Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
vendég_Charon_*
Írta 2005. szeptember 26. - 10:33
Írta 2005. szeptember 26. - 10:29
vendég_Charon_*
Írta 2005. szeptember 26. - 10:02
Ha embertípust akarsz besorolni, nevezd birkáknak!!! Az nem sért senkit, maximum a kedves és hasznos állatot.
....és finom állatot...
Írta 2005. szeptember 26. - 09:46
Mintha mondogattam volna valami ilyesmit és láááám..na elég kritikus volt a tömeg a politikusoknak ,felkapták kampánytémának....a bp önk. képv.testület ellenzék, most 800 km kerékpárutat igér..ha jövõrer õk....
Írta 2005. szeptember 26. - 08:55
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_rainman_*
Írta 2005. szeptember 25. - 22:57
Írta 2005. szeptember 25. - 21:03
Írta 2005. szeptember 25. - 20:27
anyám azt mondta, hogy a kép üzenete: "ezt nektek"
az avatar, pedig halszemoptikával készült, ezér olyan "görbe"
A halszemes dolgot tudom, de valahogy a szemem nem alkalmas arra, hogy visszarendezze normál állapotba.
Anyukádnak igaza lehet, egész könnyen kiolvasható belõle ez is. :-)
Írta 2005. szeptember 25. - 19:42
Valahogy az avatarodon nem így nézel ki. Még jó, hogy mondtad, hogy nem azt matatod, teljesen úgy látszik, mintha azt csinálnád...
anyám azt mondta, hogy a kép üzenete: "ezt nektek"
az avatar, pedig halszemoptikával készült, ezér olyan "görbe"
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. szeptember 25. - 19:41
http://pix.bikemag.h...k-k_pei/CM2005/
a kedvencem, kis photoshoppal
a jövõ kerékpárosa...
Írta 2005. szeptember 25. - 10:28
The same..Sziasztok!
Érdekes cikk:
http://www.ma.hu/pag...k/ai/0/130491/1
Luki
Én is autóval járok sokszor, mert muszáj a munkám miatt, de ettõl még inkább érzem magam biciklisnek, mint autósnak, pedig sokkal régebb óta vezetek..
És talán pont azért, mert sok hasnoló emberrel találkoztam, kezdtem el munkába is bringával járni. Még nem sokszor, de ha úgy sikerül alakítani, akkor azzal megyek. Pedig autóval gyorsabb, még a dugóban is, nem is izzadok le, mert van klíma, stb.. Lehet, hogy nem vagyok etalon, de én is meg tudtam "mozdulni", más is megteheti..
Mellékesen jegyzem meg, hogy van munkatársam (akirõl nem néznem ki, hogy a Rózsadombot megmássza ), de azt mondja, hogy õ nem fog biciklivel jönni, mert a nagykörúton lakik és ott nem fog végig menni, kerülni nem sok értelme lenne.. Ha lenne bringaút, akkor legalább az esélye meglenne..
Írta 2005. szeptember 25. - 10:19
Ha tényekkel akarsz operálni, akkor végezz kutatást. Vagy van valami amivel alá tudod támasztani?? Vagy arra gondolsz, hogy a panelban négyzetméter arányra nagyobb a népsûrûség (mert ugye szegényebbek, és így a bkv-n befele nem is annyira hallgatnak Lágert), mint a Rózsadombon, ahol nincs (annyi) panelház? Pont arról beszél a topik, hogy kirekesztés, elõítélet, sértegetés, meg a sok negatív egyéb, erre jönnek egyesek (Te is) egy olyan sztereotípiával, ami pont nem az önnálló értékítélet alkotásáról szól. Az viszont tény, hogy melyik oldal használta legtöbbet az elmúlt pár évben a szót. És tudod mit, ha az oldalazás szerinted ökörség, akkor helyettesíts bele egy pártot kedved szerint. Egykutya..Szerintem a panelproli egy embertípus, nem lakóhely függvénye, élhet akár a Rózsadombon is (de az tény, hogy egyes lakótelepek környékén jóval sûrûbb eme embertípus elõfordulása, mint máshol). Azt nem értem, ez a fogalom miért lenne jobboldali. Ez az egész oldalazás, fõként Mo-on, egy ökörség, aminek legfõbb célja az olyan emberek manipulálása, akik nem tudnak önálló értékítéletet alkotni.
Ha embertípust akarsz besorolni, nevezd birkáknak!!! Az nem sért senkit, maximum a kedves és hasznos állatot.
Érdekes, hogy akinek az írására reagáltam, Õ megértette, hogy mire gondolok..
Ha valaki tovább akarja fûzni a témát, akkor abba hagytam..
Bocs......
Írta 2005. szeptember 25. - 10:01
Írta 2005. szeptember 25. - 08:26
És ha õk nincsenek, ez a topic már leült volna.
Ez? Hát állandóan figyelmeztetjük magunkat, hogy ne offoljuk már szét.
Az eddigi barátságos légkörhöz képest ez a gyûlölködõ stílus szerintem nem elõrelépés.
Én nagyon nem örülnék, ha a következõ felvonulásra ilyen pólókban jellene meg a többség. Azt hiszem, akkor visszafordulnék, vagy szemben mennék, vagy tudomisén, de valahogy elhatárolódnék.
Írta 2005. szeptember 25. - 08:22
nem csak a létszám, hanem a szervezés volt gáz, szerintem...
én rajta, ja..
http://pecs.index.hu...oad.php?id=2962
én=aki belenéz a fotográfiába
és nem.. nem azt matatom.. hanem a nyerget, mer itt már erõteljes unalmamban voltam
Valahogy az avatarodon nem így nézel ki. Még jó, hogy mondtad, hogy nem azt matatod, teljesen úgy látszik, mintha azt csinálnád...
Írta 2005. szeptember 25. - 04:39
A bocskorék meg akkor is köcsögök és kifejezetten ártóak, mi lenne ha a tv2/rtl-ben bemondanák, hogy mindenki üssön meg egy barnahajú embert, mert rossz a színük... no mert ezt csinálták baßßus!
A cm-en meg mi ketten voltunk a hülye sprinterek ennyi bringást életemben nem elõztem meg Tetszett, hogy végre nem autósokat kellett elõzgetni, hanem vbicikliseket.
Ride everywhere.
.
Írta 2005. szeptember 25. - 02:35
Írta 2005. szeptember 25. - 01:41
És?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2005. szeptember 25. - 01:15
Írta 2005. szeptember 25. - 00:52
És ha õk nincsenek, ez a topic már leült volna.
nézd meg mióta megy ez a topic.
gondold át mégegyszer ezt a kijelentést
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda