ok megpróbálok feljutni csak feljutok valahogy.
Ez már jobban hangzik.
ok megpróbálok feljutni csak feljutok valahogy.
ok megpróbálok feljutni csak feljutok valahogy.a keletibõl megközelítõleg 10 perc alatt kiérsz oda, és úgyis lassan indul meg a sor.....
megéri, hatalmas móka!
Egyett értek az elottem szólókkal.. Nincs kifogás, ott a helyed..ma néztem vasúti menetrendet innen nyíregyrõl és lehet hogy mégse tudok menni a Cmre fel pestre mert a keletibe a vonat amit elérnék késés nélkül is 17:42re lesz benn és onnan még el kell jutnom a találkozóhelyre (max ha beteget jelentek még azon a héten hétfõn )
És akkor nagyon nehezen keveredett ki a vonattól, meg kényelmesen tekert.a keletibõl megközelítõleg 10 perc alatt kiérsz oda, és úgyis lassan indul meg a sor.....
megéri, hatalmas móka!
a keletibõl megközelítõleg 10 perc alatt kiérsz oda, és úgyis lassan indul meg a sor.....ma néztem vasúti menetrendet innen nyíregyrõl és lehet hogy mégse tudok menni a Cmre fel pestre mert a keletibe a vonat amit elérnék késés nélkül is 17:42re lesz benn és onnan még el kell jutnom a találkozóhelyre (max ha beteget jelentek még azon a héten hétfõn )
Egy barátunknak született kb 2 hónapja és csak születésekor láttuk.. Ideje már megnézni, mert a végén kész no lesz belole..A vágány utcánál valami beakadt a fékemnél, és amíg azzal vacakoltam jól összecsíptek.
A papír megvan, hétfõn ovi.
Babázol holnap? Kinek a babájával?
Érdekes fel sem tumt, hogy van szúnyog..
Mondjuk Alt, Cukit és a barátnojét (ne haragudj, rossz a névmemóriám) csípték a szúnyogok, de az még akkor volt, amikor rám vártak az összeköto lábánál, mivel épp késtem.. Utólag is bocsi, de Al, akkor sem volt annyi..
Orvosi papír megvan?
Jól is esett a szolidaritás.. Komolyan..Jo, de en csak azert teptem ki 30 feletti tempoval mert olvastam, hogy ott taliztok es ugy tudtam a Bibicet nem ismeritek. Gondoltam segitek. Aztan a szunyogok meg zabaltak, soha tobbet nem varok :-) Egyebkent engem jobban szeretnek a szunyogok, nemtom miert.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakÉrdekes fel sem tumt, hogy van szúnyog..Sziasztok!
Nem csíptek a szúnyogok tegnap?
Nna mi van kérem szépen? A tegnapi serezés utáni hazamenetelt nem éltétek túl? Olyan csend van itt..
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakMikorra tudtok ott lenni az összekötonél?
Nekem végülis nagyjából mindegy, kb 20 perc alatt ott vagyok..
1/2 és 3/4 8 között?
Mikorra tudtok ott lenni az összekötonél?
Nekem végülis nagyjából mindegy, kb 20 perc alatt ott vagyok..
1/2 és 3/4 8 között?