Marzo féle lúzerzmanuálban 10-20%ot ajánlanak
XCre és 20-30%ot DH használatra, a teljes rugóútból
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2004. március 24. - 12:26

Írta 2004. március 24. - 12:18

Hi
ez a Sag dolog hogy is van?
azt már tudom
hogy rugóstag
DH30-45%
de elsõ telónál van %érték meghatározva?
t
ez a Sag dolog hogy is van?
azt már tudom

DH30-45%
de elsõ telónál van %érték meghatározva?
t
Írta 2004. március 24. - 02:23

Szal jól gondoltam és nem vagyok olyan hülye mint látszom ;D
hát nálam eza verzió 10 centibõl 1-1,5...
hát nálam eza verzió 10 centibõl 1-1,5...
Írta 2004. március 24. - 02:07

ki hogy szereti
egy monsterre felpattanva nekem erosen szimpatikus, hogy 5 centit ettol beul, nemlesz olyan csopper
de pl egy 11-12cm-t mozgo villanal mar nem annyira pozitiv, ha az ures, minden erohatastol mentes 60-70-80kg-nyi bicostol beul tobb centit... mert akkor a vegere alig marad rugout, foleg ha meg ugrik is vele... :-\ ;D

Írta 2004. március 24. - 01:58

de várjá 
te okosabb vagy mint én...
ha nem ül be ráüléskor az nem nyerõ, vagy igen?
nem ez a SAG? :

te okosabb vagy mint én...

ha nem ül be ráüléskor az nem nyerõ, vagy igen?
nem ez a SAG? :

Írta 2004. március 24. - 01:55

Írta 2004. március 24. - 01:46

vendég_vdani_*
Írta 2004. március 23. - 23:16

Esõ ide, vagy oda kiugrottam egyet megnézni a telót. Tökéletesen mûködik, minden oké vele..
Akitõl vettem, aszonta, hogy Õ kicseréli az olajat, mielõtt átadja...
Amúgy ultrajó, nagyon tetszik, hogy mindent simít, de ugyanakkor nem esik be, ha ráülök, stb...
Úgy vettem észre, mintha szivárogna valami kicsi olaj, alul, de nem volt meghúzva a csillapítás állítója, elsõ lépésben meghúztam, reggelre kiderül, hogy mi van vele.
Amúgy nagyon tetszik, egy járdát is tök jól kisímit a teló, minden kis bukkanót, ugyanakkor a súlyomtól, fékezéstõl nem esik be, nem üt fel, nagyon jóó, mindig is ilyenre vágytam!!!
Sez a lényeg, nem?
Dani
Akitõl vettem, aszonta, hogy Õ kicseréli az olajat, mielõtt átadja...
Amúgy ultrajó, nagyon tetszik, hogy mindent simít, de ugyanakkor nem esik be, ha ráülök, stb...

Úgy vettem észre, mintha szivárogna valami kicsi olaj, alul, de nem volt meghúzva a csillapítás állítója, elsõ lépésben meghúztam, reggelre kiderül, hogy mi van vele.

Amúgy nagyon tetszik, egy járdát is tök jól kisímit a teló, minden kis bukkanót, ugyanakkor a súlyomtól, fékezéstõl nem esik be, nem üt fel, nagyon jóó, mindig is ilyenre vágytam!!!

Sez a lényeg, nem?

Dani
Írta 2004. március 23. - 22:39

igen mert az a 2004-es dizájn!Vagy talán találsz boltba még tavajit vagy azelõttit de az nemtom milyen szinû a régebbi judyk!
Írta 2004. március 23. - 22:21

Írta 2004. március 23. - 21:47

lor: csak annyiban, hogy az volt a kérdés.
Na jó abbahagyom és jó leszek. Csak rejtett skizofrén énemet vetítettem ki a hozzászólásokban mostanság. Tudod, a Bunkó Zap-osat. 8)
Na jó abbahagyom és jó leszek. Csak rejtett skizofrén énemet vetítettem ki a hozzászólásokban mostanság. Tudod, a Bunkó Zap-osat. 8)
Írta 2004. március 23. - 21:04

zap khmm...
szal mennyire szamit, hoyg belso tav vagy tengelyek tavolsaga?
ha tudom a csivek atmerojet!
.
.
.
szal mennyire szamit, hoyg belso tav vagy tengelyek tavolsaga?
ha tudom a csivek atmerojet!
.
.
.
Írta 2004. március 23. - 20:39

