Tin
Aki muszajbol ul autoba, azt megertem. Mindenki mas bunko paraszt reszemrol. Aki 1 napot nem bir ki evente, az a szememben nem er semmit. Egy napot meg a budos bkv-n is lehet. Van akiknek nincs autojuk es ok is elnek, evrol-evre. Engem nem fogsz tudni meggyozni arrol, hogy egy automentes napon ne lehessen BP forgalmanak 95%-at elhagyni, max a maradek a muszajbol autozas.
Tudod én évekig jártam bkv-val. Nemrégóta van kocsink, de ha nem muszáj, akkor inkább nem megyek 2-3 gyerekkel busszal, mert az rettenetes. Az emberek nem csak az autóban tolakszanak, leszarnak a buszon is. Mit érdekelte õket, hogy az egyik gyerek még a hátam mögött, a babakocsi a kezemben, a harmadik már a buszon, még volt aki megsértõdött, mert benyomult elém, és koszos lett a kocsi kerekétõl a nadrágja.
A BKV-nél úgy kellett kiharcolni, hogy egy-egy korlátot szedjenek már ki jármûvenként, mert máskülönben egyedül nem tudsz felrakni rá egy babakocsit, csak segítséggel. Ha van. Mert sokszor nincs segítség, csak elfordított fejek. Ezek az emlékek elég mélyen megmaradtak, és szerintem nem vagyok vele egyedül.
Az eszmét meg nem mindenki érzi annyira a sajátjának, mint te, hogy otthonhagyja a kocsit. Vagy ha szeretné is, akkor sem biztos, hogy megteszi. Pl. ismerõs Dunakeszirõl jár be minden nap, a parkolást itt fizetik neki, máshol nem. Nyilván nem fogja a cégautót lerakni a város szélén.
Én annak is örülnék, ha szünne a konfliktus bringások, és autósok között, nem hiszem, hogy a bunkózás segítene.