lehet, vki kibelezte?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
Posted 2004. August 02. - 00:22

Posted 2004. August 01. - 21:16

Hello. Lenne egy kérdésem van egy Judy TT ami mindig kinyomja a jobb lábán a szimmeringet:( lehet vmit tenni vele. ja és amikor felemelem a binyó elejét akkor koppan egyet a teló. Az baj?
Ugyis le lesz cserélve jovõre csak érdekelne. Kicsit gyenge az elvárásokhoz már számtalanszor felkoppant:(
Ugyis le lesz cserélve jovõre csak érdekelne. Kicsit gyenge az elvárásokhoz már számtalanszor felkoppant:(
Posted 2004. August 01. - 04:14

Posted 2004. July 31. - 23:16

Posted 2004. July 30. - 23:05

Kosz, Rave 
A rugostagon semmifele serules nincs, olaj nem folyt belole (hasznaltan jott, lehet, hogy mar elfolyt mind elotte :
, es amugy jol mozog, nem szorul. Csak az a hang... vegulis lehet hogy gyorsan beszerzek valami tagot az ebayrol, itt ugyis olcsoer adjak.

A rugostagon semmifele serules nincs, olaj nem folyt belole (hasznaltan jott, lehet, hogy mar elfolyt mind elotte :

Posted 2004. July 30. - 21:19

jaaajj tenyleg o log csak ki az nrs sorbol a hofeher speckoval
tenyleg
nah de hat ez van
tenyleg
nah de hat ez van
Posted 2004. July 30. - 17:58

Posted 2004. July 30. - 16:36

a becsuszon nincsenek serulesre utalo nyomok?
olaj nem fojt belole?
szerezz vmi csocsos tagot
barmi jo amit be lehet rakni a vazba, hoyg addig is ne nyuzd az esetleg serultet.
nrs ugye?
olaj nem fojt belole?
szerezz vmi csocsos tagot
barmi jo amit be lehet rakni a vazba, hoyg addig is ne nyuzd az esetleg serultet.
nrs ugye?
Posted 2004. July 30. - 16:24

Talalkozott mar valaki embertelen modon recsego levegos rugostaggal? A 03-as Fox Float-om olyan hangot hallat ujabban, hogy be kell kapcsolnom a lockoutot. A visszaut kozben olyan hang jon ki belole, mintha egy 100 eve nem olajozott ajtot nyitnek ki. Mitol lehet ez szerintetek? Sajna most nem tudok vele szervizbemenni es meg 20 napig hasznalnom kell, remelem nem megy tonkre. Minden tippnek orulnek.
vendég_vdani_*
Posted 2004. July 30. - 14:06

Sziasztok!
bringa: 2004Stinky
Az agyakat kicserélem XT-re. Drop off van benne, Nekem az a teló nagyon tetszett, mármint a mozgása.
Nem lesz atomdurvulásra használva. Szerintetek megéri boxxer vagy nem?
Amúgy minden teljesen gyári lesz, kivéve:
rugóstag: FOX Vanilla RC
agy: 2004XT
Dani
bringa: 2004Stinky
Az agyakat kicserélem XT-re. Drop off van benne, Nekem az a teló nagyon tetszett, mármint a mozgása.
Nem lesz atomdurvulásra használva. Szerintetek megéri boxxer vagy nem?
Amúgy minden teljesen gyári lesz, kivéve:
rugóstag: FOX Vanilla RC
agy: 2004XT
Dani
Posted 2004. July 30. - 13:48

Endroo: az, hogy OEM, nem csak annyit jelent, hogy - elvileg - önálló termékként nem kerül forgalomba? (csak egész bringába beszerelve)
Én a magam pici eszével azt gondolnám, hogy ettõl még a tipusjelzés meghatározza, hogy pontosan mi is az.
--Trifo
Én a magam pici eszével azt gondolnám, hogy ettõl még a tipusjelzés meghatározza, hogy pontosan mi is az.
--Trifo
Posted 2004. July 30. - 12:22

thez: az biztos, hogy jobban jártál, mintha a blacket vagy a Z2-t vetted volna.
És a comp az OEM villa, úgyhogy szinte bármi lehet benne. :
És a comp az OEM villa, úgyhogy szinte bármi lehet benne. :

Posted 2004. July 30. - 11:59

belülrõl...
igen, ez van írva, csak mikor elmentem megnézni a villákat, akkor furcsamód megtaláltam az állítókát az alján... 3 féle van(80/100, 100, 100/120).. még jó h maga a formaglmazó tudja, mit árulT.
lévén megszûnt a comp :-\ bár asszem jobban is jártam h nem azt vettem, hanem ezt a villát, aminek zolle tudja jól kimondani a nevét
(nekem még gyaksiznom kell
)
igen, ez van írva, csak mikor elmentem megnézni a villákat, akkor furcsamód megtaláltam az állítókát az alján... 3 féle van(80/100, 100, 100/120).. még jó h maga a formaglmazó tudja, mit árulT.
lévén megszûnt a comp :-\ bár asszem jobban is jártam h nem azt vettem, hanem ezt a villát, aminek zolle tudja jól kimondani a nevét

(nekem még gyaksiznom kell

Posted 2004. July 30. - 11:42

A Comp belülrõl állítható 80/100 valamelyikére.
nyöszörgés meg valszeg a visszaútcsili, de hallani kéne Wav ?
nyöszörgés meg valszeg a visszaútcsili, de hallani kéne Wav ?

Posted 2004. July 30. - 11:37

Posted 2004. July 30. - 11:25

Hella!
Van egy Manitou Black Comp 100-asom.
Tudtátok hogy van olyan ami nem 100/120as? Engem meglepett.
A másik hogy egy tök új villánál mennyire normális az, hogy nagy/hirtelen ütések nél nyöszörgõ hangot hallat ? (ha jól füleltem visszaútnál csinálja)
Köszi: Wf
Van egy Manitou Black Comp 100-asom.
Tudtátok hogy van olyan ami nem 100/120as? Engem meglepett.
A másik hogy egy tök új villánál mennyire normális az, hogy nagy/hirtelen ütések nél nyöszörgõ hangot hallat ? (ha jól füleltem visszaútnál csinálja)
Köszi: Wf
Posted 2004. July 30. - 08:35

Manual szerint 50 PSI kéne bele, ezt megnéztem. A gond az hogy nem tudom mérni, hogy mennyi van benne, mert elereszt egy rarkás levegõt amikor leveszem a pumpát a szeleprõl. Na mind1 majd ha lesz pumpa beállítom. Azért kérdeztem hogy jó-e így, mert most elmegyek nyaralni, és ha így gáz, akkor inkább leereszetm teljesen, nehogy legyen baja. Bár szerintem nincs túlfújva, ha ránehézkedek szinte teljesen be tudom nyomni.
Posted 2004. July 30. - 08:05

Ja és ezért kédeztem hogy így kb. ok-e: "Így kb. fél centit ûl le ha felülök és kb. rugóút feléig, ha elõre helyezem a súlypontot. "
Tehát hogy használhatom-e így amíg nincs pumpám?
Tehát hogy használhatom-e így amíg nincs pumpám?
Posted 2004. July 30. - 08:01

Természetesen veszek majd pumpát, csak ugye el kell menni a szomszéd városba, mer ott van bolt. 
Csak addig is fujni akartam bele valamennyit hogy legalább ki tudjam próbálni. Ha ugyanis nincs benne levegõ, félig beül ha ráülök.

Csak addig is fujni akartam bele valamennyit hogy legalább ki tudjam próbálni. Ha ugyanis nincs benne levegõ, félig beül ha ráülök.