a hatlapfej csavart könnyû lesarkazni.
A csavart igen, de itt a tengely az aminek hatszögletü a vége, azt meg nem sürün kell csavarni !
a hatlapfej csavart könnyû lesarkazni.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
én amugy már láttam törött qr20 papucsot. nem esik ki belõle a tengely, vagy ilyesmi, a kis csapnál törik el, amin az alsó lap (nem tudom mi, ami fogja a tegnelyt) szóval az forog el rajta. az a kis lap eltörik. garanciában cserélik. de törve se nagy szám, mert a 2001-es (?) qr20 esetében még ilyen alsó lap sem volt. mégis jó villa volt, nem esett ki a tengely.....
ne haragudj, de hány éves vagy? olyan középiskolásnak saccollak. és azt akarod bemesélni, hogy nem tanítanak nyelveket? vagy orosz/spanyol kéttannyelvûbe jársz?
LOL
(erre nem kell válaszolni!)