Jelentkezz be Regisztrálj
Fox
Írta 2010. június 16. - 18:03
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. június 16. - 17:21
Ugyanaz elég, mint ami a csillapításhoz? Ez tök jó. 5w-s Motorex úgyis van itthon.foxba motorexet használok mindenhová, semmi gond, szivacsgyürüre csak vékonyan az olajjal, ha nem akarod, hogy a szimmering tocsogjon állandóan
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Írta 2010. június 16. - 16:20
dugattyút (úszót) letolni adott méretig, olajjal feltült csurig, nyomórudat betol légmentesen, nitrogénnel másik oldalát feltölt
fuck me, i'm famous!
Írta 2010. június 16. - 16:18
légmentesen tele legyen olajjal az olajkamra, és igen nitrogén sem árt bele, és nekineállj, kérdezt iceshark kollegát, aki csak annyit csinált, hogy kitekerte a csillapitás tekerõt, h megpucolja, a 18bar nitrogén meg kifosott mindent...
13e jó magyar forintja bánta....
Dani993: kicsit nyomd összébb a villát és közben próbáld kicsavarni a csavart
csak zárójelben, félve jegyzem meg, a szétszedés elve MINDEN villánál ugyanaz, az olaj mennyisége és minõsége változó
Köszi a gyors választ. Szétkaptam a tagot és a nitrogén az szépen távozott az univerzumba. Az olajkamrában van még egy fehér mûanyag egy tömítéssel ami az olajat és a nitrogént választja el egymástól. Azzal mit csináljak? Ha az benne van akkor légmentesen nehéz telenyomni olajjal.
Írta 2010. június 16. - 14:54
Üdv!
Elolvastam az összes bejegyzést és arra lennék kíváncsi, hogy aki 80w-s hajtómûolajat használ Float Fluid helyett a szivacsgyûrûre, az pontosan milyen márkát próbált már? Szívesebben vennék olyat, amivel már van valakinek ( pozitív ) tapasztalata.
Próbáltam venni Float Fluidot, megfogadván az "aki majmot vesz, vegyen hozzá banánt is" tanácsot, de nincs. X-factorban nincs, pár boltban próbáltam, de semmi. Ha esetleg van valakinek ötlete, hogy honnan lehetne beszerezni, ne tartsa magában. Sürgõs lenne.
Köszi!
Fehér kerékpárszalon, budaörs, szabadság ut sok
foxba motorexet használok mindenhová, semmi gond, szivacsgyürüre csak vékonyan az olajjal, ha nem akarod, hogy a szimmering tocsogjon állandóan
fuck me, i'm famous!
Írta 2010. június 16. - 14:40
Üdv!
Elolvastam az összes bejegyzést és arra lennék kíváncsi, hogy aki 80w-s hajtómûolajat használ Float Fluid helyett a szivacsgyûrûre, az pontosan milyen márkát próbált már? Szívesebben vennék olyat, amivel már van valakinek ( pozitív ) tapasztalata.
Próbáltam venni Float Fluidot, megfogadván az "aki majmot vesz, vegyen hozzá banánt is" tanácsot, de nincs. X-factorban nincs, pár boltban próbáltam, de semmi. Ha esetleg van valakinek ötlete, hogy honnan lehetne beszerezni, ne tartsa magában. Sürgõs lenne.
Köszi!
Nem a szivacsgyûrûre ajánlják a hajtómûolajat a fox fluid helyére, hanem a légkamrába.
Én pl eddig még sohanem raktam fox fluid-ot a szivacsgyûrûre, az én foxom manuáljában még nincs is bent. Sima teleszkópolajba szoktam beáztatni és teljesen jó.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. június 16. - 14:36
egyes lépés: Peter Verdone
kettes lépés: http://www.pvdwiki.c...cosity-Data.gif
Írta 2010. június 16. - 14:21
Köszi!
Írta 2010. június 16. - 09:02
Üdv. Valaki tudja hogy mennyi olaj kell egy float r 190-es tagba? A csillapítás részbe kell tölteni nitrogént ennél a tagnál? Esetleg valami jó és gyors szaki az xfactoron kívül?
légmentesen tele legyen olajjal az olajkamra, és igen nitrogén sem árt bele, és nekineállj, kérdezt iceshark kollegát, aki csak annyit csinált, hogy kitekerte a csillapitás tekerõt, h megpucolja, a 18bar nitrogén meg kifosott mindent...
13e jó magyar forintja bánta....
Dani993: kicsit nyomd összébb a villát és közben próbáld kicsavarni a csavart
csak zárójelben, félve jegyzem meg, a szétszedés elve MINDEN villánál ugyanaz, az olaj mennyisége és minõsége változó
fuck me, i'm famous!
Írta 2010. június 16. - 09:02
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. június 15. - 22:26
valaki mar csinalt ilyet?
mert en mindent ugy csinaltam ahogy le van irva de mikor kitekerem a villa aljan a csavart egy kicsit akkor az mind2 iranyba elforog igy se leszedni se visszatekerni nem tudom.
pls valaki segitsen!
Írta 2010. június 15. - 21:47
Írta 2010. június 13. - 10:24
Írta 2010. június 13. - 09:08
Nagyon köszi a válaszokat!Sala!Tetszik az ajánlat!Még egy kérdés nem tenne kárt a telóban a tuning?
rugó oldalbol csak ki kell venni a távtartót, patron meg uj gyári alkatrészt kap, mi okozna problémát?
a 7e az csak az alkatrész ára...
fuck me, i'm famous!
Írta 2010. június 13. - 06:19
Írta 2010. június 12. - 19:55
Sziasztok!
Van nékem egy Fox F80RL telom.mint nevében is benne van 80mm út:D.Nézelõdtem neten és arra jutottam, hogy át lehetne állítani 100mm-re.tlán jobban passzolna a vázam geo.hoz.Meg lehet oldani?Service maualban néztem valami távtartót....Eddig még nem kellett szét szednem fox telót.Látni már láttam élõben hogyan is zajlik ez a mûvelet.Más márkák palettáját elég jól ismerem mûködésüket és felépítésüket tekintve.Így bátorkodom most a telómat szétkapni és oil cserét ezközölni rajta!Köszi!
távtartó részével nincs gond, de a csillapito patron háza rövid lesz, ergo abbol uj kell , ~7e forintos költséggel kell számolni.
fuck me, i'm famous!
Írta 2010. június 12. - 09:45
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. június 12. - 06:11
Van nékem egy Fox F80RL telom.mint nevében is benne van 80mm út:D.Nézelõdtem neten és arra jutottam, hogy át lehetne állítani 100mm-re.tlán jobban passzolna a vázam geo.hoz.Meg lehet oldani?Service maualban néztem valami távtartót....Eddig még nem kellett szét szednem fox telót.Látni már láttam élõben hogyan is zajlik ez a mûvelet.Más márkák palettáját elég jól ismerem mûködésüket és felépítésüket tekintve.Így bátorkodom most a telómat szétkapni és oil cserét ezközölni rajta!Köszi!
Írta 2010. június 08. - 23:38
alapban az a valószínû
de azért láttunk már pl a speckónál is elég érdekes méretû tagokat...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való