Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
juhi: ne makarok kötekedni, de a psylok nem feltétlenül jobbak a blackeknél, sõt szinte ugyan az. van radip travel, nem fokozatmentes, de van, szimplavállas és 120at mozog. jó a black is de 50 az drága egy leharcolt darabért.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Sziasztok!
Max. 45ért keresek most telót...
Állíthatót. Psylo XC nagyon tetszik, csak pont eladták elõttem. Az ennyi volt. Tud valaki ennyiért? Vagy ilyesmit???
KÖSZ a választ, sürgõs lenne, kösz!
Hi!
Dani

Nem érdekel ez a Psylo XC 55ért?:) Nayo,nem leszek kuki (annyira:D ) Mennyibe van 1 szett Marzo szimering?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
én is voltam szimmering szaküzletben, többen is anno, amikor az Alfalfából próbáltam mûködõ villát csinálni, és azt tapasztaltam, hogy a bringatelós külsõ-belsõ méretek, stb olyan messze vannak a szabvány cuccokétõl, mint makójeruzsálemtõl, úgyhogy feladtam.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
srác!!!!

folyás, érted elipszilon.

ha már az iskolában nem...

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Na nekem a Psyloval 2 bajom van:

-nem tetszik!!!!!!!!!!!!
-a szüleim nem engedik h használt cumót vegyek + én se szeretnék.(jó tudom ez gyp-s dolog de a szüleim befojása az én erõm fölé hatalmasodik)

NEM KELL PSYLO HAGYJATOK VELE BÉKÉN!!!!!!!!

Inkább azt mond meg hogy ugye nem lesz túl lapos a fejcsõszögem egy 15cm telótól??????Ja és nem tépi le a fejcsövem ugye? bár már láttam PolarX et Marzocchi Junior T vel ami 17cm mozog és ha az nem teszi tönkre akkor a Mozo sem.

Ja és még vmi én abszolót öszvér telót akarok mert rohadtul nem értek a javításhoz

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás

Ha meg a szimering egyben persely is

Ez azert erdekes dolog....

Úgy gondoltam, hogy a szimering is tartja a becsúszót. Asszem az én régi Judy-m ilyen, de nincs nálam most, szóval csak emlékszem valmire, de lehet, hogy roszúl. Az olyan, hogy felül van szimering -ami ahhoz képest, hogy szimerint elég hosszú és kemény (persze nem szoktak nagyon puhák lenni, tudom, de akkor is...) alatta egy szivacs és majd ezek alatt valahol a perselyek. Persze, hogy máshogy lenne, de van akkora távolság a perselyek és a szimering között, hogy ott már hajolhat a becsúszó is -persze nagyon keveset- ha csak a perselyek tartanák.

Juhi:

bemegyel a boltba, és megmondod, milyen átmérõjû szimering kell. Ott majd megmondják milyen van. Megveszed és fölérakod -úgy hogy ott is maradjon- az eredetinek. Persze jobb, ha az ilyen "sufnituningot" mindenki szépen kitalálja magának és: csak saját felelõsségre! Eladni talán nem kellene, de nem is lesz olyan mint a gyári...

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
zsm:
engem érdekelne ez a szimeringes dolog!Milyen kéne egy rs judy xlc be?meg lehetne oldani?meg akarom csinálni és aladni!Segíts akkor!Írja valaki privibe le!nem akarom megvenni sok ezerért a rock shox szimeringet!
s1ru2:
Inkább akkor vegyél egy psylo xc-t!sokkal szebb és jobban mozog és nem sokkal drágább!Nem azért mondom hogy mindenki psylot vegyen de ha veszel akkor már vegyed meg a normálisat!szimplavállas útállítás!mi kell még városba meg egy kis hegyre?Ja persze nem újjonan!Vole kartárs tud segíteni!
Bocs hogy reklámozlak Vole!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
koszike az adatokat!

azert koll ez nekem mert tudok egy labat eladot es gondolkoztam azon, mi lenne ha...
esetleg valamivel osszekerulne epitesre.
de igy nem baba
mert marzo 130mm
magura is ~130mm osztasu
vallat meg nemtom bevalaljak e csinalas ugyileg.
:-/

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Ha meg a szimering egyben persely is

Ez azert erdekes dolog....

