Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Írta 2005. július 27. - 09:41
Szóval ha Pest felõl jövök autóknak egyirányú u tábla, bringáknak a járdán kpút tábla. Másik irányból szerintetek? Autóknak egyirányú u tábla (behajtani tilos helyett) bringáknak...semmi.
Így hát az autósok egymásnak mutogatnak, hogy "bejöttél szembõl az egyirányúba vazze", a bringás-gyalogos meg a járdán veszekszik, hogy egyik irányból járda, a másikból bringaút.:clap:
Írta 2005. július 27. - 09:30
Azért nem semmi, hogy az ország legtöbbet reklámozott, nem bringások szerint istencsászár bringaútján ennyit tudtál fotózni... Én egyszer oda vissza végigtekertem Dórival, már akkor is volt egy pár jó poén benne. Mint pl, nagymaroson a rakpartra fut le a bringaút, de az vagy víz alatt van, vagy a pontomok kötelei nyakaznak le... és így tovább...Na tegnap ötkor bezártam a bótot és megcsináltam a fotókat Váctól Nagymaros végéig. 38 kép lett.
Asszem a Nagymaros Szob szakaszra csak vasárnap lesz idõm:(.
Köszönöm a fáradozást!:clap:
Stiggs
"I have wept in the night for the shortness of sight
that to somebody's need made me blind; But I never
have yet felt a tinge of regret for being a little too kind"
Írta 2005. július 27. - 09:22
Asszem a Nagymaros Szob szakaszra csak vasárnap lesz idõm:(.
Írta 2005. július 26. - 21:47
Muti fotokat
MÉg szépíteni kell egy kicsit, de holnap estére remélhetõleg tudok föltenni...
Írta 2005. július 26. - 17:09
És teljesen Bogaras is.:brum:
Írta 2005. július 26. - 17:07
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. július 26. - 17:00
Írta 2005. július 26. - 16:54
Mivel a Bibcben is mindig jo, igy egeszen nyilvanvaloan szivesen mennek unnepelni titeket, de nekem ez most kimarad. Majd a tobbiek ugyis isznak helyettem boven ;-) Oszinte leszek, 1 ev utan jon haza valaki Londonbol csutortok ejjel es a penteket kettesben terveztuk. Azt hiszem ez ertheto.
Jovo heten majd iszom az egeszsegetekre! ;-)
Stiggs szigorú utasítására:
pénteken, 29-én, kb. 18.30-tól várunk benneteket a
http://www.szikla-kert.hu/ helyen, itt tartjuk az esküvõnk elõtti baráti összeröffenést. Mindenkit szeretettel várunk!
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. július 26. - 16:31
Félhat nekem zsíristenkirály, annál hamarabb úgyse indulok el sose. De nem ér oútival jönni, mert akkor direkt oyan helyeken fogok menni, ahol én vagyok elõnyben.
de ripityara van a montim.
sir minden mozgo alkatresze, a hajtomuvet beletaposom mar reg az atdoboba, takony mar az osszes bowden... huppos allapotban van :]
de, majd meglatom, mit tehetek erted
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2005. július 26. - 16:27
Da, igazad van, az ampullát szokták ilyenkor alkalmazni. Nem vagyok allergiás, azaz voltam, de elmúlt és amúgy sem volt súlyos.
Tin, Vészhelyzetet ne nézzél, vagy legalább ne jegyezd meg, amit látsz. Öcsém 12 éve dolgozik az egészségügyben, ahányszor belenéztünk a Vészhelyzetbe, mindig marékszám szórta a haját. :scared:
csak vitz volt, nem onnan jegyeztem meg. :-) Engem érdekelnek az ilyen dolgok, de foglalkozni nem szeretnék velük. (mármint nem szeretnék orvos, vagy egészségügyis lenni)
Írta 2005. július 26. - 16:27
És teljesen Bogaras is.:brum:
Írta 2005. július 26. - 16:23
A
Az allergiához: ilyenkor nem igazán a pezsgõ tabletta a legjobb, mert fel kell oldani, meg ilyenek. Mi amikor edzõ táborban voltunk, akkor mindig volt a közelben kálcium ampulla, sokkal gyorsabban felszívódik.
rc
Da, igazad van, az ampullát szokták ilyenkor alkalmazni. Nem vagyok allergiás, azaz voltam, de elmúlt és amúgy sem volt súlyos.
Tin, Vészhelyzetet ne nézzél, vagy legalább ne jegyezd meg, amit látsz. Öcsém 12 éve dolgozik az egészségügyben, ahányszor belenéztünk a Vészhelyzetbe, mindig marékszám szórta a haját. :scared:
Írta 2005. július 26. - 16:17
Háát, azt azért megnézném, amikor oda feldugod, hogy mi is történik.. Vagy tudod mit, inkább mégsem nézném meg..ha a seggedbe dugod a pezsgotablettat, akkor kuvva gyorsan felszivodik ott is
rc
Írta 2005. július 26. - 16:14
...
Az allergiához: ilyenkor nem igazán a pezsgõ tabletta a legjobb, mert fel kell oldani, meg ilyenek. Mi amikor edzõ táborban voltunk, akkor mindig volt a közelben kálcium ampulla, sokkal gyorsabban felszívódik.
...
rc
ha a seggedbe dugod a pezsgotablettat, akkor kuvva gyorsan felszivodik ott is
Írta 2005. július 26. - 16:10
Egyébként én Tigris vagyok.. :-)
Az allergia meglétérõl: ugyancsak edzõ táborban egy srácot egymás után megcsípte 3 darázs, mert véletlenül egy fészek közelében mentünk el. Kérdeztük, hogy allergiás-e. Azt mondta, soha nem volt semmi baja, amikor megcsípték. Háát, egy félóra múlva már nagyon csúnyán nézett ki szegény, én meg futhattam néhány km-t szétesett térdekkel..
rc
Írta 2005. július 26. - 16:04
jahogy van ilyen ize? szuri? de mondjuk, meg ugy is gaz
fogadjunk, hogy az "anafilaxias" dumat copypastezted :]]
Nem azt fejbõl tudtam. Az adrenalinnak kellett utánanéznem. :-) Tudod, sok Vészhelyzetet nézek.
Írta 2005. július 26. - 16:03
ha nem banod, hogy 1/2 6-kor vegzem, akkor reszedrol rendben meg reszemrol is.
Írta 2005. július 26. - 16:02
Akkor veszünk neki olyan tollat, amiben egy adag nemtommivan. megnéztem, adrenalin van benne, a combba kell beadni. Meg a mérték sem mindig egyforma.
Kaphat rögtön anafilaxiás sokkot, meg az is lehet, hogy csak bedagad csúnyábban mint másnak a csípés helye. De inkább fordítva szokott lenni, elõbb csak bedagad, aztán késõbbis csípésekkor jön a sokk.
jahogy van ilyen ize? szuri? de mondjuk, meg ugy is gaz
fogadjunk, hogy az "anafilaxias" dumat copypastezted :]]
Írta 2005. július 26. - 15:57
es, ha kiderul rola, hogy nem birja a darazscsipest?
mostantol gumicsovel fogtok jarni vele? vagy mit csinal ilyenkor az ember?
Akkor veszünk neki olyan tollat, amiben egy adag nemtommivan. megnéztem, adrenalin van benne, a combba kell beadni. Meg a mérték sem mindig egyforma.
Kaphat rögtön anafilaxiás sokkot, meg az is lehet, hogy csak bedagad csúnyábban mint másnak a csípés helye. De inkább fordítva szokott lenni, elõbb csak bedagad, aztán késõbbis csípésekkor jön a sokk.