boxxi+rudi összeállításodról, köszi.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
a telo utanfutasa (meroleges) csak a telotol fugg!!!
az nem fog valtozni a vaztol!
merev villaknal ~40mm

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
miaza já®ték? Ez egy Race. (Te biztos tudod, hogy akkor ez az általad felsoroltakból melyik). :D Nincs kihúzva, szal 151mm. És nem vágta hagyatt a Polárt, mivel hálistennek elég kicsi a beépítésihossza. Odatettük tesóm Z1 DO-ját mellé, és összesen annyival magasabb nála, hogy a boxxinak ott kezdõdik az alsó válla, ahol a Z1-nek véget ér. Szal 2-3 centi a különbség. Teccik arcomnak nagyon, bár eléggé orrnehéz lett a drágaság ígymár. :P

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Tényleg Tam, mien Boxxi? Kicsi, játék, vagy rendes? Ha kicsi akkor nem emeli ki nagyon, ha járték, azon van 15-ös út, ha nagy, akkor hanyattcsapja. ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
;D és még mindig a polarx figyel a teló mögött(optimális esetben) ? nem lett picit fura geometria töle? ;D jajj ;D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Valaki leírta itt a lényeges momentumot. Vagy a villaváll ugrik elõre, és a tengely van egy vonalban a szárakkal, vagy a tengelyt tolják ki a szárak elé, és lehet a váll akár tökegyenes is. Szerintem mindegy, hogy melyiket választod, de majd jó lemérem a zénkis Boxximat. :D Úgyis mindig nézegetem, most majd le is mérem.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Ti véletlen nem az utánfutásról vitatkoztok? ???

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
O.K.! ;) Este megírom.

Pull

Pull

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Köszi!

Jorus! Priviben is megírhatod, azt biztosan elolvasom. Meg már írtam Lóry-B -ek is. Egyébként egy USD teló lesz a kicsike ha kész lesz...

Pull

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
:D ez változó. odagugolsz egy olyan villa elé, ami tetszik neked, fogsz egy márõszallagot, vagy colstok-ot, és leméricskéled sztem... amelyik tetszik, és kész... de itt fognak sokan segíteni, mert a társaság felének boxxer-ja van, a másiknak meg shiwer és stratos...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Értem. :D

Nos, ezen még így nem gondolkodtam, de lehet benne valami, ugyanis az én villám válla erõsen elõreugrik, hogy duplavállas létére 180 fokot tudjon fordulni, ezzel szemben a tengely egy vonalban van a becsúszókkal... Hmm... otthon lemérem. Ha nincs pontos infó, mindenki írja meg, hogy mennyi, és, ha közel azonos, akkor van ilyen érték.