Mire odaértem, már nem voltak sehol.. Semmi nyom nem maradt arra.. Remélem, hogy tényleg nincs semmi komoly baja, báár, ami a fényképbõl látszik az elég csúnya..
Lefele volt olyan hely, ahol talán jobb is lett volna félreállni, olyan közel jöttek el az autók mellettem.. Az Árpád-hídon meg a biciklisávon állt egy autó, amikor közelebb értem még jobban ráállt, közel a következõhöz, hogy mégkisebb hely legyen.. Majd egy kicsit visszagurult, mivel félõ volt, hogy mit is tesz, ezért szinte nullára fékeztem, és néztem a fejét, hogy most mi is van.. Erre vigyorogva utánam szól, hogy "nehogy már haragudjak" vagy valami ilyesmi.. Hmm..
Na, nehogymár õ mondja meg, hogy micsinálj!
Ma sok hülye volt az úton. Elsõbbségadás kötelezõ táblánál a csaj néz balra (onnan jövök én), aztán jobbra, és kikanyarodik balra. Szerencsére láttam, hogy néz, de nem lát, úgyhogy az utolsó pillanatban fékeztem, és kikerültem az eleje felé, úgyhogy kénytelen volt megállni.
De vannak rendesek is, megköszönik, hogy megadom nekik az elsõbbséget, aztán együtt hülyézzük le az autóst, aki elhúz mellettem. Nem tudom mit gondolt, minek álltam meg a jobbos utcánál?? ez amúgy rendszeres. Az autósok nem tudják, hogy hol van elsõbbségük, és hol nincs. Hogy kapták meg a jogsit?