Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Írta 2005. szeptember 25. - 00:48
Írta 2005. szeptember 25. - 00:38
Szerintem félreértettél. Nem azt mondom hogy helyes ilyeneket mondani a rádióban, csak azt hogy B&B nem hülyék, mégcsak nem is gonoszak. ....
A legjobban rájuk illõ szó az "infantilis".
("Éretlen; a személyiségfejlõdés gyermeki vagy kamaszos szintjén megrekedt ember. ")
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2005. szeptember 25. - 00:25
Alex: amiket írtál azt ugye nem gondoltad komolyan? Ezt sztem még aki kerékpár ellenes az sem veszi be h a lezárás miatt ütne bringást, gázosítana, de a bringásokkal nincs baj! Ezt meséld B&B barátaiddal egy 5 évesnek aki batman akar lenni ha nagy lesz, talán elhiszi!
Ha visszább olvasol 2-3 oldalt akkor olvashatod a kicsit hosszabb véleményem az esetrõl.
Szerintem félreértettél. Nem azt mondom hogy helyes ilyeneket mondani a rádióban, csak azt hogy B&B nem hülyék, mégcsak nem is gonoszak. Egyszerûen csak ebbõl élnek hogy hülye poénokat nyomatnak és sokakat megsértenek. Én se értek eggyet azzal, hogy mindenféle hülyeséget nyomassanak a rádióba, nem is hallgatom a slágert. Párszor beszéltem már a Borossal és én rendes csávónak tartom, mindenesetre nem rokonom, nem haverom, tõlem bárki utálhatja. Emiatt nem akarok senkivel össszeveszni!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2005. szeptember 24. - 23:42
Gyerekek ide ki jön???
http://forum.bikemag...read.php?t=2120
Idõzítés-probléma! Holnap Gyõr Maraton, a vadregényes Cuha-szurdokkal...
Írta 2005. szeptember 24. - 23:40
Írta 2005. szeptember 24. - 23:40
Írta 2005. szeptember 24. - 23:32
En is fel voltam/vagyok haborodva, de nem kerek ilyen polot. Esszel el az ember. Es buszke vagyok ra, hogy a kerekparosok koze sorolhatom magam. Es en azt gondolom, hogy ne jarassuk le magunkat es ne menjunk egy bizonyos szint ala. Szamomra a polo mar a szint alatt van. Reszemrol ennyi.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 24. - 22:43
mihez kell szitazos?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. szeptember 24. - 22:36
Ja Ja én is vennék Képzeljétek milyen lenne a következõ CM-mikor is mindenki "SUCK MY DICK BOROS&BOCSKOR" pólóban nyomná :D
A hátuljára fel kell írni magyarul is, hogy a rajongótáboruk is megértse...
vendég_rainman_*
Írta 2005. szeptember 24. - 22:30
Írta 2005. szeptember 24. - 22:07
Jövõre majd többen lesztek! Talán kicsit hamarabb el kell kezdeni a reklámozást.
A cm.hu-n is, úgyis ott nézik a legtöbben. Talán kellene valami menü oldalra, amiben fel vannak sorolva a városok, ahol megrendezik, és ahhoz csatlakozhatna külön menü, az idõpontokkal, útvonallal, ilyesmi.
rajta vagy valamelyik képen?
nem csak a létszám, hanem a szervezés volt gáz, szerintem...
én rajta, ja..
http://pecs.index.hu...oad.php?id=2962
én=aki belenéz a fotográfiába
és nem.. nem azt matatom.. hanem a nyerget, mer itt már erõteljes unalmamban voltam
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. szeptember 24. - 21:58
Írta 2005. szeptember 24. - 21:55
Írta 2005. szeptember 24. - 21:54
vendég_rainman_*
Írta 2005. szeptember 24. - 21:40
Ha visszább olvasol 2-3 oldalt akkor olvashatod a kicsit hosszabb véleményem az esetrõl.
Írta 2005. szeptember 24. - 21:35
ok elõferdül...kösz Bikertigger !
Ideges vagyok és ilyenkor nem jellemzõ rám, hogy helyesen írok.
Amúgy a fiatalos hevületbõl már régen kinõttem....
csak ma úgy látszik kötekedõs hangulatban vok...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. szeptember 24. - 21:30
Ha lehetne maradjunk meg legalábbi mi a normális szavaknál. A panelproli egy erõsen jobb oldalki "fogalom", és szerintem mint biciklisek ne akarjunk politizálni! Ha csak pejoratív értelemben használtad, akkor meg azért felejtsd el!
Sokkal több nem "panelproli" van, akinek autója van és a gazdagabbaknak jobban a seggükhöz van nõve. Így még a helyét sem állja meg az egész. Agyat mosni meg az "iskolázattak" között is lehet! Tudom, volt vita a cégnél, szépen lehetett látni, hogy ki hogyan reagál..
Edit: nem akartam politikailag állást foglalni, csa panelban éltem sokáig.. Mielõtt valaki félreérti, hogy merre is szavazok, utálom a politikát.
Szerintem a panelproli egy embertípus, nem lakóhely függvénye, élhet akár a Rózsadombon is (de az tény, hogy egyes lakótelepek környékén jóval sűrűbb eme embertípus előfordulása, mint máshol). Azt nem értem, ez a fogalom miért lenne jobboldali. Ez az egész oldalazás, főként Mo-on, egy ökörség, aminek legfőbb célja az olyan emberek manipulálása, akik nem tudnak önálló értékítéletet alkotni.
Írta 2005. szeptember 24. - 21:27
Hatékonysága felmérhetetlen, a birka nem is érzékeli, hogy irányítják. Ha mégis, akkor jönnek a pulik.
Írta 2005. szeptember 24. - 21:24
http://pecs.index.hu/index.php?id=5982
a nagy nagy pécsi felvonulás beszámolója, pár képpel.
Jövõre majd többen lesztek! Talán kicsit hamarabb el kell kezdeni a reklámozást.
A cm.hu-n is, úgyis ott nézik a legtöbben. Talán kellene valami menü oldalra, amiben fel vannak sorolva a városok, ahol megrendezik, és ahhoz csatlakozhatna külön menü, az idõpontokkal, útvonallal, ilyesmi.
rajta vagy valamelyik képen?
Írta 2005. szeptember 24. - 21:24
Ideges vagyok és ilyenkor nem jellemzõ rám, hogy helyesen írok.
Amúgy a fiatalos hevületbõl már régen kinõttem....