Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
szvsz egy használt black jó. bár nem tom, mennyire kell CCs.

cyrus

cyrus

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Hali !
Érdeklõdnék, ha van itt hozzáértõ hogy mien telót ajánlana nekem...
Most egy Rockshox Pilot C-m van (2003as) de ez a leggyengébbre állítva is max 20 milit mozog alattam 80 helyett...
Meg lehetne-e oldani a garancia elvesztése nélkül továbi könnyítést valahogy, vagy ujat kell vennem ?
Ha újat, Miet ajánlotok nekem ? 60 kiló vagyok szal valami elég könnyûre állítható kellene...
olyan kb 50-60e Ft körül....
Manitou ? Rockshox ? MOZO ? Suntour ? Logan (:D) ?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
big off

a magyartanáraitok forognak a sírjaikban, pedig még meg sem haltak szegények! (original by ford fairlane)
szemezgessek? ez ált. isk. tananyag......

apszolút

egyépként

amugymeg, kedves siru2: lor jól megfogalmazta - ha valakivel bajod van, nem itt, hanem privátban intézed el vele, okés? én is csak azért írtam ezt ide, hogy mások is okuljanak, és ne kövessék el ezt a hibát. félreértés ne essék, nem tudom, mi hiányzik tõled, mert nem én töröltem, de valószínûleg nyomós oka lehetett, ha törlésre került.
és ha veszed a fáradtságot, hogy elolvassad a minden kezdõre vonatkozó részt, akkor talán nem is fogsz csodálkozni, hogy miért lett törölve ez-az.....

másik kedvenc: 2-3 pizzarider egymást gyakja, hogy melyikük a nagyobb lúzer. KIRÁLYSÁG! :) erre csak azt tudom mondani (mindenféle rasszizmus nélkül), hogy: melyik a legjobb cigány? amelyik a párját ritkítja.

on

lovasgabi: mekkora a szemtávolsága a tagnak? öcsémnek van egy jóféle levegõs, ha érdekel.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Lehet, hogy nem ide tartozik, de:
A CAPRINE maratonon beült a hátsó rúgóstagom és nem hajlamdó mozdulni.
Egy SHOCK WORKS AT levegós motyó. Tud-e valaki szervízt, vagy dobjam el?
A hiba valószínûleg az, hogy a pozitív kamra levegõje szépen átvándorol a negatívba, a teló meg beül és nem is lehet visszahozni.

Lucifair

Lucifair

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Hát annyi, hogy az olajcsilisben van csili az alapcsillpitatlanban pedig nem ilyen eccerü ;D ja meg 50 ezer ;D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
A különbség az hogy a csillapítatlan visszarúg miután összement. Én hagynám a csilis telót.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
szerintetek mekkora különbség van egy olajcsillapított, és egy alap csillapítatlan teló között, érzésre? Csak mert még nemtudom, hogy megváljak-e a telómtól, hogy vegyek egy szarabbat (csak hogy termeljek egy kis plusz zsét a zsebembe)

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
streetre szerintem 8-as tárcsa se kell!Vagy még ellsõ fék se!még a 80mm is elég!

vati

vati

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
És amúgy ez milyen úthosszokban állítható??

De igazán az ára érdekelne mert nem vagyok annyira megkenve... egyépként valószínûleg 180as tárcsa lenne rajta de bowdenes.

De egyáltalán be lehet ilyet itthon szerezni???

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Eleg franko,kerdes,meddig birja a 140mm-ert. Sajnos itthon nem nagyon probalhatod ki,de azert kivancsi lennek ra,mit csinalna vele egy 8as pizza 140es uzemmodban,atutotengely nelkul. Mennyi lehet az ara? Streetre meg amugy nem kell 140mm,eleg a 120,no meg terepre is,aztan akkor nincs gond a merevseggel.

vati

vati

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
Hali! Nézegetem ezt a "Mozo Transarch Soul X" telót.
Jól néz ki olaj/rugó 30as becsúszó meg 140mm út.
Elég jól hangzik. Esetleg tudtok róla vmit ?? van vkinek ilyenje??

itthon 1általán be lehet-e szerezni?? és kb mennyiért mert én még boltban nem láttam. A Ride Bikeban meg megkérdeztem és úgy néztek rám mint a meleg sz*rra.

Na szóval vmi infót ha tudnátok róla szolgáltatni az jó lenne. felhasználás: kicsit keményebb terepezés/utca

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Ezzzaaazzz,ne tökölj!! ;D

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
De hallod 16000 FTs váz és 300000 teló!!
Nem is tudom az egyátalán hogy nem tépi le a fejcsövet??mert úgytudom nem arról "híres" a Boa hogy erõs a fejcsöve. bár ki tudja:P

De hát akkor nem tom mint tökölök 888at a PolarXemnek azt csá:)

Lucifair

Lucifair

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Hát igen akik megtehetik, szorkozásból :-[

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás

Pszûû most értem haza.. de olyat láttam hogy majd beszartam!!

Mali Boaba Shiver DC hát egy cseppet emelte a vázat!! a gyerek szinte feküdt a levegõben... elég vicces volt!

akkor az olyan lehetett mint ez...
http://www.pinkbike....ew&image=215708
itt nincs gyerek rajta, de a nyereg akkor meg ugy all mintha agy lenne... :D

Szegény Hope mien jó helyen van elöl...

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
bocs hogy offolok de nem hagyhatom ki!
http://www.pinkbike....iew&image=25428
supermonsterrel! ;D

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás

Mali Boaba Shiver DC hát egy cseppet emelte a vázat!! a gyerek szinte feküdt a levegõben... elég vicces volt!

akkor az olyan lehetett mint ez...
http://www.pinkbike....ew&image=215708
itt nincs gyerek rajta, de a nyereg akkor meg ugy all mintha agy lenne... :D

Lucifair

Lucifair

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Mire akarod használni???

Ma-gellán

Ma-gellán

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
sziasztok! tervezem, hogy lecserélem a telót a nemrégiben vett bringámon. 35-45ezer huf között nézelõdtem, és 3 telót láttam: rockshox judy u-turn, mozo 3.7 és valamilyen suntour, ami viszont lock-outos volt a többivel szemben. Melyiket a legérdemesebb választani? ??? :-\ a bicaj egy magellan serpens. Balázs

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás