a hatlapfej csavart könnyû lesarkazni.
A csavart igen, de itt a tengely az aminek hatszögletü a vége, azt meg nem sürün kell csavarni !
a hatlapfej csavart könnyû lesarkazni.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
ha versenyezni akarsz, azt vedd, amelyik könnyebb.
én amugy már láttam törött qr20 papucsot. nem esik ki belõle a tengely, vagy ilyesmi, a kis csapnál törik el, amin az alsó lap (nem tudom mi, ami fogja a tegnelyt) szóval az forog el rajta. az a kis lap eltörik. garanciában cserélik. de törve se nagy szám, mert a 2001-es (?) qr20 esetében még ilyen alsó lap sem volt. mégis jó villa volt, nem esett ki a tengely.....
ne haragudj, de hány éves vagy? olyan középiskolásnak saccollak. és azt akarod bemesélni, hogy nem tanítanak nyelveket? vagy orosz/spanyol kéttannyelvûbe jársz?
LOL
(erre nem kell válaszolni!)