Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Én ugyan nem sokat látok belõle, de, ha a leírásnak hinni lehet...

http://www.pinkbike....iew&image=91115

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
2004 -es BoXxer-rõl valami infó ? Esetleg kémfotó?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Az RST-knek nem csak a gumitömítése hulladék. Egy kis olaj szerintem segítene, kicsit megkenegetni a szimmeringet, lehet, hogy javítana. Ha nem, talán a szilikon spraj. Ha az sem, akkor bele kell törödni...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
gondolom ebben a sorrendben!

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
visszatérve kicsit az rst gumitömítésekre: pontosan mitõl is szarok? A gumi anyagminõsége, esetleg hõmérsékletfüggõsége, vagy csak simán a precizítás hiánya a ludas a dologban?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
norb:
http://www.mountainb...2zmanitou_b.jpg
ez pont jo lenne.
(csak kicsit el van irva a honlapon)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Songoku:Nekem 2000es jr.tm van,szerintem negyban nem külömbözhet a kettõ!Bár lehet hogy a szuper az levegõs? ???Nem tudom biztosan!Szóval a Jr.Tõ:
150mm út,olaj csillapítás,álíítgatni is lehet de nem túl érezhetõ!Szerintem éredemes használtan venni,én például 65ért vettem,annyira használt hogy a tárcasa rögzitõ fulnél a festék lejött! :)Ennyi!Szerintem vedd meg!

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
HELLÓÓÓ OKOSOK!!!!
Na eztetet ódjuk meg közösen:

Van egy gyönyör? Magnettu BLACK Elitkém, ami tudva lévô Pustmuntos+a régi megelégedett fékkemet raknám fel rá ami ISes felfogatású!!!??? ???
Ne mondjatok semmilyen átalakítót mert a legtöbb fordítva van(lsd.: sismano deoré fékeji),a többi meg méretileg nem stimmmel,amúgy a fék magura juliskája 180-as tárcsával!

Köszi a segítséget!!!!!
meg lehet e eztetet egyáltalában oldani!? :'(

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
valaki monnyon nekem valamit a '99es Marzo Super-Trõl!!!hasznaltan erdemes-e venni, meg hogy birja-é?!felhasználás: nekem ;Dszal kéne ugrálni ezerrel meg lfele is meg óllránd :Dkivéve cöcö..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
De az U-Turn nem fogja engedni az olajat, mint a Marzo régebbi blokkolása, az ECC (amitõl nem sokban különbözik az ETA). Amúgy igazad van, tekergetni kel...

Ha olcsóbb a Marzo, akkor szvsz az tûnik jobb választásnak, de ha rám hallgatsz, veszel, amit akarsz ;)

telkan

telkan

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
a váz egyenlõre egy gepida karaton egy rst gila figyel benne, ami a lefeléknél kilõ, mint géppuska :P!
asszem ha rászánom magam + a zsét akkor a marzo lesz, mert mindenki egekig dícséri a túloldalon (usa), bár náluk még ez is sokkal olcsóbb, mint nálunk. de hát szegény embert csak a farka húzza ;)
az eta-ról + annyit, h azt simán ki-be lehet kapcsolni, míg az u-turn-t tekergetheted egyfolytában.
persze a negatívum is az eta-ban van, mert gagyi a kapcsoló kidolgozása, de cserélik.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Hát, szerintem az acélrugós marzo (nem tudom, hogy MX mi a megjelölése) van olaj jó, mint a Duke. Bár U-Turn nem= ETA, de a blokkolhatóság megvan mindkettõben. (mondjuk a U-Turn-t se hazsnálják szvsz sokan, mert kihúzod a legtöbbre, oszt hadd szaladjon... :))
A Psylo csak akkor jó, ha a vázad el tud viselni egy közel 500 mm beépítési hosszú villát. A Duke és a MX olyan 480 körül vannak. 20 mm villa-beépítési hossz meg 10 mm magasságnövekedés a monoblokknál és +1 fok meredekség a fejcsõszögnél....
Ezt azért figyelembe kell venni.

Milyen vázba kell?

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
rajtam kívül van vkinek rösötö aerosa aet-je? esetleg ha valami tudor tudná a megoldást a köv. problémára, akkor ne tartsa magában: néha (nem mindíg) ha teljesen lenyomom, akkor olyan hangot ad, mintha felütném, de valamivel a végsõ állapot elõtt jön a zaj, tehát "igazi" felütés" kizárva. Csak nemtudom, h hol lehet a feszültség forrása...

telkan

telkan

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
köszike, a marzóról mi a vélemény?
az mtbreview.com-on böngészve az mx comp eta-t nagyon dícsérik, míg a duke-ra kevesebb és kevésbé pozitív hozzászólások érkeztek.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
hja. a psylo-t már bevállalóssághoz alkalmazzák elég sokan... de ha késöbb át akarsz térni az ugri-bugri-ra, akkor meg ezzel jársz jól.... hisz bírni fogja...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ha csak cc-re kell,akkor legjobban a duke-kal jársz sztem,azt pont erre találták ki,a psylo kicst talán túlzás lenne ide

telkan

telkan

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
sziasztok!
az elõzõ oldalon felmerült egy marzocchi mx comp eta vs. rs psylo xc szösszenet, amiért hálás lennék, ha kicsit tovább boncolgatnánk, ugyanis magam is hasonló cipõben járnék.
szóval a teló cc-re kellene, nix ugri-bugri, durvulás stb. és egy olyan megbízható darabot szeretnék, ami jópár évig kiszolgálna (évi kb 1000 km) és szépen dógozik a 70-75 kg alatt.
amit nézegettem az a marzo mx széria (comp eta - pro; 85-95ezer), illetve az rs duke - psylo xc u-turn (szintén 80-100 között). egyebeket nem néztem, de hálás lennék még javaslatokért.
bocsi, h ilyen bõ nyálra eresztettem és thx.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Thez is jó bringásember,úgyhogy majd ragaszt,hõkezel,meg minden,ipari körülmények között ;D

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
és hogy akarsz abba nyakatcserélni thez ha nem is csavaros??ez kicsit igy macerás ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
;D
jajj ;D
köszi a segítséget, majd csütörtökön utánajárok....