Ha a psylot összetekerem kicsire, akkor bekeményedik, vagy sem?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2004. május 20. - 19:07

Írta 2004. május 20. - 18:25

Írta 2004. május 20. - 17:40

Mustar:Kapható itthon minden ami pazzaz mivel van forgalmazója..
Gyapi(BlueCet) tud hozni amit akarsz remek áron:)
Ez a gyapi ki? Bolt? Van honlapja?
????
vendég_norbert78_*
Írta 2004. május 20. - 16:21

Na ne kezdjük el má megint ezt a F*ságot :-X!
Pont ezt akartam érzékeltetni freestylerrel is, remélem fogta!
Pont ezt akartam érzékeltetni freestylerrel is, remélem fogta!
Írta 2004. május 20. - 16:16

free: szabad
ride: bicózás
van aki úgy bicózik szabadon, hogy nem legurul a hegyrõl hanem leugrik; van aki úgy, hogy megy amerre lát: le föl le föl...
ha netán ez kevés lenne magyarázatnak, keress rá a forumban :
ride: bicózás
van aki úgy bicózik szabadon, hogy nem legurul a hegyrõl hanem leugrik; van aki úgy, hogy megy amerre lát: le föl le föl...
ha netán ez kevés lenne magyarázatnak, keress rá a forumban :

Írta 2004. május 20. - 15:58

Norbi: Egyetértekveled!
Ha valaki tudja úgy igazán, hogy mi az a frírájd [glow=red,2,300]hazai viszonylatban[/glow] az írja le! Ha tudja! :-\
OFF
de mi az istenért nemtudtok már leszokni errõl a kérdésrõl???
Mindegyik kerékpárnak két kereke van (kivéve, aminek nem

Írta 2004. május 20. - 14:39

Írta 2004. május 20. - 14:26

Juhi:
A te táblázatod szerint: a jobb oldali szárba (csillapítás) 140 cm3 5-ös viszkozitású olajat felülrõl, a bal oldali szárba (rugózás) 20 cm3 5-ös viszkozitású olajat felülrõl. Bár van olyan leírás is, amiben a bal oldali lábat alulról kell tölteni, de gondolom tök mindegy majd átfolyik.
A pürésnél kell figyelni, hogy a csillapításnál alulról, felülrõl mennyit töltesz, mert ott szét van választva a csillapítás, meg a kenés.
A te táblázatod szerint: a jobb oldali szárba (csillapítás) 140 cm3 5-ös viszkozitású olajat felülrõl, a bal oldali szárba (rugózás) 20 cm3 5-ös viszkozitású olajat felülrõl. Bár van olyan leírás is, amiben a bal oldali lábat alulról kell tölteni, de gondolom tök mindegy majd átfolyik.

A pürésnél kell figyelni, hogy a csillapításnál alulról, felülrõl mennyit töltesz, mert ott szét van választva a csillapítás, meg a kenés.
vendég_norbert78_*
Írta 2004. május 20. - 14:20

pl:Right leg bottom(volume)/jobb szár alja(mennyiség)/,left leg top(volume)/bal szár teteje(mennyiség)/,Left leg bottom(volume)/bal szár alja(mennyiség)/! 8)
azt írják hogy: ;D
jobb szár teteje:140ml vagy köbcenti(ugyanaz),5 vizkozitású ajánlott olaj, bal szár teteje:20 ml, 5 vizkozitás ajánlott, a többi X azaz nincs. Az ajánlottat azért írtam mert azzal tudsz játszadozni ha ügyes vagy de jobb betartani ha még nem vagy ezekben járatos!
azt írják hogy: ;D
jobb szár teteje:140ml vagy köbcenti(ugyanaz),5 vizkozitású ajánlott olaj, bal szár teteje:20 ml, 5 vizkozitás ajánlott, a többi X azaz nincs. Az ajánlottat azért írtam mert azzal tudsz játszadozni ha ügyes vagy de jobb betartani ha még nem vagy ezekben járatos!
Írta 2004. május 20. - 13:22

http://www.sram24.co.../index.html#Oil
megtaláltam! ;D Fordítsa le valaki a 02-es psylo xcnél lévõ adatokat!pl:Right leg bottom(volume),left leg top(volume),Left leg bottom(volume) ezeket nemtom
köszi!
edit:
ha jól értem az aljába és a tetejébe mennyi kell?
megtaláltam! ;D Fordítsa le valaki a 02-es psylo xcnél lévõ adatokat!pl:Right leg bottom(volume),left leg top(volume),Left leg bottom(volume) ezeket nemtom
köszi!
edit:
ha jól értem az aljába és a tetejébe mennyi kell?
vendég_norbert78_*
Írta 2004. május 20. - 13:15