Amugy a Boxxerben az olajzaro es a porlehuzo szimering ket kulon dolog. Porlehuzot eleg nehez talalni, mert peremeset nem nagyon kapsz.
Amugy 11e a komplett szimeringcsere szerelesi kotlseggel.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
OFF

Figyu mán Zap!

Kettõtök közül (lor meg a te) te vagy a buta, mert nem érted amit kérdeznek. Azért mert nem értesz valamit nem kell trágárságokat írkálni.

ON

Ha szimeringeket kerestek, próbáljatok meg egy csapágyboltot. Ott biztos, hogy kb 2000 Ft alatt megússzátok és az is van olyan jó mint a gyári (A port kint tartja, az olajat meg bent, ennyit biztos tud.) Ha meg a szimering egyben persely is (pl nekem a régi Judy ilyen, gondolom a Boxxer is hasonló) rá kell építeni a régi tetejére. Persze ez csak egy ajánlat, de ha valaki úgy gondolja, hogy nem jó megoldás, inkább kultúráltan közölje!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
lor:

140 mm a becsúszók tengelyeinek távolsága

És ez nem változott, legalábbis a 21. századi vállak kompatibilisek, vagy mi.

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég

vDani: annyiért sztem jobbat is kapsz, mint egy agyig leharcolt Black. Annyira nem lehet sürgõs, egy hetet még kibirsz villa nélkül, nem? ugyis jön a szar idõ. Legyél kicsit türelmes, mint hogy beleugorj valami rossz üzletbe. (és egy post-ot csak egyszer küldj el lécci. ;)

Megnézem, aztán meglátjuk, milyen állapotban van. Állítólag az alján van az állíton lekopva a festék, kiváncsi vagyok, mennyi az annyi, milyen állapotban van. Megnézni megéri, max nem veszem meg és autóztunk egy jót. :)))
Cuore Sportivo ;)

Dani

P.S.: tök lassú a bikemag, azért van, hogy 2x küldök el 1 hozzászólást

Ez itt nem oly vicces
;D ;D ;D

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Egy 2003as polarX váz lenne meg egy Mozo X5.5 teló (még nem biztos csak szeretnék minnél több infót összeszedni)

Ja és nem néz ki szarul!!!!!!!!!!!!!!(ne mondja senki)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Boxxer... egy Teamet mertem ami a szobaban van, de ha jol tudom, akkor nem valtoztak a meretek.

Az agyrol meg arrol, hogy egyvonalban van a becsuszoval csak annyit, hogy nincs teljesen egyvonalban.

A ket becsuszo kozti tavolsag 106mm ha jol mertem. Nem tul pontos meres +-1mm elteres biztos van, de majdnem pontos :) Csak egy sima meroszalagot talaltam.. a tolomeroert lusta vagyok lemenni a garazsba :)

Amugy ez a tavolsag mihez is kell?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
S1ru2: elvileg semmilyen átalakitást nem kell eszközölni, ha nem túl hosszu a fejcsõ. Milyen villa és milyen váz?

vDani: annyiért sztem jobbat is kapsz, mint egy agyig leharcolt Black. Annyira nem lehet sürgõs, egy hetet még kibirsz villa nélkül, nem? ugyis jön a szar idõ. Legyél kicsit türelmes, mint hogy beleugorj valami rossz üzletbe. (és egy post-ot csak egyszer küldj el lécci. ;)

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
SZIASZTOK!

Lenne egy quick kérdésem.
Manitou Black Elite (ezüst színû), megéri 50darab ezresért?
Ha igen, ugrok Szekszárdra.
Matrica nincs rajta, azt honnan vegyek majd rá, mert az kõõõ. :)
;D ;D ;D
Csillapítása milyen? Magasságot, csillapítást hol tudom állítani?

Dani

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Figyu ha duplavállas telót teszek a vázba az mennyi átépítést jelent?? kormány, csapágy,stb.(nemtom még mik vannak a környéken)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
lor: ja, azt sejtettem, hogy nem nekem irta. Ezért mondam, hogy csak beleszövegelek a nagyvilágba. Végülis ez1 fórum, vagy mi?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
:-*

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
tam akko majd varok!