rob:
Csakhogy tiszta vizet öntsek a pohárba, és ne legyen unalmas a fórum és hogy nekem legyen igazam:
Lor mikor ezt kérdezte én éppen ott voltam. Mivel 3 km-re van a telóm, nem tudtam lemérni, de tudtam, hogy közel egybeesik a papucs a külsõ szár belsõ felével. Namost ez az adat pontatlan, de gyors volt. Az idõértéke így -nézetem szerint- ellensúlyozta a pontatlanságát. Fõleg, hogy gondolom a maratást pontos mérés fogja megelõzni. Ám arra ez az infó pont elég, hogy rájöjjön, nem ugyanakkora válla van, mint egy Marzonak. És asszem célja pont ez volt. Ezekután értésemre lett adva, hogy ez hülyeség, erre én -ezúton is bocsánatot kérve- felkaptam a vizet, utána rámszállt mindenki, hogy én ezt nem érthetem, meg én ehhez nem érthetek. Utána átnéztem a tárcsás topicba, ahol éppen kezdték megnyugtatni az emberek egymást, hogy minden olaj/fékfolyadék jó mindenhova. Ezzel szintén nem értettem egyet, ezt szóvátettem és ismét közölték velem, hogy duguljak el, mert nem értek hozzá, és összevissza beszélek, ANNÉLKÜL, HOGY FELFOGTÁK VOLNA mit írok, így arra gondolok, hogy pusztán immár ellenszenvbõl. Na most ezért én elkezdem belekötögetni mindenbe, mert én is ki akartam próbálni milyen is az. Nos, elég jó volt, úgyhogy ezen kicsit még rajtamaradok.
Ja, és azért mert személyesen nem ismeretek valakit és nem bírjátok a stílusát, az még nem azt jelenti, hogy hóót hülye a dologhoz. Ha meg túlzásokba esik - ez asszem nem csak velem fordul elõ - emberi nyelven, tapintatosan is értésére lehet adni, hacsak nem a Segal vagy, bár akkor már kiestél...
Nna ennyi.