Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
15 vagyok németet tanulok de abbol sincs még meg az alapfokéés sztem hgy megértsek egy ilyen szöveget amiben azért vannak szakszavak stb ahoz minimum egy középfoku kell.....

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ne haragudj, de hány éves vagy? olyan középiskolásnak saccollak. és azt akarod bemesélni, hogy nem tanítanak nyelveket? vagy orosz/spanyol kéttannyelvûbe jársz?

LOL

(erre nem kell válaszolni!)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Jó jó! De mintmár emlitettem körülnéztem egykét helyen de nemtok más nyelven....... Jó ebben igazatok van hogy egszer kel beállítani....... és lehet hogy csak azért lenne jó mert hogy azt én ugy gondlom hogy az jó......ezét is kérdeztem ameg a véleményeteket..... azé köszi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
de ha kell neki az állíthatóság, akkor kell neki.
istenem.
kelljen csak.
majd rájön.

(én a boxxeremet amit oda/vissza lehet állítani kívülrõl összesen egyszer állítottam be. csak el kell találni a jót, és kész. most nem mindegy, hogy kívülrõl találom el, vagy belülrõl? LOL)

én amugy már láttam törött qr20 papucsot. nem esik ki belõle a tengely, vagy ilyesmi, a kis csapnál törik el, amin az alsó lap (nem tudom mi, ami fogja a tegnelyt) szóval az forog el rajta. az a kis lap eltörik. garanciában cserélik. de törve se nagy szám, mert a 2001-es (?) qr20 esetében még ilyen alsó lap sem volt. mégis jó villa volt, nem esett ki a tengely.....

stinkypapa: amugy tényleg nem ártana tájékozódni a neten, mielõtt ide jössz ezer meg kettõ kérdéssel. félreértés ne essék, nem leugatlak, csak mondom.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
nem fogod eltörni, elhiheted.
eddig nagyon kevés embernek sikerült itthon tönkretennie.
szal ha az mtbr-en ilyet ovlasol, az reális, mert ott többen ugranak ilyen bender szerü dolgokat. itthon meg...
tehát ha marzót akarsz, cseréld le.
ha meg nem, akkor maradjon a boxxer.
junior tényleg szebben mozog, de ennyiben kimerül a tudománya.
mellesleg egy telót egyszer kell beállítani.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

Jó dnekem akkor is szükségem van arra az állítási lehetösgre...... És a tengeylrögzités??

nekem volt állítható telóm..egyszer beálítottam, utána már csak azért piszkáltam, hogy a haveroknak megmutassam, hogy ilyet is tud...ergo felesleges szvsz.

de a te dolgod....

boxxer jobb..szvsz
Van állásom...:bananadan

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Jó dnekem akkor is szükségem van arra az állítási lehetösgre...... És a tengeylrögzités??

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Az baj.
Amig kitekersz a fogasig, a Juniorral is ki fogod kopni a beled, mivel nem a teo miatt nehez tekerni. DH bringa: lancterelo, szeles gumik, nehez kerekek -> nehez tekerni.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Már 3 hónapja hirdetek a bikemagon és senki nem jelentkezik hogy lapos felsöválla van........:-( mászásnál nem is mozog.....de amig elérek innen a fogaskereküg kiköpöm a belem.......

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Ezért azért lenne szükség nekem mert 1 ugytom hogy a junior-t nek a befel és a viszautcsillapítása állitható kivülröl ami nekem jó mert nemcsak erdöbe megyegyek és oda jobba kisit keményebb cucc, másrészte esztétikalilag is jobban néz ki, 3 meg a boxxeremhez kéne venni egy felsövállat palosat ami ugye kb 29eft. De ha ráfizetek 20ef-tot és meglessz a junior akkor ez probláéa kilöve....

Hmmm... az allithatosag egy dolog, bar ha a Boxxert rendesen beallitod, akkor nem fog nagyon mozogni maszasnal sem, persze ehez tudni kell tekerni is normalisan.
A felso vallat el is tudod cserelni az aproban, csak meg kene hirdetned.
Esztetikailag jobban nez ki a Junior? Hatt.. kinek mi, bar nem tudom mi lehet ronda egy Boxxerben...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Nem azt mondtam hogy nem vált be a qr20 hanem hogy sokan szidják...... és az a honlapon megnézem hogy állítható de azt nem hogy kivülröl vagy belülröl..... és a googlen-is csak külföldi oldalak teszteléseit találtam....Te meg ha az oltogatásaid helyet inkább válaszolnál a kérdésemre akkor már elörébb járnánk....ha meg nincs véleményed errröl a villárol akkor meg nemtom miért szolsz bele......

