Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Írta 2005. július 26. - 15:57
Nekem a fatert eccer megcsípte darázs.Le kellett végni a bukósisakot a fejirül, mert megfulladt volna, ha nem. Régebben meg a szúnyogra voltam algériás, de nagyon durván.
És teljesen Bogaras is.:brum:
Írta 2005. július 26. - 15:53
jojjon velem valakiii, fogalmam nincs hol van ez a hely :]
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2005. július 26. - 15:42
Stiggs szigorú utasítására:
pénteken, 29-én, kb. 18.30-tól várunk benneteket a
http://www.szikla-kert.hu/ helyen, itt tartjuk az esküvõnk elõtti baráti összeröffenést. Mindenkit szeretettel várunk!
Röff-röff! Jajdejólesz!:beer:
csibogaras :slimak::slimak::slimak:
mikóleszmánormálisbringám.
Írta 2005. július 26. - 15:41
pénteken, 29-én, kb. 18.30-tól várunk benneteket a
http://www.szikla-kert.hu/ helyen, itt tartjuk az esküvõnk elõtti baráti összeröffenést. Mindenkit szeretettel várunk!
Írta 2005. július 26. - 15:41
Írta 2005. július 26. - 15:39
es, ha kiderul rola, hogy nem birja a darazscsipest?
mostantol gumicsovel fogtok jarni vele? vagy mit csinal ilyenkor az ember?
Ha az ember tudja, hogy allergiás a darázscsípésre, onnantól durvára kerüli a darazsat, és mindig van nála kálcium pezsgõtabletta, meg úgy tudom, valami egyéb tabletta is van, és persze spuri az orvoshoz, ha már bekövetkezett a csípés.
Írta 2005. július 26. - 15:39
Bogárhoz még nem volt szerencsém, azonnal kiköpöm. De a kollegám ebédjében múltkor volt egy apró hernyó a nokedliben. Blaaach.
Írta 2005. július 26. - 15:36
mostantol gumicsovel fogtok jarni vele? vagy mit csinal ilyenkor az ember?
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2005. július 26. - 15:31
Pedig jobb, ha kipróbáljátok, pl. orvosnál, allergiateszt. Inkább legyetek felkészülve rá, ha allergiás valamelyik gyerkõc vagy te a darázscsípésre, mint hogy erdõben, túrán, orvostól távol derüljön ki!
Igen, tervben van, mert a legnagyobb panaszkodott nemrég, hogy viszket a torka, és köhögött. (Tisztára, mint a férjem, és neki nagyon sok fûre-fára, kutya-macskaszõrre van igazolt allergiája) Októberben kénytelenek leszünk elmenni vele az allergológiára. Addig nem lehet, mert virágzanak a mindenfélék.
Engem már csípett meg, nem voltam rá allergiás.
Írta 2005. július 26. - 15:29
gyümölcsösök környékén még cukorral is ...."Powerfly" energizselé,,,természetes alapanyagból....
Én azért maradnék a szõlõcukornál.
Írta 2005. július 26. - 15:21
gyümölcsösök környékén még cukorral is ...."Powerfly" energizselé,,,természetes alapanyagból....Mc' Drive! Meg se kell állni, tele van fehérjével. Kell ennél több?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. július 26. - 15:20
Pláne, hogy nálunk mindenféle allergiák elõfordulnak.
Azt nem tudom, hogy a darázscsípésre is allergiás-e valaki a családban, de jó lenne, ha nem kerülne sor a próbára.
Pedig jobb, ha kipróbáljátok, pl. orvosnál, allergiateszt. Inkább legyetek felkészülve rá, ha allergiás valamelyik gyerkõc vagy te a darázscsípésre, mint hogy erdõben, túrán, orvostól távol derüljön ki!
Írta 2005. július 26. - 15:18
Mc' Drive! Meg se kell állni, tele van fehérjével. Kell ennél több?
Wáááááá... 10 pont, Ati!!