Valôszín?leg igen, de ezt nagyon alaposan leírják a manualok, mert az se jó ha sok ,az sem ha kevés az olaj mennyiség.
Írta 2004. május 20. - 13:03

Írta 2004. május 20. - 12:57

Norbi: Egyetértekveled!
Ha valaki tudja úgy igazán, hogy mi az a frírájd [glow=red,2,300]hazai viszonylatban[/glow] az írja le! Ha tudja! :-\
vendég_norbert78_*
Írta 2004. május 20. - 11:39

freestyler: most mi a p*nak kell kötekedni?! >
Nem értem mért kell vkinek lerombolni az önbecsülését?!
Ha ô frírájdol akkor azt csinálja és úgy ahogy akarja
,nem hiszem hogy te pontosan tudnád mi a frírájd, +amit sokan az országban DH-zásnak neveznek az mondjuk bendernek, anna charoline c-nek lágy cc lefele! Ennyi a hozzáf?znivalóm+ még annyi hogy egyszer-kétszer egy többcsillagos lehurrogta mert neki úgy esett jól és te moost ezzel akarsz jó fejnek t?nni nekik hogy te is azt teszed...hát lelked rajta,de nem ettôl leszel "vagány bájkos"!... comprende?

Nem értem mért kell vkinek lerombolni az önbecsülését?!
Ha ô frírájdol akkor azt csinálja és úgy ahogy akarja
,nem hiszem hogy te pontosan tudnád mi a frírájd, +amit sokan az országban DH-zásnak neveznek az mondjuk bendernek, anna charoline c-nek lágy cc lefele! Ennyi a hozzáf?znivalóm+ még annyi hogy egyszer-kétszer egy többcsillagos lehurrogta mert neki úgy esett jól és te moost ezzel akarsz jó fejnek t?nni nekik hogy te is azt teszed...hát lelked rajta,de nem ettôl leszel "vagány bájkos"!... comprende?
Írta 2004. május 19. - 22:02

Majd akkor,amikor te leszel a stinky alatt?? ;D
Amit te freeride-nak nevezel,az max cross kategoria,esetleg enduro...
Amit te freeride-nak nevezel,az max cross kategoria,esetleg enduro...

Írta 2004. május 19. - 16:23

Én semmit nem akarok a 200mm vel csak 1 srác dobott 1 mailt egy régi hirdetésemre hogy telót keresek! Amúgy télleg töröm a fejem 1 merevvillán!!
Mert eladom a Psylom meg a Judyt gyûjtök még egy kicsit és akkor veszek egy normális telót... most amúgy a Judy TT vel "zúzom".
Freeridolok de hát kinek mi a freeride?! nekem az hogy mindenfele mindenféle módban tekerek. városban, ehgyen, fel-le azt annyi. Fõleg utcán !
De nyugi a stinky is meglessz vmikor mert addig nem halok meg amíg nem volt alattam a saját Stinkym!!
Mert eladom a Psylom meg a Judyt gyûjtök még egy kicsit és akkor veszek egy normális telót... most amúgy a Judy TT vel "zúzom".
Freeridolok de hát kinek mi a freeride?! nekem az hogy mindenfele mindenféle módban tekerek. városban, ehgyen, fel-le azt annyi. Fõleg utcán !
De nyugi a stinky is meglessz vmikor mert addig nem halok meg amíg nem volt alattam a saját Stinkym!!

Írta 2004. május 19. - 15:23

A LiQui MoLy neKeM iS BeJöTT, És MéG aZ áRa Se VéSzeS.
CsaK MiRe BeíRoM, aDDiGrA MáR TeIs rÁJöTTéL... ;D

Írta 2004. május 19. - 13:56

Írta 2004. május 19. - 13:30

Na, itt a kezemben a megoldás! Liqui Moly Racing Fork Oil SAE 5W, szintetikus: 2000HUF/0,5l.
Írta 2004. május 19. - 12:09

Sõt! Szerintem 200/2dl kifejezettten jó ár fõleg, hogy a finishline ha jól tudom nem is egy rossz márka.