Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2442 hozzászólás a témában

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Mit nem értesz Árpikám?!

Tönkrement, add le PLH-ba, Varez megcsinálja 120eur+alkatrészért oszt csá. Mert ugye senki sem gondolja, hogy a szervíz olcsó lesz.

Igazából nekünk nem hivatalos/ félhivatalos szerviznek szar ez, mert jöhetnek a külföldi beszerzések, már ha Rob nem könyörül meg rajtam :D

Illetve azonnal cserélem Rebára 8)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Máhogy tessékmivan?

Mit nem értesz Árpikám?!

Tönkrement, add le PLH-ba, Varez megcsinálja 120eur+alkatrészért oszt csá. Mert ugye senki sem gondolja, hogy a szervíz olcsó lesz.

Igazából nekünk nem hivatalos/ félhivatalos szerviznek szar ez, mert jöhetnek a külföldi beszerzések, már ha Rob nem könyörül meg rajtam :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

nem tudom a factor árulta-e az egyéb részegységeket, de nekünk nem fogják hagyni az fix.

Máhogy tessékmivan?

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Kinél lesz/van a Manitou? Errõl megint lemaradtam...:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem tudom a pontos részleteket.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás

És ha beesik hozzám egy szegény pára, akinek mondjuk Shaft-ot kellene cserélnem, mert karcos, akkor vele mihez kezdjek?

factorban volt minden, kinéztem a service.foxshocks-on a tételszámot és már rendeltük is.

Így is van, és mennyire jó is volt ez!

rob: az amit irtál a perselyekre is vonatkozik? Azt sem fogtok akkor ezek szerint árulni?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
És ha beesik hozzám egy szegény pára, akinek mondjuk Shaft-ot kellene cserélnem, mert karcos, akkor vele mihez kezdjek?

factorban volt minden, kinéztem a service.foxshocks-on a tételszámot és már rendeltük is.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

nagyon kapitalistaban nyomja a fox.
meg azt sem kinalja fel hogy meregdragan vegyel tolle pot alkatreszt.

kivancsi vagyok mikor tolja le az x fusion a szegenyebb piacokrol.

ez mindenütt igy van, ha szétnézel ebay-en az összes RS villához van mindenféle alkatrész, FOX-hoz meg semmi.
nem tudom a factor árulta-e az egyéb részegységeket, de nekünk nem fogják hagyni az fix.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
nagyon kapitalistaban nyomja a fox.
meg azt sem kinalja fel hogy meregdragan vegyel tolle pot alkatreszt.

kivancsi vagyok mikor tolja le az x fusion a szegenyebb piacokrol.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ha eddig volt is, akkor most megszûnik az alkatrész kiszolgálás, ugy lesz ahogyan az a világ összes részében van: lehet venni szimmeringet, olajat, meg szivacsot a persely fölé, meg pár o-gyûrût és kb ki is merül a lehetõségek tárháza, a FOX kifejezetten kikötötte, hogy nincs apróalkatrész kiszolgálás senkinek, tehát ilyen csillapító egységek, és azok részei tabu téma (pedig tudom, hogy sokan vannak olyanok, akik tudnák, hogy mit kell az adott alkatrésszel csinálni)
még nem láttam a konkrét listát, de azt mondták nagy vonalakban, hogy ami egy szimpla olajcseréhez kell, az lesz rebuild kit-ként mindenkinek, a többi meg nem megvevõs.
de ezekkel amit meg lehet venni biztosan nem fogunk direktben kiszolgálni végfelhasználót (miért is jönnél ki Csepelre, ha boltban ugyanannyiért megveheted?)

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
ÉS ti foglalkoztok majd magánszemélyekkel is?
Ezt értsd úgy h ha én beesek hozzátok h Y,X alkatrész kellene a Fox cuccaimhoz, akkor kiszolgáltok vagy csak bolton keresztül tudok alkatrészt szerezni?

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.324 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

elméletben igen, gyakorlatban ha még épp nincs valamink (bár _nagyon sok_ alkatrészt kaptunk) akkor ez csúszhat picit, mire valahonnan landol a keresett kütyü.
de olaj, szimmering, persely, stb a villák/tagok 90%-hoz már van. fõleg azokhoz, amik az utóbbi 2-3 évben kerültek forgalomba.
nyilván minél ritkább és régebbi annál kisebb az esélye, hogy azonnalra lesz

Köszi az infót és a gyors választ, ez jó hír! (Szerencsére 2011-es minden cuccom és gond az nincs semmivel)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Szerintem nagyon pozitív, hogy ezt a változást itt megosztottad fórumon, mert így lényegesen hamarabb értesül egy csomó érintett a dologról. Elég szomorú, hogy egyes kiskereskedõk affinitása és hozzáértése(inkább annak hiánya) miatt sokszor az ember arra kényszerül hogy a forgalmazóval lépjen kapcsolatba. Elvileg tényleg egy csomó dolog nem kéne, hogy a vevõre tartozzon. De ezért jó ha a júzer is tudja hogy ki-kivel van.
Annyiban viszont egyetértek Valeria Victrix-el, hogy ha már a posztodban leírod hogy "nos végre minden rendezõdni látszik, szóval lehet majd minket (engem) kérdezni." akkor egy tényleg alapvetõ kérdésben mint a kereskedõk tájékoztatása, talán nem kéne ennyire nyíltan elhatárolódni a témától. Lehet elég lett volna annyi hogy tájékoztatod az ebben a kérdésben illetékes embert.