;D méé vagy ilyen kalaius? ;D
na nekem meg:
a locklite vajon ossze tud ragasztani 2 csovet egymasban hogy ne recsegjen? mert akkor megprobalom. amugyis
csak hatha valaki mar alkalmazott ilyen anyagot vmelyik alkatreszre, es h hogy uzemelt.. megeri e kiszednem ezert a villat.
esetleg van meg egy olyan elvetemult ember mint en?
koszike
thez
na nekem meg:
a locklite vajon ossze tud ragasztani 2 csovet egymasban hogy ne recsegjen? mert akkor megprobalom. amugyis

csak hatha valaki mar alkalmazott ilyen anyagot vmelyik alkatreszre, es h hogy uzemelt.. megeri e kiszednem ezert a villat.
esetleg van meg egy olyan elvetemult ember mint en?
koszike
thez
vendég_vdani_*
Írta 2004. március 23. - 20:38

izé...ne szorítsd meg nagyon--tuti elsõ kérdés holnap; a villám nem forog a vázban,mit tegyek?Magában a teló nem kotyog, de ennyit a régi is kotyogott.
EZEN MÁR TÚL VAGYOK.

Ez meg van húzva, rendesen, de amíg ha rajta ülök, nem kotyog, addig nem zavar.

Dani
Írta 2004. március 23. - 20:34

Tehát nincs köze a telóhoz,és a régivel is ugyanez volt.Magában a teló nem kotyog, de ennyit a régi is kotyogott.
AKKOR MIÉRT NEM SZORÍTOD MEG KICSIT A KORMÁNYCSAPÁGYADAT?

instrukcióihoz

izé...ne szorítsd meg nagyon--tuti elsõ kérdés holnap; a villám nem forog a vázban,mit tegyek?

vendég_vdani_*
Írta 2004. március 23. - 20:30

Magában a teló nem kotyog, de ennyit a régi is kotyogott, és szerintem a csapágyaknál kotyog. Szerintem nem nagyon fogok evvel foglalkozni, mert ha ráülök, tökéletes. Már csak a féknek kell bekopni, tökéletesre és már jó is lesz, most egy kicsit súrol.
Dani: stucni tetején kupak lazit, stucnicsavarok lazit, kupak meghuz, kormány egyenesre beállit, stucnicsavarok meghuz, és kész is. ha a kormáyncsapágyad lógott. ha nem, na az szopi, mert akkor mégis egy szar villát vettél...

Dani
Írta 2004. március 23. - 20:27

Írta 2004. március 23. - 20:21

hm. a boxxi becsúszóinak távolsága belül 107.6mm. nem ez volta kérdés?
Dani: stucni tetején kupak lazit, stucnicsavarok lazit, kupak meghuz, kormány egyenesre beállit, stucnicsavarok meghuz, és kész is. ha a kormáyncsapágyad lógott. ha nem, na az szopi, mert akkor mégis egy szar villát vettél...

Írta 2004. március 23. - 20:16

tudod,ha "fenn" kotyog,akkor az a kormánycsapágyad:)
vagy pedig imádkozz,mert a NYAKcsõvel van gond:D
vagy tényleg csak képzelted,akkor használd egészséggel
vagy pedig imádkozz,mert a NYAKcsõvel van gond:D
vagy tényleg csak képzelted,akkor használd egészséggel
vendég_vdani_*
Írta 2004. március 23. - 20:08

Sziasztok!
Heppi vagyok, mert meglett a Manitou Black Elite 100/120as teló. Jó állapotban van, alul az egyik tekerentyû (csillapítás) van picit megütve, lehorzsolva, amúgy tökéletes. A becsúszó hibátlan. Nagyon szépen dolgozik, csak jót tudok róla mondani. Vettem hozzá adaptert, 3700 Ft-ért (Factor)
Ha behúzom a féket és egy nagyon picit mozgatom elõre/hátra, akkor mintha picit kotyogna, de olyan kicsit, hogy lehet, hogy csak képzelem.
De nem a teló, hanem fent a csatlakozásnál.. Pedig minden oké vele, 10x átnéztem! 
Amúgy pedig nagyon állat, mindent kisimít, 100as és 120as állláson is.
Dani
Heppi vagyok, mert meglett a Manitou Black Elite 100/120as teló. Jó állapotban van, alul az egyik tekerentyû (csillapítás) van picit megütve, lehorzsolva, amúgy tökéletes. A becsúszó hibátlan. Nagyon szépen dolgozik, csak jót tudok róla mondani. Vettem hozzá adaptert, 3700 Ft-ért (Factor)
Ha behúzom a féket és egy nagyon picit mozgatom elõre/hátra, akkor mintha picit kotyogna, de olyan kicsit, hogy lehet, hogy csak képzelem.

Amúgy pedig nagyon állat, mindent kisimít, 100as és 120as állláson is.

Dani