Mikorra tudtok ott lenni az összekötonél?Üdv.
Ry:
Akkor hány óra is az annyi?
Nekem végülis nagyjából mindegy, kb 20 perc alatt ott vagyok..
1/2 és 3/4 8 között?
Mikorra tudtok ott lenni az összekötonél?Üdv.
Ry:
Akkor hány óra is az annyi?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakTaláltam másik dokit, adott egy vállhevedert ami egyenesen tartja a vállam. Így nem leszek életem végéig olyan mint akit mellberúgott a ló. Aztán keddre visszahívott, nagyon szeretné használni a szikét de lehet, hogy nem engedem. Most teljesen normálisan tudom használni a bal karomat is, a súlyemelést leszámítva. Mindjárt indulok is melózni Mátészalkára.
Nem tudom mit lehetne az ilyenekkel csinálni. Én viszont elhatározam, hogy nem bicajozok Bp.-en többé. Én is az a szemét környezetével nem törõdõ állat leszek aki egyedül ül az autóban, a dugóban és ontja a kipufogógázt. Bocsesz!
De én legalább vigyázni fogok rátok ígérem.
Nincs miért bocsánatot kérni, a történtek után értheto..Nem tudom mit lehetne az ilyenekkel csinálni. Én viszont elhatározam, hogy nem bicajozok Bp.-en többé. Én is az a szemét környezetével nem törõdõ állat leszek aki egyedül ül az autóban, a dugóban és ontja a kipufogógázt. Bocsesz!
De én legalább vigyázni fogok rátok ígérem.
Nem tudom mit lehetne az ilyenekkel csinálni. Én viszont elhatározam, hogy nem bicajozok Bp.-en többé. Én is az a szemét környezetével nem törõdõ állat leszek aki egyedül ül az autóban, a dugóban és ontja a kipufogógázt. Bocsesz!Hazafelé meg az állatkert és a múzeum között majdnem elütöttek, pedig gyalogosok is mentek mellettem a zebrán, zöld volt, én a bicikliúton, elõttem egy srác szintén a bringával. mikor kiabáltam a fickóval, nem mert rám nézni, csak az ujját mutogatta, remélem hamarosan már csak az az egy ujja fog mozogni.
Tudom, láttam milyen idot írtál.. De, ha olyan korán odamentek, akkor ti lesztek az elsok és fél hétre már otthon is vagytok.. És akkor már idod is van..
A "baleset" durva.. Nem volt valami hegyes tárgy nálad, amivel "véletelnül" rádöltél volna a motorháztetore?
"I have wept in the night for the shortness of sight
that to somebody's need made me blind; But I never
have yet felt a tinge of regret for being a little too kind"
Tudom, láttam milyen idot írtál.. De, ha olyan korán odamentek, akkor ti lesztek az elsok és fél hétre már otthon is vagytok.. És akkor már idod is van..Fél hatkor még nem az a doki van, akihez mi tartozunk.
Amúgy elmentem tegnap a Vágány u.-ba, de a MOL kútnál elakadt a tudományom, nem tudom melyiken kellett volna tovább menni, térképet meg nem vittem.
Hazafelé meg az állatkert és a múzeum között majdnem elütöttek, pedig gyalogosok is mentek mellettem a zebrán, zöld volt, én a bicikliúton, elõttem egy srác szintén a bringával. mikor kiabáltam a fickóval, nem mert rám nézni, csak az ujját mutogatta, remélem hamarosan már csak az az egy ujja fog mozogni.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakMert így én voltam a szenvedõ áldozat, és a gyalogosok velem szimpatizáltak.
Mért nem törted le neki?
Fél hatkor még nem az a doki van, akihez mi tartozunk.
Amúgy elmentem tegnap a Vágány u.-ba, de a MOL kútnál elakadt a tudományom, nem tudom melyiken kellett volna tovább menni, térképet meg nem vittem.
Hazafelé meg az állatkert és a múzeum között majdnem elütöttek, pedig gyalogosok is mentek mellettem a zebrán, zöld volt, én a bicikliúton, elõttem egy srác szintén a bringával. mikor kiabáltam a fickóval, nem mert rám nézni, csak az ujját mutogatta, remélem hamarosan már csak az az egy ujja fog mozogni.
Hmm, vidd oda fél 6-ra, akkor gyorsan végzel, és még oda érsz.. Max egy kicsit késel..
Épp kérdezni akartam..Üdv.
Lesz akkor ma este valami?
Összekötõ találka, megy?