Vááá, már 23 óra sincs Nagy buli lesz

Mi egy kis csapattal már melóhelyrõl megyünk (hozzánk lehet bringával jönni melózni. Ja, lehet mert egy bringabolt?), de csupa különleges bringával

Hát mindenkinek kitartást erre a nem egész 23 órára!
Üdv:
Tamás
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
A nyetes, egymás melegségébõl merítõ banda találkozzon negyed és fél 6 között a Mûcsarnok (ha szemben állsz a nagy szobrokkal, és mögötted van az Andrásy út, akkor a jobb oldali oszlopos ház) lépcsõjének jobb oldalán! Ellenvetés?
Rengeteg rendes autóssal találkoztam már, nem is beszélve arról, hogy sok bringás vezet is, és olyankor õket is autósnak hisszük/nézzük.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Ahogy nézem a hireket, el se hiszem, hogy ennyi újság, TV meg média foglalkozik ezzel. A kérdés már csak annyi, legalábbis nekem, hogy ebbõl ki mit fog leszûrni, milyen negativ kritikák lesznek majd..
Jah, ha valaki Fórumos meg akar minket ismerni, akkor a Pécsi Kommandó jármûpark a következõ lesz - valószinüleg egy kupacban
fekete Yeti AS-X/Z1
fehér Bullit/Boxxer
kék Specialized
GT-szinû Ruckus/Manitou
Azóta vallom, hogy nem az autósok az ellenségeim, hanem a bunkó emberek és beteg emberek, teljesen mindegy min vagy miben ülnek!
Rengeteg rendes autóssal találkoztam már, nem is beszélve arról, hogy sok bringás vezet is, és olyankor õket is autósnak hisszük/nézzük.
Holnap pedig igenis szép idõnk lesz!
hehe..gyere...majd jól kiválogatom az önéletrajzodat..Hol lehetek hozzátok jelentkezni?