Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Írta 2005. július 26. - 15:07
Szemüveget addig nem hordtam, amíg valami keményebb repülõ izé nem jött velem szembe....
Jah, és én patkány vagyok
Írta 2005. július 26. - 15:06
"csunya verekedest rendezek!"
ezt mintha már hallottam vón valahol....
azér menet közben pl darazsat nem kéne enni, csúnya torokgyulladást tud csinálni....
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. július 26. - 15:06
Igen, a darázs veszélyes, mert megcsíp és feldagad az ember torka, aztán megfullad hirtelen.
De "kecske jó", sz'Al kipróbáljuk, mondjuk elkapunk egy kecskét a hídnál... :scared: Ha elegen vagyunk, elbírunk vele!!!
ha eleg gyorsan mesz azon a hidon, akkor konnyen elofordulhat, hogy a kecske is berepul a szadon. es akkor nem kell birkozni vele :]
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2005. július 26. - 15:05
Igen, a darázs veszélyes, mert megcsíp és feldagad az ember torka, aztán megfullad hirtelen.
De "kecske jó", sz'Al kipróbáljuk, mondjuk elkapunk egy kecskét a hídnál... :scared: Ha elegen vagyunk, elbírunk vele!!!
A kecske nem csíp a torkodba. :-) Sõt bele sem repül. :-) Sokkal békésebb, mint a darázs. (Vespa Vulgaris-- közönséges, vagy kecske darázs)
Jut eszembe, tegnap vertem le az erkélyrõl egy darázsfészket. Az egyik dobozba rendezkedtek be.
Írta 2005. július 26. - 14:52
"csunya verekedest rendezek!"
azér menet közben pl darazsat nem kéne enni, csúnya torokgyulladást tud csinálni....
Írta 2005. július 26. - 14:49
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. július 26. - 14:44
Mióta bicózunk Stiggs-szel, már egészen megbarátkoztam a rovarokkal, mint kiegészítõ táplálékforrással... Ne mondd, hogy még sose ettél tekerés közben ezt-azt, ami berepült a szádba!!
A Duna mellett sokszor vannak apró bogarak rajban. A múltkor mire észrevettem, már egy méter bogarat beengedtem a számba.
Írta 2005. július 26. - 14:43
Let the people speak
Írta 2005. július 26. - 14:40
Minden, ami mozog, azt megeszem. A bogarakat meg hernyókat kivéve. Bár láttam már csokis szöcskét, nem nézett ki rosszul.
Vacsora. Nyam
Mióta bicózunk Stiggs-szel, már egészen megbarátkoztam a rovarokkal, mint kiegészítõ táplálékforrással... Ne mondd, hogy még sose ettél tekerés közben ezt-azt, ami berepült a szádba!!
Írta 2005. július 26. - 14:38
Én még nem ettem kecskét, de ahogy itt írogatsz róla egészen megkívántam.
Bár a kecskesajtot utálom, ha olyan a kecskehús is, akkor nem kell.
Majd jól összefogdossuk a Népszigetnél a hídról õket, aztán kipróbáljuk.
Az idõsebb kecske (fõleg a bak) húsának van egy jellegzetes, markáns kecskeíze, ami enyhíthetõ, ha jól letisztítja az ember a húst, illetve pácolással, fûszerezéssel. A fiatal kecske finom, jóízû. Legalábbis nekem ízlett. :lick:
Írta 2005. július 26. - 14:38
És teljesen Bogaras is.:brum:
Írta 2005. július 26. - 14:37
Minden, ami mozog, azt megeszem. A bogarakat meg hernyókat kivéve. Bár láttam már csokis szöcskét, nem nézett ki rosszul.
Vacsora. Nyam
Hííj, mi lesz a menü az esküvõtökön?
Nem esküvõ, lakodalom.
Írta 2005. július 26. - 14:36
Vacsora. Nyam
csibogaras :slimak::slimak::slimak:
mikóleszmánormálisbringám.
Írta 2005. július 26. - 14:32
háááát... zsenge kecskehúúúús, jól átsütve, fokhagymásan, jöhet!!
Én még nem ettem kecskét, de ahogy itt írogatsz róla egészen megkívántam.
Bár a kecskesajtot utálom, ha olyan a kecskehús is, akkor nem kell.
Majd jól összefogdossuk a Népszigetnél a hídról õket, aztán kipróbáljuk.
Írta 2005. július 26. - 14:31
A világ legnagyobb szívtiprói, legnagyobb kurtizánjai a Sárkány-nok, de a Sárkány-férfiak is nagyszeru szeretok. Messzemenon nagyvonalúak, foleg, ha vendéglátásról van szó. Nyíltszívuek; utolsó ruhájukat odaajándékozzák, de nem az utolsó fillérüket. Színesek, ötletdúsak, és kiválóan értenek az ötletek megvalósításához is. Szinte egy percig sem tudnak nyugton maradni.
No comment.....
IGEN, IGEN, IGEN!!! :lick:
a majmokról ezt írják:
"Kevés alvással beéri, szenvedélyes dohányos, az alkoholt minden mennyiségben bírja"
hihi!
csibogaras :slimak::slimak::slimak:
mikóleszmánormálisbringám.
Írta 2005. július 26. - 14:30
Dóri: igen, de olyan ciki, amikor megkérdezik, hogy te mi vagy, azt mondani, hogy patkány
Vagy csak én vagyok ilyen maradi?
Nem, mert én is pont erre gondoltam.
A párkapcsolat része nem jött be, valahogy mi nem így vagyunk a férjemmel. Õ Bivaly. (Vagy Ökör? )
Írta 2005. július 26. - 14:04
Kinai horoszkop
"A Kecske elragadóan kedves és bájos. Egyszeruen szeretni kell"
háááát... zsenge kecskehúúúús, jól átsütve, fokhagymásan, jöhet!!
Írta 2005. július 26. - 14:02
No comment.....
És teljesen Bogaras is.:brum:
Írta 2005. július 26. - 13:53
"A Kecske elragadóan kedves és bájos. Egyszeruen szeretni kell"
Let the people speak
Írta 2005. július 26. - 13:51
Dóri: igen, de olyan ciki, amikor megkérdezik, hogy te mi vagy, azt mondani, hogy patkány
Vagy csak én vagyok ilyen maradi?
Hmmm... van benne valami. Az Ökör-t is azért "magyarosították" Bivalyra!! Mert eredetileg Ökör volt az állat, ami ment a hívásra!!