rugózhatunk még ezen :) de semmi értelme.
a kereskedõk is megfelelõen tájékoztatva lesznek biztosan, erre mindenki mérget vehet :)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

nézd, a Gézának eleve nem itt kell megkérdezni olyan dolgot, ami a fogyasztóra a legkisebb mértékben sem tartozik. (értsd: a kereskedõ kapott-e, és ha igen, akkor milyen információt a váltásról) hiszen a fogyasztónak ugye eleve tökmindegynek kellene lennie ki csinálja az adott márkát, hiszen õ a kiskerrel áll kapcsolatban.
plusz egyáltalán nem értek veled egyet. mindenütt szabályok irányítják a világot, a mi cégünkön belül is, azon kívül is. ezzel nyilván mindenki tisztában van akkor, amikor olvassa a hozzászólásomat. igazából a smiley nem is kellene a végére, hiszen ennyi: nem nekem kell körbeírni a kereskedõknek, hogy történt váltás, erre vannak megfelelõ személyek. majd ha ezek közül valaki azt mondja nekem, hogy tegyem meg, akkor úgy lesz. addig... nos addig nem.

Szerintem nagyon pozitív, hogy ezt a változást itt megosztottad fórumon, mert így lényegesen hamarabb értesül egy csomó érintett a dologról. Elég szomorú, hogy egyes kiskereskedõk affinitása és hozzáértése(inkább annak hiánya) miatt sokszor az ember arra kényszerül hogy a forgalmazóval lépjen kapcsolatba. Elvileg tényleg egy csomó dolog nem kéne, hogy a vevõre tartozzon. De ezért jó ha a júzer is tudja hogy ki-kivel van.
Annyiban viszont egyetértek Valeria Victrix-el, hogy ha már a posztodban leírod hogy "nos végre minden rendezõdni látszik, szóval lehet majd minket (engem) kérdezni." akkor egy tényleg alapvetõ kérdésben mint a kereskedõk tájékoztatása, talán nem kéne ennyire nyíltan elhatárolódni a témától. Lehet elég lett volna annyi hogy tájékoztatod az ebben a kérdésben illetékes embert.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
elméletben igen, gyakorlatban ha még épp nincs valamink (bár _nagyon sok_ alkatrészt kaptunk) akkor ez csúszhat picit, mire valahonnan landol a keresett kütyü.
de olaj, szimmering, persely, stb a villák/tagok 90%-hoz már van. fõleg azokhoz, amik az utóbbi 2-3 évben kerültek forgalomba.
nyilván minél ritkább és régebbi annál kisebb az esélye, hogy azonnalra lesz

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.324 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Ha már a szerviz szóba jött; ezentúl is mûködik, hogy egy nagy bp.-i boltba beviszem a villát + rugóstagot, futár elviszi szervizbe és 1 hét múlva kész, mehetek érte a boltba, ahol leadtam? Engem csak ez a része érdekel, lassan esedékes szervizes lesz 1 villám + 2 tag... ;-)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Nos, ez az a mondat, amit soha nem mondunk ki nyilvánosan, max. magunkban. Finoman fogalmazok, ha azt mondom, hogy rontod a renoméd (a smiley ellenére is).

nézd, a Gézának eleve nem itt kell megkérdezni olyan dolgot, ami a fogyasztóra a legkisebb mértékben sem tartozik. (értsd: a kereskedõ kapott-e, és ha igen, akkor milyen információt a váltásról) hiszen a fogyasztónak ugye eleve tökmindegynek kellene lennie ki csinálja az adott márkát, hiszen õ a kiskerrel áll kapcsolatban.
plusz egyáltalán nem értek veled egyet. mindenütt szabályok irányítják a világot, a mi cégünkön belül is, azon kívül is. ezzel nyilván mindenki tisztában van akkor, amikor olvassa a hozzászólásomat. igazából a smiley nem is kellene a végére, hiszen ennyi: nem nekem kell körbeírni a kereskedõknek, hogy történt váltás, erre vannak megfelelõ személyek. majd ha ezek közül valaki azt mondja nekem, hogy tegyem meg, akkor úgy lesz. addig... nos addig nem.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

ez nem az én feladatom ;)

Nos, ez az a mondat, amit soha nem mondunk ki nyilvánosan, max. magunkban. Finoman fogalmazok, ha azt mondom, hogy rontod a renoméd (a smiley ellenére is).

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Te mirõl álmodsz ??? Elvileg õk a Manitou forgalmazók is de a honlapjukra már ki nem raknák a márkát...Hírek - Lánchálózat

már nem mi vagyunk a Manitou forgalmazók. ezért nincs is semmi az oldalon. ez az az eset, amikor a "ha csendben maradtál volna..." tökéletesen érvényes.

A szerviz részt is ti fogjátok vinni?

igen. nem tudom, hogy ez megnyugtató hír-e vagy sem, de igen. :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Ott kezdõdjön már légyszi, hogy küldtök a kereskedõknek egy emailt, hogy mától ti vagytok a hivatalos forgalmazó...de legalább a fórum közösség tudja már.

ez nem az én feladatom ;)
és nem tegnaptól csak mától :D