Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Velotrade!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Velotrade.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Velotrade?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ki forgalmazza az rst-t?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
thez:

Lehet különbség nyak és nyak között, érdemes profira bízni a cserét.
De ha csak simán nem elég hosszú, és acélból van, akkor simán meg lehet hosszabbíttatni... ;)

sala:

Ha a haverod értékeli, hogy a Psylo U-Turn-je fokozatmentes állítást tesz lehetõvé 80-125 mm között, a Marzo meg ETA, ami azt jelenti: fül elzár, olaj nem folyik, villa alul megreked, akkor Psylo.
Ha Marzo fan, akkor nem. Amúgy mindenképpen. többet mozog, többet tudsz rajta állítani.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Bomb: jah, bizonyos tekintetben kinõttem. Nagyobb tárcsát akartam az elsõfékbe, és nem akartam szegény villát gyilkolni vele, meg már kicsit régi volt. Meg Sauh-on negyon rábeszéltek a kedves fórumtagok, hogy a Boxxer a legjobb választás számomra (is). É sezért. és még ehhez jön az is, hogy elég kedvezõ kontrukcióban jutottam hozzá. :)

Thez: Valószínûleg jó lesz bele az RST nyak is. Amúgy a Marcocchinál a Comp még elõfordulhat, hogy "csökkentést jelölõ rövidítés", de az MX csak simán tipusjelzés, az ETA meg hatzározottan pluszt jelent (útállítási lehetõség). Ezzel szemben az XC psylo nem a legfullosabb, van ennél komolyabb is (sorban így vannak: C, XC, SL, Race) ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
hali! nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy egy telóban lehet nyakat cserélni ugyebár. szal hátha tudja, de pl egy suntour NS-ben lehet? ez alapanyagfüggö, vagy a nagy többség kompatibilis egymással? pl egy rst nyakacska nem mehet bele pl?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Valaki adjon egy rugóstagot! ;)

FOX Vanilla RC 200/58, új olaj és szimeringek, kipróbálható.
Ha érdekel, akkor privi ! ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
sztem magátol értetödik, hogy a roksoksz. hisz mégiscsak ezzel mennek néha még versenyen is...
igaz, éllítólag(de engem ez nem érdekelne) elöbb kikotyogósodik a psylo, de ez megint csak híresztelés lehet (én meg hülye fejjel adom tovább)
marzobol meg mar túl sok "csökkentett verzió"-t jelölö rövidítés került a teló neve mellé
MX, comp, eta..
a psylo legalább full verziós...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Egy haver felhivott engem, hogy melyiket ajánlom neki de hirtelen nem tudtam miröl is van szó.
A 2 teló: Marzo MX Comp ETA 105mm út(85-re redukálható)
RS Psilo XC U turn 80-125mm
Az árban 15Ft különbség van ugyhogy a belcsin számit.
Thx elõre is.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Macs:

Milye tört a Judy-nak? Egyébként télleg nem gáz, hogy könnyû (a Boxxer lába is meglepõen könnyû), de azért részvétem :'(

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
tamaskaa mi vett ra hogy lecsereld azt a jo kis telot egy boxxerre..??

csak nem kinotted,..Z?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Tamaskaa: Azt nemtom hogy 4.-e de az biztos hogy Vega!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Salabácsi vega4-et veszel? :o upsz. ammár nekem is kellene. :)

BombrideR: oks, a Z1-emet is mindig fujogattam, akkormajd ezt is fogom. :)

Beg: mert eladod a villádat? (most melyikrõl is beszélünk, a Boxxiról, vagya dídzsé1-rõl? émmár levagyok maradva...) A kereked meg sztem nem fog kelleni, mert már elpasszoltam az elsõagyamat, és megrendeltem a boltonosat, szal csak át kell majd fûzni. szorri. (persze ha nagyon olcsón adod, lehet, hogy elgondolkozom rajta, csak csütörtökig mondj egy árat) Jól emléxem, hogy B+ agy/Mammut felni?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Akkó' meg minek kérded??? :D
Adjak majd egy Vector Pro-t? ;D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Jó, Sala de ezt elmondtad nekem IRL is :)
Valaki adjon egy rugóstagot! ;)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Adott egy RS Sid rugóstag, ami 2 kamrás. Az egyik (nagyobb) kamrát, értem, az a keménység, meg ilyesmi. A másik a visszaút csillapítás? Ha keményre fújom, gyorsabban jön vissza, vagy mi az isten? Ez a tag nagyon CCre való, szal iszonyat lassú :(

MIvel olajcsillapitásos ezért ha többet fújsz bele attól nem lesz gyorsabb mivel adott keresztmetszeten a folyadék csak egy adott sebességgel képes áthaladni(asszem).A negativ kamrával az érzékenységét tudod állitani,azt hogy mennyire könnyen induljon meg.A csillapitást olajcserével lehet megoldani (tényleg kicsit lassu) de 2500pénzért megoldják nellában.
byez

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
kicsit összemosod a csillapítást és az érzékenységet! (persze,ha totál le van zárva a fej,akkor semmire sem érzékeny :) )

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Mer ami semmire nem jó, az jó CCre:)
Amúgy nem pogózik annyira mintha gyors lenne.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
miért gondolod,h jó CC-re,ha lassú a tag ???