Kutyanyul, Te Sárkány vagy...

Én tigris, és szintén nem tudom, hogy mit jelent. Azért örülök, hogy nem patkány. :-)
az szép lehetett...Honeymonkey:)
szal péntek. Ma reggel egy rendõr nyitotta rám az ajtót, negyed órát ordítoztunk, mire kijött a kollegája a boltból, és jól lecseszte, hogy mit fenyegetõzik itt, inkább nézne bele a tükörbe, ha kiszáll, mert legközelebb lehet, hogy a 79-es trioli lesz az, nem én. Leakalappal.
Mi szombaton megyünk a Tiszára, tehát lehet, hogy nem leszünk hajnali ötig ott....
"I have wept in the night for the shortness of sight
that to somebody's need made me blind; But I never
have yet felt a tinge of regret for being a little too kind"
Jaj, jaj. Én a kínai szerint valamilyen majom vagyok. Az mit jelent?
Hívjatok csak majmocskának.
Honeymonkey:)
szal péntek. Ma reggel egy rendõr nyitotta rám az ajtót, negyed órát ordítoztunk, mire kijött a kollegája a boltból, és jól lecseszte, hogy mit fenyegetõzik itt, inkább nézne bele a tükörbe, ha kiszáll, mert legközelebb lehet, hogy a 79-es trioli lesz az, nem én. Leakalappal.
Mi szombaton megyünk a Tiszára, tehát lehet, hogy nem leszünk hajnali ötig ott....
Honeymonkey:)
...a kínai horoszkópban a sárkány az egyik legjobb jegy, és még lehetne sorolni a sárkánnyal kapcsolatos pozitív mítoszokat...
Persze megyünk, és jól teleisszuk magunkat gyömbérrel, meg paradicsomlével. :-)
De ha koccintani kell, akkor egy pohár alkoholtartalmút hajlandó vagyok a kedvetekért lenyomni.
Jaaaa, nem, dehogy.
Pl. Judit barátnõm férjének volt legénybúcsúja, a képek alapján rendesen el is engedték magukat a fiúk, de Juditnál nem sok szelídebb lánylényt ismerek. Magamról meg annyit, egyszer egy sárkány, egyszer egy királylány...
Lényeg, hogy egy okkal több, hogy mulassunk és mi, csajok se maradunk ki belõle!! Stimmt??
Nem, az itteni átlagból számoltam. Jófejség: nincs külön legénybúcsú, sárkányság: van legénybúcsú.
Ráadásul a férjemnek jó messze szervezték, Agárdon. :-)
Nem, az itteni átlagból számoltam. Jófejség: nincs külön legénybúcsú, sárkányság: van legénybúcsú.miért, több legénybúcsú is volt?
Párod aztán tud élni... !!!
Jáj! Én egy sárkány vagyok a legénybúcsúk alapján. :-)
"I have wept in the night for the shortness of sight
that to somebody's need made me blind; But I never
have yet felt a tinge of regret for being a little too kind"
CSak a ponthatárok megállapítása van ma. :-) Nem kell mennem sehová. De azért szurkoljatok.
Hát, ja, ja. Azért lesz így, mert a baráti körünk 97%-ban fedi egymást. Egyébként meg nem nagyon kell "búcsúzni" a korábbi élettõl, mert nagyjából ugyanazt folytatjuk, amit eddig csináltunk.
Szerintem a klasszikus legénybúcsúnak akkor van értelme, ha valami sárkányt vesz el az a legény, aki eltiltja õt a barátoktól meg a bulizástól. Asssszem, mi inkább élnénk tovább, ha lehet! :bananadan