Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

nemmer menõ
de gondold már el hogy ki az a barom aki kiad több mint 100 ezret egy bringáért?
akinek a hobbija
és ki vesz nem ilyet? akinek nem a hobbija, vagy nem engedheti meg magának, vagy egyántalán lexarja(nem a hobbija)

és tegye fel a kezét aki nem tesco szarral kezdte!(és nem miller)
és on

Jelen. De amikor én kezdtem, akkor még nem volt tecsós szar. Annál még a ruszkik is jobbat csináltak.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nemmer menõ
de gondold már el hogy ki az a barom aki kiad több mint 100 ezret egy bringáért?
akinek a hobbija
és ki vesz nem ilyet? akinek nem a hobbija, vagy nem engedheti meg magának, vagy egyántalán lexarja(nem a hobbija)

és tegye fel a kezét aki nem tesco szarral kezdte!(és nem miller)
és on

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
az a menõ...haverom is inkább vett egy olcsóbb caprinet RST T5el, 40000 ért, bringaboltban, pedig ö csak suliba jár vele aszfalton meg boltba meg fagyizni és vissza (kb 1-2, néha 5 km naponta)...pedig ott volt a tescos alternativa, de inkább egy márkás bicikli +10000 ért mint valami szar...tescos bringa tárcsaféke a legszarabb...ilyen buzi piros rotor, pfuj...persze a váltók "singuan" márkájuak, a váltókaroknál a pozicionálás pedig nem ismert fogalom...
és igen, egy jobb teló durván 2-3x anyit ér mint egy tescos fos...kiváncsi avgyok, hogy azok a bringák be vannak e vizsgálva valami szakszervezet által...vagycska veddfel a leltárba hogy bicikli azt szevasz...szörnyü ez az igénytelenség (meg minden) ami ma van magyarországon..

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Mer' az a menõ! És senki sincs, aki elmesélje nekik, hogy egy teleszkóp min. háromszor annyiba kerül, mint az õ "biciklijük". De ezt amúgy sem értenék... Azt viszont érdekes módon egyik sem furcsállja, hogy a merci többszörösébe kerül a trabinak...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Szerinted miért vesz tescósat? Azért, amiért 30 ezer pénzért 5.1-s "házimozit", meg a kínai piacon "brand sportruházatot", meg hasonló gagyi cuccokat. Igénytelenednek...

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
csak én azt nem értem aki tescosat akar minek vesz "teleszkóposat"?
én akkor vennék egy merevvázast és merevvillást v fékkel valahol kb 20 rongyért esetleg vmi hazsnáltat. és ez bírni fogja sokáig, pl hauser teljesen ok, én sokáig használtam a polar x mellett még mindig pl bótbajárni ahol pl lopják a jobb bicót
vagy ezeknél a tescos bicóknál még egy régi csepel bico is jobb

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég

Manapság még tombol az igénytelenség az országban. Amíg az ár az egyetlen érdekes paraméter, addig a Tecsós bicaj simán eladható nagy mennyiségben. Sõt, ha a májkrémes tubusban szar lenne, azt is megvennék, mert 1 forinttal olcsóbb, mint a másik. Egyenek sokat!!!

Amúgy javulunk, csak nagyon lassan.

ja. lassan járj,... de mire odaérsz meghalsz. ezt vedd figyelembe. :) nincsmittenni ezva. nem is érdekel. õ bajuk. csak kitör az emberbõl a felháborodás...

hu megyek aludni mert má nemtok rendesen beszélni. Jóéjt!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Manapság még tombol az igénytelenség az országban. Amíg az ár az egyetlen érdekes paraméter, addig a Tecsós bicaj simán eladható nagy mennyiségben. Sõt, ha a májkrémes tubusban szar lenne, azt is megvennék, mert 1 forinttal olcsóbb, mint a másik. Egyenek sokat!!!

Amúgy javulunk, csak nagyon lassan.

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég

te is budaörsi vagy kerekeske?? a sport 17ben csak szar cuccok vannak, egy fokkal jobbak a tescónál, dehát ott a legkomolyabb bringa ami megfordult az egy magellan crater volt ha jól emléxem...a fehér kerékpárban a gyurinál lehet rendelni jó cuccokat és szinte mindent megszerez, ha megkéred rá...én vettem már nála 3 meridát 8apu, öcsi, én) és msotmár kedvezmény jár..

ja börsi vagyok. és a fehérpárban kapni egyedül értelmes dolgokat. lánc hálózat tag. Az akcióhoz gratulálok, de azért én sûrûn látogatom a pesti boltokat, ha kell valami. pl szerszámot nem árulnak börsön. nem és kész. igaz múltkor ingyen lehúzta a hajtómûvemet a srác ezer hála neki. de nem vinném a cangám minden fityfaszért a szerelõhöz. ahhoz vagyok szokva, hgy otthon az esztergától a foghúzóig minden van. :) lassan saját szervízt nyitok mert a kerékpáros spéci szerszámokból is egész jól állok.

amúgy bocs a gépelési hibákért álmos vok.

