Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
A TT sima rugó/elasztomeres villa azXC viszont már nyílt olajfürdõvel rendelkezik, természetesen a mozgása is sokkal finomabb. Ha van rá lehetõséged akkor szerintem az XC mindenképpen jobban megéri. Amúgy minbdkettõ jó kis villa. Persze szolidabb felhasználásra. (A régebbi Judy-k mondjuk azért egész jól bírták a zúzósabb dolgokat is:))

erchegyia

erchegyia

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Mi a véleményetek a rock shox judy TT és az XC-rõl? Mennyi külömbség van? Mik ezek? Melyik éri meg jobban?

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
Szerintem is bírnia kell a 203at. 180mm az az eddigi Fox-okra vonatkozott sz.tem, ez viszont egyértelmûen egy új villa, tehát gondolom ennek a manualjaban már nem írnak ilyeneket. Amúgy nézzük meg alaposabban a villát.
......(éppen nézem).......
Igen most már, semmi kétség! Ki fogja bírni a 203as tárcsát ;) :D

oNe

oNe

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Hali!

A max. 180-as tárcsa a sima gyorszáras Fox villák manualjában van. Ez átütõtengelyes és duplavállas, szóval lehet hogy bírja a 203-as tárcsát.

bye

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

link=board=5;threadid=2338;start=7350#msg186298 date=1085668791]
gyárilag 8" féktárcsa (203 mm) felszerelésére van

Ez mennyire biztos ? Én olyat hallottam, hogy 180-as a max. amit _bámelyik_ FOX villára fel lehet szerelni !
(tehát nagyobbat egyikre sem)

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Ja, a kérdésem: Milyet ajánlanátok? ;D

Én gondolkoztam Black Comp-on és Marzo EXR PRO-n???

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Bocsi, ha néhány ember agyára megy a kérdésem, de egy kis segítséget kérnék.

Telót szeretnék venni 70 ezerért max., és tanácstalan vagyok.
Eddig Manitou Axelem volt, ami kikotyogósódott, egy ennél masszívabbat szeretnék, XC, maratonok ilyesmi, semmi DH...
85 kg vagyok, és az Axellel a garanciások szerint az volt a gond, hogy a magasságom (198cm) és súlyom miatt nem bírta a kiképzést.
Amit én nem értek.

Röviden ennyi!

Köszi!

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
tudom, hogy ízlések és pofonek, de ze a villa szvsz sok minden, csak nem szép. persze attól még valszeg jó lesz, mert fox. de minek lecserélni rá egy boxxert?
amugy is túl vastagon hatna egy bullitban ;D

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
hu
u-turn állitotekerentyüt nehéz tekerni, v könnyen kéne siklania? Nem akarom tépni...
elõttem csücsül a Duke ;D
köfönöm ;)
a válastokat is

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
még valami fox forx dc villa ügyben: nem 7" utja lesz, hanem 6 és 8" között állítható 0.5" lépésenként (belsõ spacerekkel, a'la boxxer race/judy/psylo).
egyes hangok szerint 7.2 lbs súlya lesz (3.24 kiló! - pont ennyi a boxxerem felsõ vállal és tengellyel!) de hallani 7 lbs alatti híreket is. és no levegõ, tehát sem a csillapítást, sem a rugózást nem levegõ végzi! gyárilag 8" féktárcsa (203 mm) felszerelésére van lehetõség. és itt egy kép is:

Feltöltött kép

már látom, hogy mire kell gyûjtenem egész nyáron :)
még akkor is, ha nyilt patronos lesz, mint minden egyes fox villa. késõ õszre ígérik a full productiont.
yeah! legyen feketében is ;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
félOFF
Megvették a Supernovám ! Van még ember aki tudja mi a JÓ ! 8)
félON

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
50 alatt nyilt fürdõs villa: nincsen újonnan.
55 azt hiszem az exr comp. az az elsõ, és 80 ezerig az utolsó is ;)
axel, skareb, black és társai mind nyilt patronosak, mint ahogy a suntour is, és az rst-k, a pürés rockhoxok, meg a felsoroltak.
50 ezer alatt mit ajánlok: exr comp vagy black sport. (ha kapni ennyiért õket)
low-end szinten ezek okésak, vagy a tpc-s axel.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
A szimmeringet elméletileg egy csavarhúzó segítségével ki tudod venni a lábból utána meg visszarakod az újat. (Marzo/RS) Bár ehhez írnak célszerszámot is de nem biztos hogy kell. Vagy a perselyre gondolsz ? Mert ahhoz tényleg nem árt, ha van gyári szerszámod.

Vagy valami egetverõ baromságot mondtam ? ???

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
szimeringcsere
mihogyanmerremennyi?

onnan induljunk ki,hogy a kezemben van a leendõ,a szétszedett villa lábában a régi:)

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Így igaz Thez! 8)
Igazából ami a manyuálbúl érdekes az az olaj milyensége és mennyisége ledtöbbször! 8)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
tényleg semmi nincs ;)
aki nem ért hozzá, az ez alapján veszi meg.(erre láttunk példát, kérdést itt pár napja)
aki meg ért hozzá jól, h mi mi is, az meg magasrol teszi le, mit írnak rá....

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Nincs kavarosás ,csak a gyártónak egyszer?bb ezt a "nyílt olajfürdô" szót használni, jobban értik az emberek mint ezt a patron szót(MARKETING)!A TPC is marketing lett!!! ;)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Akkor itten mostan van egy kis kavarodás... ::)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
én is a suntourbol indultam ki. xc pro ns-böl, és erre irtam amit irtam. de annak a telónak köze nincs a nyilt olajfürdõföz... max a nyílt patron-hoz...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Csak azért kérdeztem, mert egy tavalyi Suntourról van szó, melyrõl a gyár azt állítja nyílt olaj, itten meg azt olvastam, hogy nyílt patron, én meg nem értek hozzá.