Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fox

- - - - -

• Please log in to reply
2442 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
azokat is kezdik agyatlanul kikönnyíteni

úgyhogy inkább barátkozom a qr15-ös fox-szal :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
venni kell 20mm-es RS-t aztan jonapot....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
pedig azonos kategóriájú foxok merevebbek. nyilván a pike a 20-as tengellyel maszívabb mint a gysz-as foxi.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Fox-on fika váll és rángatja a 20-as tárcsa? Ugyanarról a márkáról beszélünk?:) Régebben F100 RL-em volt, most az asszonypajtás gépében van F120RL, mindkettõ igen-igen masszív, nem nagyon látni jelét annak, hogy bárhol is fika mennyiségû anyag lenne.

Meg ebben is nagyon erõs volt a Fox: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg ;)

A mozgása pedig nekem nagyon bejött. Legalábbis a nyílt olajosoké.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Mozognak fel és le (és másfelé nem) :) Ebben nagyon erõsek :)

ez a rs is megcsinalta, csak azon nem ilyen fika vall volt :) 20as tarcsa rangatta rendesen.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

amugy a fox telok miben jok igazan? :) ez az elso, ami van, csak egy szimpla rl, de nem igazan erzem a rsok utan a felsobbrenduseget. ill azok merevebbek voltak.

Mozognak fel és le (és másfelé nem) :) Ebben nagyon erõsek :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
évjárat emberek..évjárat

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Katabartátja: Ki lehet, egy stiftet kell egy lyukkal arrébb tenni. (persze mindezt belül)

és ha rövid a patron háza???

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

átütõs ?

igen.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
amugy a fox telok miben jok igazan? :) ez az elso, ami van, csak egy szimpla rl, de nem igazan erzem a rsok utan a felsobbrenduseget. ill azok merevebbek voltak.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
most ahogy mondod emlékszem rá. Olyan fobiám volt utánna, hogy egy ugrásnál letolja az olaj :D
Ma újra beszereltem a Foxit. Marzo után áh...szét fogom szedni megint.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,325 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Ezt azért szerintem annyira nem egészséges, mintha inkább teljesen szétszednéd... Hány kivételt (feszegetést) bír ki s porlehúzó? (nem sokat)

Bírja az! :-) Az elsõt például 3-4x ellenõriztem és bírt 4500-5000 km-t, mire leharcolódott és cserélte a Factor. Csak arra kell figyelni, hogy ne kenje össze az ember azt a részét olajjal, ami belemegy a lábba, mert különben kilövi a teleszkóp. (Jártam már így, meg Rebell-78 is küzdött ilyesmivel, ahogy látom.)
Na igen, szívem szerint szétkapnám rendszeresen az egészet, de nincsenek hozzá megfelelõ szerszámaim, állvány, ami megkönnyítené a szerelést és legfõképpen a bátorság hiányzik.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Néha fel szoktam húzni a porlehúzót, és általában soha nincs semmi kosz arrafelé, a szivacsgyûrût sokszor csak biztos, ami biztos alapon "olajoztam" újra Float Fluiddal, mondjuk egy keményebb sarazás után.

Ezt azért szerintem annyira nem egészséges, mintha inkább teljesen szétszednéd... Hány kivételt (feszegetést) bír ki s porlehúzó? (nem sokat)

Katabartátja: Ki lehet, egy stiftet kell egy lyukkal arrébb tenni. (persze mindezt belül)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
ki lehet
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

katabaratja

katabaratja

vendég

• fórumtag
  • 25 posts
Egy olyan technikai kérdésem lenne hogy az f100-asat ki lehet húzni 120 mm-re vagy ez nem olyan mint a rock shox reba ahol csak a távtartókat kell változtatni?
Köszi elõre is!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
koszi a kepeket - eloszor mindenkepp a bringashoz megyek, aztan a "felhozataltol" fuggoen a praktikerbe.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

epyc: koszi a tippet - eszembe juthatott volna, mert dobozt is igy kertem :) azert amugy lehet megnezem azokat a csoveket, mert par szaz ft cakkpakk, es akkor olyanra alakitom, amilyenre akarom.

Ezek is csövek. Gyakorlatilag semmit nem kell csinálnod vele, mert olyan vastag, mint a polifoam és már gyárilag össze van hengerelve, meg hosszirányban felvágva. Csak rápattintod amire akarod és tutin ott marad :)
Leszaladtam a kocsihoz, csináltam neked fotót róluk:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Oszt' ingyé van ;) De ahogy érzed, csak gondoltam megemlítem :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
en leszidoloztam a kornyeket - gondolom igy serult a reteg rajta kicsit (ha van rajta vmi), de legalabb nem sorjas.

epyc: koszi a tippet - eszembe juthatott volna, mert dobozt is igy kertem :) azert amugy lehet megnezem azokat a csoveket, mert par szaz ft cakkpakk, es akkor olyanra alakitom, amilyenre akarom.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,325 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Á, értem! Szállításhoz ok, igaz, kissé talán drága. Valami "ócó" megoldást használnék talán, mint egy darab "pattogtatós" fólia, aztán szigetelõszalag ráteker és kész.
Az egyik becsúszóm nekem is karcos sajna, amikor szigetelõszalaggal betekert végû csavarhúzóval egyszer feszegettem ki a porlehúzót, megcsúszott és egy jó 1-1,2 centis darabon megkarcoltam az egyik becsúszót (szigetelõszalagot a csavarhúzó feje átszakította). Nem kicsit voltam mérges magamra, pláne, hogy sokadszorra csinált rutinmûveletrõl volt szó... Öröm az ürömben, hogy így már jobban vigyázok, illetve oldalt van a karc, ahol kevés por éri a becsúszót (és csak 140-es állásnál látszik ki, 120-nál már nem). (Hogy a szimmeringet szétszedi-e a karc, hát fogalmam sincs, de talán nem. Volt már Factorban a karc "odarajzolása" óta de nem jelezték, hogy gond lenne.)

Szerk.: amit Epyc ír, az a tuti! :-)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

szerzek be polifoam csoveket szallitashoz.

Nem muszáj pénzt kiadni ilyen csövekért. Ha van keróboltos ismerõsöd, akkor menj be és kérj tõle olyan fehér szivacsot, amibe a kerókat csomagolják, amikor bedobozolják a gyárban (nálunk lévõ keróboltban inkább kidobálják ezt a sok szivacsot, mert mindig rengeteg van belõle). Olyanokat használunk mi is villára, vázra, becsúszóra, mindenre. De szerintem még ha ismeretlenül mész be, akkor is fognak adni ilyet, mert ez inkább a kidobandó szemét kategóriába tartozik :)