Írta 2005. július 26. - 15:16
En a margithidtol estenkent a parti bringauton szoktam teperni hazafele, maradjunk annyiban, hogy a nagyobb rajokon mire aterek, meg is fulladnek ha nem vennek levegot ;-)
Mc' Drive! Meg se kell állni, tele van fehérjével. Kell ennél több?
Írta 2005. július 26. - 15:13
,
Nekem azért kell a szemüveg, mert nem láttam a könnyeimtõl, ha szembe fújt a szél, vagy ha 25-nél többel mentem.
És tényleg hasznos az apró bogarak ellen is. :-) Én is úgy szoktam átmenni rajtuk. Nagyon érdekesen nézhetek ki, ahogy egyre vörösebb fejjel tekerek át a mások számára láthatatlan bogarakon.
Egyedül? Képezled el ugyanezt a látványt, amikor 6an verekedik át magukat egy-egy ominózus felhõn
A menetszél engem annyira nem bántott. Mondjuk nem is mentem olyan szédült tempót, hogy legyen menetszél
Írta 2005. július 26. - 15:12
Pláne, hogy nálunk mindenféle allergiák elõfordulnak.Azt jól tetted, mielõtt még megcsípnek valakit. A darázsnak semmi keresnivalója a lakás közelében. Pláne gyerekek közelében.
Azt nem tudom, hogy a darázscsípésre is allergiás-e valaki a családban, de jó lenne, ha nem kerülne sor a próbára.
Írta 2005. július 26. - 15:11
Mas: a tokom tele van az este vilagitas nelkul nyomulo donorjeloltekkel. Plane bringauton, plane szembol, plane kozepen vagy bal oldalon kozlekedve. Tegnap majdnem telibezuztam egy arcot a fakkal takart kanyarban, karomkodtam is nagyon.
Folyópari muslincarajokat meg úgy tudom kikerülni, hogy orr és száj becsuk, fej lehajt és gyorsan áttekreni
Szemüveget addig nem hordtam, amíg valami keményebb repülõ izé nem jött velem szembe....
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. július 26. - 15:11
Azt jól tetted, mielõtt még megcsípnek valakit. A darázsnak semmi keresnivalója a lakás közelében. Pláne gyerekek közelében.
Még annó a lovardában volt egy terjedelmes méretû darázsfészek. Az egyik box ajtajának a két lemeze közé ásták be magukat. Élvezet volt mindnnap 2x kihozni és bevinni a lovat. Arra az egyre rájöttem, hogy nem vagyok allergiás a csípésükre
Írta 2005. július 26. - 15:10
,Nekem eddig a legnagyobb tápálék kiegészítõm egy középtermetû cserebogár volt. Szerencsére ugyanolyan sebséggel távozott a számból, mint amilyennel belekerült. Folyópari muslincarajokat meg úgy tudom kikerülni, hogy orr és száj becsuk, fej lehajt és gyorsan áttekreni
Szemüveget addig nem hordtam, amíg valami keményebb repülõ izé nem jött velem szembe....
Jah, és én patkány vagyok
Nekem azért kell a szemüveg, mert nem láttam a könnyeimtõl, ha szembe fújt a szél, vagy ha 25-nél többel mentem.
És tényleg hasznos az apró bogarak ellen is. :-) Én is úgy szoktam átmenni rajtuk. Nagyon érdekesen nézhetek ki, ahogy egyre vörösebb fejjel tekerek át a mások számára láthatatlan bogarakon.
Írta 2005. július 26. - 15:08
A kecske nem csíp a torkodba. :-) Sõt bele sem repül. :-) Sokkal békésebb, mint a darázs. (Vespa Vulgaris-- közönséges, vagy kecske darázs)
Jut eszembe, tegnap vertem le az erkélyrõl egy darázsfészket. Az egyik dobozba rendezkedtek be.
Azt jól tetted, mielõtt még megcsípnek valakit. A darázsnak semmi keresnivalója a lakás közelében. Pláne gyerekek közelében.