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég

na de ha háromévente egyszer elõveszi, és elmegy vele a boltba akkor minek neki drága bicó?

annyit ezek is bírnak....

és sajnos az emberek nagy része kb ennyit használja sztem....

na de ON

épp ez a baj, hogy ez a mai elvadult vaskupac amit árulnak a boltig sem bírja. és meghal aki rajtaül. infarktust kap. de min. hogy megutálja kerékpározást. mert szar is amin ül és úgy nem lehet. na mindegy. sztem azért egy olimpia bringán nem kéne alul adni. az a minimum és teljesen megfizethetõ. én 3 évig nyútam egyet. igaz, a váz kettétört utána, dehát addig remekül bírta.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
te is budaörsi vagy kerekeske?? a sport 17ben csak szar cuccok vannak, egy fokkal jobbak a tescónál, dehát ott a legkomolyabb bringa ami megfordult az egy magellan crater volt ha jól emléxem...a fehér kerékpárban a gyurinál lehet rendelni jó cuccokat és szinte mindent megszerez, ha megkéred rá...én vettem már nála 3 meridát 8apu, öcsi, én) és msotmár kedvezmény jár..

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
na de ha háromévente egyszer elõveszi, és elmegy vele a boltba akkor minek neki drága bicó?

annyit ezek is bírnak....

és sajnos az emberek nagy része kb ennyit használja sztem....

na de ON
Autist Team:)

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
aha. érthetõ.

A tescós dolog meg sajna igaz. Hihetetlen az emberek hozáálllása...
Ami jó benne: minden garázsban ott egy canga. tescós...
Az a durva, hogy régesrégen azok is egész jók voltak. De most. én lemértem az egyiket és 21 kiló volt. egy haverom apja vette. szegény. õrület, fullos a canga:full vas. 20 ezerért tárcsafékes össztelós duplavállas. áááááááááááá
õrület emberek. Ott tartanak, hogy már az áruházban is csak minden 10.nem esi szét ha ráülsz. Ha megpróbálnál vele hazatekerni nem jutnál el a parkoló bejáratáig sem. mindegy hol laksz. A kocsi meg leül tõle olyan nehéz.
:die: :no_tak: :snajper:
Sztem azért veszik meg mert még nem láttak biciklit. vagy ha láttak, azt hiszik, hogy az versenyekre van. nekik jó lesz az áruházi is.
Nálunk budaörsön van pár b.szerelõ. A 3/4-e csak ezeknek a javításából és. Nem is kapni náluk normális alkatrészeket. Amit eddig ott vettem, bár olcsó volt nem bírta semeddig. gááááz. és ezzel szemben van egy bolt, ahol csak "minõségi" cuccot kapni. Ellensúlyozva a helyzetet. csak kicsit drága. dehát egyedül van a környéken.

NNnaa. ezt olvassátok aztán elalusztok hamarjába...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
hedlokot kiveszed és máris spóroltál egy csomó grammot ;) az neked fontos nem? :)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
én diónak hívom a rózsát is amit más pókoknak :D
mind1, az a basz amit bele kell verni a nyakba, és nem headlock

apropo headlock
régen nagy szám volt
most rendesebbek a rózsák azóta vagy csak megtanultam ésszel használni õket?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
dió:
Posted Image

rózsa:
Posted Image

menetesnél:
Posted Image

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
A dió még az A-head elõtti rendszereken feszegette szétfelé a csövet egy menetes száron keresztül. A rózsát meg póknak is hívják...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

amit beleversz a nyakba

az nem rózsa? a diót nem kell verni, az a makk :D

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

Lehet egy rst gile t5 bõl olyan telót varázsolni amit el tudok adni?Vagy az lehetetlen?!" hónapos, de....pffff.

énis már 2 hónapja próbálkozok egy rst gila t4est eladni de még 9e ért sincs senki aki megveszi:( annál lejjebb meg nem szeretném vinni..
semmiért nem lehet itthon eladni semmit... mindenki csak a tescos fosokat viszi

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
amit beleversz a nyakba