De ha már CM és a sörözés egy oldalon van, akkor nem tudom nem megkérdezni, hogy mikor lesz Bíbic..
Na és zsiroskenyér???? és sör ??
De ha már CM és a sörözés egy oldalon van, akkor nem tudom nem megkérdezni, hogy mikor lesz Bíbic..
Látod Cuki, én ember akarok maradni Al szemében, szóval akkor sem megyek autóval.. /Bár nem félek, hog nem leszek az, igaz?/
Tudod a múltkor kénytelen voltam BKV-val menni az egyetemre. Még nem ismertem a lehetõségeket,(hol lehet bringázni, meg lekötni) és így ez maradt. A 9-es buszon hugyszag volt, az egyik utas miatt, a villamoson meg simán csak büdös. Visszafelé a hatos nem ment, mert valami technikai probléma volt, úgyhogy én meg tudom érteni, hogy ha valaki nem akar BKV-val menni, és nem bunkóznék le mindenkit, aki autómentes napon kocsiba ül, mert nem ismerek mindenkit a városban, nem tudhatom, hogy miért teszi, elképzelhetõ, hogy nem csak kényelembõl.
Elég szar lesz nekik a dugóban ülni,mert a dugó nem csak hattól kilencig fog tartani, hanem a gyülekezés miatt sokkal korábban.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakMicsoda "elfogadás"..Engem az sem zavar, ha azzal jössz...
Csak céges példa.. Szerencsére mostanában nem járkálok annyit ki a cégekhez. Valahol sikerült kihajtanom a VPN-es hozzáférést.. Azért is tudok néha biciklivel jönni.. :bananadan
Edit: és az autómentes napon nem jövök autóval..
Csak céges példa.. Szerencsére mostanában nem járkálok annyit ki a cégekhez. Valahol sikerült kihajtanom a VPN-es hozzáférést.. Azért is tudok néha biciklivel jönni.. :bananadanNeked szükséged van a kocsira, használd. Kell a munkádhoz. Semmi gond ezzel.
RAS? Van olyan hely, ahova szinte csak biztosnági õrrel együtt engednek be.. Saját levegõztetõ rendszerrel ellátott légmentesen záródó trezor..
Hú, elképzelem, amikor a Rózsadombról Rákoskeresztúrra, a Pesti út végére kellene kimennem biciklivel.. Az dugó nélkül autóval is van egy óra, legalábibs szabályosan..
Egyébként én szívesen mennék biciklivel, de most azt gondold végig, amikor egy adott bankba bementem nyáron és bermuda volt rajtam, ami ugyan nagyon igényes volt, de mégiscsak bermuda. Erre meg is kaptam bent, hogy ez egy bank.. Hmm.. Arról nem beszélve, hogy csatakosan elég szar lenne beállítani valahova..
Itt bent megoldom, mert van szerencsére zuhany.. Ma is biciklivel jöttem.. Az állásokat is beleszámítva (zebra, pulóver csere, szûk utca sok autóval) 50 perc volt..
RAS? Van olyan hely, ahova szinte csak biztosnági õrrel együtt engednek be.. Saját levegõztetõ rendszerrel ellátott légmentesen záródó trezor..A ket oras support mas teszta. De nalunk erre van RAS :-) Csak ha gepterembe kell menni, akkor mozdul az ember, de az bazi ritka.
Szivem szerint tavaszira se, de ahhoz mar nem tudok ideologiat gyartani, csak reszemrol elitelendo. Amugy ket ora support az azt jelenti, hogy bicajjal is lehet tekerni ha muszaj :-)
bkv, autó...nálam ez annyi hogy én utálok már autózni is...de sajnos néha muszáj...
másik gép (fater hegyközségi gépe)Most már jó, vagy ez másik gép?
Milyen kicsi a net! Az origoról ismerem õket, Szacsit jobban, azt tudom, hogy Portnoy a faterja. Próbálta velem megszerettetni a DT-t, de nem nagyon ment.
Azert nem fogom magam elsirni. Eleg sokan tudnak elni autio nelkul, az auto tulajok ki fognak birni egy napot szerintem. Talan nem hal bele senki.
Azert nem fogom magam elsirni. Eleg sokan tudnak elni autio nelkul, az auto tulajok ki fognak birni egy napot szerintem. Talan nem hal bele senki.
De Brüsszelben, ha jól tudom, a forgalmi felmutatásával ingyen tömegközlekedhet, itt meg nem. A BKV semmilyen módon nem hajlandó együttmûködni.
Let the people speakHát, sajnos az élet nem ilyen egyszerû. A szerzõdésekben nincs belefoglalva, hogy 2 órán belüli supportot nem kell betartani, mert autómentes nap van, így nálunk sok esetben elengedhetetlen az autó.. Vagy taxizni szabad, az nem autó? Vagy vannak kivételek? Hol a határ?
A másik dologban igazad van, ha fontos neki, akkor jöjjön vonattal..
Ettõl persze még furcsa, hogy mondjuk a tavaszira eljöhet autóval.. Húú, de ebbõl most olyan gondolatmenetet szültem, amit inkább nem írok le, mert soha nem hagyjuk abba.. Majd egy sör mellett.. :beer:
Let the people speakSzerintem ket kulon dolog. Az egyik az automentes nap, a masik a CM. Viszont egy napon van a ketto. Reszemrol aki 22.-en autozik az paraszt. Egy evben egyszer mindenki kibirja, kvieve a magyarok. Brusszelben be sem engednek a varosba autoval ilyenkor es aki bent autot hasznal engedely nelkul azt megbirsagoljak. Szoval maradjunk annyiban, hogy legalabb ne bringas autozzon 22.-en. Mellesleg azert sem ertek veled egyet, mert ha valakinek fontos a CM, akkor vonattal is fontos, ha meg nem akkor ne jojjon.
Mellesleg en meg nyar elejen beirtam a szabi kerelmet, szoval en szabit vettem ki jovo csutortokre. Reszemrol ennyire fontosnak tartom.
személyesen nem, csak a faterját...(Portnoy...csak nem az eredeti)
bocs hogy csak most válasz, de tennap du. elhalázott a vinyóm...
Hát, sajnos az élet nem ilyen egyszerû. A szerzõdésekben nincs belefoglalva, hogy 2 órán belüli supportot nem kell betartani, mert autómentes nap van, így nálunk sok esetben elengedhetetlen az autó.. Vagy taxizni szabad, az nem autó? Vagy vannak kivételek? Hol a határ?Szerintem ket kulon dolog. Az egyik az automentes nap, a masik a CM. Viszont egy napon van a ketto. Reszemrol aki 22.-en autozik az paraszt. Egy evben egyszer mindenki kibirja, kvieve a magyarok. Brusszelben be sem engednek a varosba autoval ilyenkor es aki bent autot hasznal engedely nelkul azt megbirsagoljak. Szoval maradjunk annyiban, hogy legalabb ne bringas autozzon 22.-en. Mellesleg azert sem ertek veled egyet, mert ha valakinek fontos a CM, akkor vonattal is fontos, ha meg nem akkor ne jojjon.
Mellesleg en meg nyar elejen beirtam a szabi kerelmet, szoval en szabit vettem ki jovo csutortokre. Reszemrol ennyire fontosnak tartom.