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha ilyen jól tudod, hogy tényleg rossz, és nem vált be, akkor meg tényleg miért kérdezed?

mellesleg arra gondoltam, hogy az állíthatóságot, meg a súlyadatokat is ezer könnyen meg tudnád ott nézni. Elõször nézzél széta hivatalos honlapon, aztán keress rá(google, yahoo, stb), és ha még mindig nem tudnád a kérdésedre a választ, akkor írj ide. Ennyi a kérésem. menni fog?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Mivel a marzo 2005-re egy oem modell kivételével teljesen leállt a qr20-as rögzítéssel..ezér azt hiszem.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
És majd a marzocchi elfogja nekem mondani hogy amit évek ota használ qr20-as tengeylrögzités télleg rossz és nem bevált? Ja és nemtudok angolul de ha neked ez akkora fáradságot okoz hogy válaszolj akkor sorry..........

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Csáó!!

A véleményeteket kérném a 04-es junior-t vel kapcsolatban. Menyni a sulya mi állítható rajta és azok kivülröl állíthatok, mijen a mozgása, megindulása, és még annyit hogy sokan fikázzák azt a qr20-as gyorszáras tengelyfelfogatást... télleg olyan szar????

azt vágod, ugye, hogy a kérdéseid felére a honlapon (meglepõ: www.marzocchi.com) választ kapnál magadtól is.

nem muszáj ám mindent itt megkérdezni. Csak nyitott szemmel kellene járni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Csó!4

Köszike! De nem megvenném hanem elcserélném egy rock shox Boxxere! Vagyis én adom a boxxer racet-t és ö meg a junior-t és én még egy kicsit lehet ráfizetek! Ezért azért lenne szükség nekem mert 1 ugytom hogy a junior-t nek a befel és a viszautcsillapítása állitható kivülröl ami nekem jó mert nemcsak erdöbe megyegyek és oda jobba kisit keményebb cucc, másrészte esztétikalilag is jobban néz ki, 3 meg a boxxeremhez kéne venni egy felsövállat palosat ami ugye kb 29eft. De ha ráfizetek 20ef-tot és meglessz a junior akkor ez probláéa kilöve.... sztem megérné!! Na sazla kkor mi állítható mert nem vok ebben biztos és a tengelyrögzités....

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
nem szar bender is azzal küldte át a 70 méteres letörést a kranked9-ben, szerintem vedd meg egyébként 2,3 kiló a mozgája mint a ráma margariné és fekete ami ugye tudjuk hogy black metál
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Csáó!!

A véleményeteket kérném a 04-es junior-t vel kapcsolatban. Menyni a sulya mi állítható rajta és azok kivülröl állíthatok, mijen a mozgása, megindulása, és még annyit hogy sokan fikázzák azt a qr20-as gyorszáras tengelyfelfogatást... télleg olyan szar????

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
annak, hogy a becsúszót olajozod, nem sok értelme van... esetleg próbáldd meg szilikon spray-el, de az se biztos hogy bejön, lásd elcsé esetét a tesztelt axel-lel, ami belassult tõle.
a szimmering kezelésére a legjobb az, ha rendszeresen tisztán tarod.
meg az egésznek nem árt, ha nincs esélye, hogy a dzsuvát hordja befelé.
amugy meg: tisztítás néha. évente szétszed és újrazsíroz.

PTR

PTR

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Üdv mindenkinek!

Nemrég vettem egy alap telót. (SR Suntor XCP-75 LO)
Tudom nem a legdrágább csiri viri de a merev villánál jobb.. :)

Tudnátok pár jótanácsot adni, hogyan kell egy ilyen ketyerét karbantartani? :confused:
Szóval ha jól összetaknyoltam mit tegyek vele?

Becsúszószárakat olajozzam meg ilyenek?
Ott a szimeringekkel mit csinálaj...

Tudnátok mondani pár okos tanácsot?

Elõre is kössz!