Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fox

- - - - -

• Please log in to reply
2442 replies to this topic

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Foxi villába mennyire vált be az EFS?
Érdekelne tapasznyalat.

Bacu

Bacu

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
üzenet ment :)

mzoli10

mzoli10

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Ki lehet húzni 100-asra. Egy gond lehet vele, hogy a csillapítás patronháza nem engedi. Ezt ebben az esetben cserélni kell, de kb 5 rugóból megoldható. Az összes többi alkatrész engedi a kihúzást.
Még én is várok ilyen patronházra egyébként. Nekem csak kb 5 mm hiányzik, így ideiglenesen úgy oldottam meg, hogy a 20mm-es távtartó helyett betettem egy 8 mm-est. Tudom, kicsit kókány munka, de a bicó hátul 100-at mozog, ahhoz meg közelebb van a 92 mint a 80. :)

Bacu

Bacu

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Sziasztok!

Sikerült nyáron vennem egy beépített fehér FOX RL80-as teleszkópot.
Lehetséges ezt áthúzni 100-asra?
Korábban többen ezt mondták, hogy igen, de most telefonban az egyik bringaboltban elbizonytalanítottak... :(

Kerestem Sala-t, de nem jó a weboldala... a mailemre pedig várom a válaszát.
Ki tud még nekem ebben segíteni?

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,324 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Ez az xfactor? Garanciálisan javították?

Igen, X-F. Nem javítás volt, "sima" szervíz, olajcserével, Talas egység megbontással.

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 posts
Ez az xfactor? Garanciálisan javították?

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,324 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Ha már a mennyit mozog ki az elméleti útból téma: múlt héten jött vissza a Factortól a Talas teleszkópom (open bath, '08 RL), minden úgy mûködik rajta, akár az álom, még az útállítás is (kb. 4. alkalommal járt ott, mindig volt valami nyûg vele, most viszont tökéletes). Szóval, nálam is ez volt, mint amirõl oly sokan írtatok: az út utolsó 1/4-edében hirtelen nagyon progresszív lett, 120-as állásnál a 120-ból 100-at mozgott ki stb. Most viszont álomfinom a mozgása és nem véletlenül éreztem múlt héten az összeszerelés után, hogy mintha többet mozogna ki az útjából. Annyit mozog, hogy egy keményebb csapatás után nézem, és 7mm (!) látszott ki a becsúszóból, odáig tolta fel a port. Gõzöm sincs, mit csinálhattak vele, de ez most piszokjó lett! :-)

UeMeF

UeMeF

vendég

• fórumtag
  • 23 posts

esetleg tele van dzsuvávál, és az koptatja. mikor volt kitisztítva, olaj cserélve?

2 hónapja volt olaj cserélve és tisztítva, de a szimering miatt bejuthatott dzsuva azóta

Tárcsa ügyben 203-as van fent, eddig 4 dugós XT-vel használtam, nyilván ad neki, de ennyire komoly lenne, hogy kopik? Vagy a szimering miatt hogy nem teljesen passzentos hajlamos lehet bemozdulni annyit, hogy a persely kikezdje?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
esetleg tele van dzsuvávál, és az koptatja. mikor volt kitisztítva, olaj cserélve?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

2008-as, tehát 3 éves, de olyan borzasztó nagy terhelést nem kapott. Van 2 ismerõsöm, akinek Fox 40-e van, azok 2007-esek és semmi ilyesmi nincs rajtuk, bár gondolom ott egész más erõhatások és csavarodás van. Tudok bármit kezdeni vele, vagy szépen kopni fog akkor..?

Az enyém is ilyen, mondjuk abban van 20ekm fölött, de akkor kezdett el jelentkezni, amikor tárcsára váltottam. Azon gondolkoztam, hogy valamilyen jól tapadó kenõanyag segítene ezen, de akkor meg a villa nem mozogna szépen, plusz a nyíltfürdõ sem örülne neki.

A sebesség mindent megold.

UeMeF

UeMeF

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
2008-as, tehát 3 éves, de olyan borzasztó nagy terhelést nem kapott. Van 2 ismerõsöm, akinek Fox 40-e van, azok 2007-esek és semmi ilyesmi nincs rajtuk, bár gondolom ott egész más erõhatások és csavarodás van. Tudok bármit kezdeni vele, vagy szépen kopni fog akkor..?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Perselyt hol tudok venni hozzá? Vagy ha beviszem az általam preferált boltba, hogy cseréljék ki, akkor milyen költségre számíthatok?

A perselycsere kényes dolog, nem igazán vállalnak itthon ilyet. Egyébként szerintem nem attól van, mert elkopott a persely. Fékezés közben egyszerûen annyira nekifeszül, hogy eszi. Mennyi idõs a villa?

UeMeF

UeMeF

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Perselyt hol tudok venni hozzá? Vagy ha beviszem az általam preferált boltba, hogy cseréljék ki, akkor milyen költségre számíthatok?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy a 36 Float-omon függõleges irányban 3-4, egymástól pár mili távolságban, kb 5 centis, fél mili vastag karcszerû kopások lettek a becsúszón. Alig észrevehetõ, a színe is megmaradt, tehát nem fémszínûre kopott a köröm sem nagyon akad el benne, de ha nagyon szemezek vele és tapogatom, akkor azért érzem. Ez mitõl lehetséges, vagy mi okozhatja? Mozgásra patent, szimering csere már talán nem lenne rossz, de ez a karc téma eléggé zavar..

A persely koptatja a becsúszót.

UeMeF

UeMeF

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy a 36 Float-omon függõleges irányban 3-4, egymástól pár mili távolságban, kb 5 centis, fél mili vastag karcszerû kopások lettek a becsúszón. Alig észrevehetõ, a színe is megmaradt, tehát nem fémszínûre kopott a köröm sem nagyon akad el benne, de ha nagyon szemezek vele és tapogatom, akkor azért érzem. Ez mitõl lehetséges, vagy mi okozhatja? Mozgásra patent, szimering csere már talán nem lenne rossz, de ez a karc téma eléggé zavar..

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

off
2006
ez e (de most is szkandium konám van :))

Feltöltött kép

+ az emlegetett fox rlc 80

igazából 4 cuccot sajnálok amit eladtam valaha
ezt a vázat
a fenti foxit (ráadásul személyes kedvencem versenygépébõl volt bontva)
a 2003-as fox 100 Rl-t
meg a 04-s coiler vázam

on

hogy én mit kutattam egy ilyen váz után....:/

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Egy ilyen telót tudok én Neked adni, ha hiányzik :) Bár elvileg van már rá vevõ, de ez ugye akkor biztos, ha elkelt. Sõt ebbõl az évjáratból való Kona vázam is van, csak az Easton alu :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts
Off
Ezt a telót ismerhetem? :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,268 posts

OFF

Ez pontosan melyik évjáratú szkandiumos Kona?

ON

off
2006
ez e (de most is szkandium konám van :))

Feltöltött kép

+ az emlegetett fox rlc 80

igazából 4 cuccot sajnálok amit eladtam valaha
ezt a vázat
a fenti foxit (ráadásul személyes kedvencem versenygépébõl volt bontva)
a 2003-as fox 100 Rl-t
meg a 04-s coiler vázam

on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
OFF

A szkandi Konájában (ami azóta is a legszebb, és kb legjobb Kona, amit gyártottak)...

Ez pontosan melyik évjáratú szkandiumos Kona?

ON