Hmm, vidd oda fél 6-ra, akkor gyorsan végzel, és még oda érsz.. Max egy kicsit késel..Vacakol a gépem, gyorsan írok.
Holnap sajnos mégsem tudok menni, elfelejtettem, hogy a gyerekkel le kell mennem az orvoshoz, különben hétfõn nem mehet oviba. Kell egy papír, hogy egészséges, és a doki meg délután rendel 18-20-ig.
Igyatok egy X-et a nevemben.
Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Írta 2005. szeptember 02. - 08:44
Írta 2005. szeptember 02. - 08:43
Hú, de mennék én is, de ilyen öregen annyi "kötelességem" van..Ati
Azon vagyok, gyurok ra folyamatosan. Most mar minden nap a HHH-n edzek, kiveve amikor bulizok este :-)
http://forum.bikemag...8&postcount=212
Írta 2005. szeptember 01. - 21:44
Azon vagyok, gyurok ra folyamatosan. Most mar minden nap a HHH-n edzek, kiveve amikor bulizok este :-)
http://forum.bikemag...8&postcount=212
Al: Grat a tárcsákhoz Megállni már tudsz, csak menni is kéne...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 01. - 21:29
Holnap sajnos mégsem tudok menni, elfelejtettem, hogy a gyerekkel le kell mennem az orvoshoz, különben hétfõn nem mehet oviba. Kell egy papír, hogy egészséges, és a doki meg délután rendel 18-20-ig.
Igyatok egy X-et a nevemben.
Írta 2005. szeptember 01. - 21:27
Al: Grat a tárcsákhoz Megállni már tudsz, csak menni is kéne...
Írta 2005. szeptember 01. - 11:48
Írta 2005. augusztus 31. - 20:53
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 31. - 16:11
Én benne vagyok.. Ha nem lesz több Zugló környéki, vagy azon áthajtó jelentkezõ, akkor majd mbeszéljünk meg valami idõpontot. Mikorra is megyünk kb? 8? Akkor mondjuk 3/4 8 elég..
Jó hangzik, de azért még egyeztessünk. Megasztán még, bármi is közbejöhet.
Írta 2005. augusztus 31. - 15:56
Én benne vagyok.. Ha nem lesz több Zugló környéki, vagy azon áthajtó jelentkezõ, akkor majd mbeszéljünk meg valami idõpontot. Mikorra is megyünk kb? 8? Akkor mondjuk 3/4 8 elég..Az összekötõnél jó lenne találkozni...
Írta 2005. augusztus 31. - 15:51
Jja, aki olyan közel van.. Nna jó, nekem sincs messze..En Bibichez emgyek sztem. Mivel Arpad-hid ahonnan indulok :-)
Írta 2005. augusztus 31. - 15:48
Én Tin-nel összefutok valahol elvileg. Veletek az Északi-összekötõ nyugati felén találkozhatnánk.. De onnan nincs messze a Bíbic, szóval rajtatok áll, hogy talizunk, vagy odamentek eleve.. A többiek nem tudom honnan jönnek..
De akkor kaár fel is tehetjük a kérdést.
Mondjuk a Városliget környékérõl kijön?
Lehetne egy közös kitekerest is csinálni..
Tin, megnézted a felüljárót?
Az összekötõnél jó lenne találkozni...
Írta 2005. augusztus 31. - 15:43
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 31. - 15:42
Nna, lassú voltam..Én szeretnék találkozni. Tegnap végül nemmentem a Róna utca felé, mert már sötétben indultam tekerni, olyankor meg nem szeretek ismeretlen helyeken menni.
Úgyhogy azt hiszem maradnék a Városliget, Vágány utca, Tatai u. Kámfor, Balzsam útvonalnál. Valahol a Tatainál ütközünk Raycoon-nal, ha jól emlékszem.
Akkor ezek szerint ott..
Kijön még arra?
Ha sokan vagyunk a Városliget felõl, akkor mehetünk onnan is együtt..
Írta 2005. augusztus 31. - 15:41
Én Tin-nel összefutok valahol elvileg. Veletek az Északi-összekötõ nyugati felén találkozhatnánk.. De onnan nincs messze a Bíbic, szóval rajtatok áll, hogy talizunk, vagy odamentek eleve.. A többiek nem tudom honnan jönnek..Elötte lesz valami találkozás, vagy majd ott?
De akkor kaár fel is tehetjük a kérdést.
Mondjuk a Városliget környékérõl kijön?
Lehetne egy közös kitekerest is csinálni..
Tin, megnézted a felüljárót?
Írta 2005. augusztus 31. - 15:37
Elötte lesz valami találkozás, vagy majd ott?
Én szeretnék találkozni. Tegnap végül nemmentem a Róna utca felé, mert már sötétben indultam tekerni, olyankor meg nem szeretek ismeretlen helyeken menni.
Úgyhogy azt hiszem maradnék a Városliget, Vágány utca, Tatai u. Kámfor, Balzsam útvonalnál. Valahol a Tatainál ütközünk Raycoon-nal, ha jól emlékszem.
Írta 2005. augusztus 31. - 15:29
Eh, milyen bringája van a párodnak? Azt segítem én tolni.. Ja, hogy nem Zugló fele laktok.. Neeem baaaj..
Sokat én sem fogok inni, mert leesek a hídról..
Elötte lesz valami találkozás, vagy majd ott?
Írta 2005. augusztus 31. - 15:09
Eh, milyen bringája van a párodnak? Azt segítem én tolni.. Ja, hogy nem Zugló fele laktok.. Neeem baaaj..Ilyen terveid vannak? Akkor kitolja haza a párom bringáját?
Max. 1 üveg sör, nekem, szerintem.
Sokat én sem fogok inni, mert leesek a hídról..
Írta 2005. augusztus 31. - 14:13
Szerintem is hozd csak el.. Majd jól leitatunk és akkor lesz aki hazatolja a bringát, miközben téged támogat..
Ilyen terveid vannak? Akkor kitolja haza a párom bringáját?
Max. 1 üveg sör, nekem, szerintem.
Írta 2005. augusztus 31. - 13:47
Azok igen, megvannak! Köszönöm szépen! Már készül az összeszerkesztése, csak mint tudod jelenleg nyetnet... :-(((Hello!
Olvastam, hogy csütörtök óta nem megy a mail. Amit szerdán küldtem Dunakanyar képeket megkaptad?
Stiggs
"I have wept in the night for the shortness of sight
that to somebody's need made me blind; But I never
have yet felt a tinge of regret for being a little too kind"
Írta 2005. augusztus 31. - 13:18
Hello!Elõkerültem :-)
Olvastam, hogy csütörtök óta nem megy a mail. Amit szerdán küldtem Dunakanyar képeket megkaptad?