Szemüveget addig nem hordtam, amíg valami keményebb repülõ izé nem jött velem szembe....
Jah, és én patkány vagyok

"csunya verekedest rendezek!"
ezt mintha már hallottam vón valahol....
azér menet közben pl darazsat nem kéne enni, csúnya torokgyulladást tud csinálni....
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakIgen, a darázs veszélyes, mert megcsíp és feldagad az ember torka, aztán megfullad hirtelen.
De "kecske jó", sz'Al kipróbáljuk, mondjuk elkapunk egy kecskét a hídnál... :scared: Ha elegen vagyunk, elbírunk vele!!!
Igen, a darázs veszélyes, mert megcsíp és feldagad az ember torka, aztán megfullad hirtelen.
De "kecske jó", sz'Al kipróbáljuk, mondjuk elkapunk egy kecskét a hídnál... :scared: Ha elegen vagyunk, elbírunk vele!!!
"csunya verekedest rendezek!"
ezt mintha már hallottam vón valahol....
azér menet közben pl darazsat nem kéne enni, csúnya torokgyulladást tud csinálni....
Mióta bicózunk Stiggs-szel, már egészen megbarátkoztam a rovarokkal, mint kiegészítõ táplálékforrással...
Ne mondd, hogy még sose ettél tekerés közben ezt-azt, ami berepült a szádba!!
Let the people speakMinden, ami mozog, azt megeszem. A bogarakat meg hernyókat kivéve. Bár láttam már csokis szöcskét, nem nézett ki rosszul.
Vacsora. Nyam
Én még nem ettem kecskét, de ahogy itt írogatsz róla egészen megkívántam.
Bár a kecskesajtot utálom, ha olyan a kecskehús is, akkor nem kell.
Majd jól összefogdossuk a Népszigetnél a hídról õket, aztán kipróbáljuk.
Minden, ami mozog, azt megeszem. A bogarakat meg hernyókat kivéve. Bár láttam már csokis szöcskét, nem nézett ki rosszul.
Vacsora. Nyam
háááát... zsenge kecskehúúúús, jól átsütve, fokhagymásan, jöhet!!
A világ legnagyobb szívtiprói, legnagyobb kurtizánjai a Sárkány-nok, de a Sárkány-férfiak is nagyszeru szeretok. Messzemenon nagyvonalúak, foleg, ha vendéglátásról van szó. Nyíltszívuek; utolsó ruhájukat odaajándékozzák, de nem az utolsó fillérüket. Színesek, ötletdúsak, és kiválóan értenek az ötletek megvalósításához is. Szinte egy percig sem tudnak nyugton maradni.
No comment.....![]()
Dóri: igen, de olyan ciki, amikor megkérdezik, hogy te mi vagy, azt mondani, hogy patkány
Vagy csak én vagyok ilyen maradi?
Kinai horoszkop
"A Kecske elragadóan kedves és bájos. Egyszeruen szeretni kell"
Let the people speakDóri: igen, de olyan ciki, amikor megkérdezik, hogy te mi vagy, azt mondani, hogy patkány
Vagy csak én vagyok ilyen maradi?