Baluu nekem egy 8 speedes rapid valtokarra lenne szuksegem.
Mas:
Altus ,Sram 3.0 Sram pc 38 budos nagy pirospontot kaptak nalam. Elmentem varacskosdisznolkodni , felpattintottam 2.125 mud gumit amit kolcsonkaptam aztan irany a tapolca "dirt" palya es ugy nezett ki a rendszer hogy tiszta sar volt szal minden a lanc is a valto is semmi se latszott ki a ratyibol ,de egy katt es azonnal valtott a masina !!! szal piros pont.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Váltók, váltókarok
Indította
zsizso
, 2005. március 04. 13:20
Írta 2005. június 09. - 21:05
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Írta 2005. június 09. - 12:09
Írta 2005. június 09. - 10:41
Gyorsan kell vágni, 2 emberes munka, az egyik tartja a bowdenházat és húzza a 2 végét a másik meg vágja. Nekem így nem olvadt meg.egyszer én is megpróbáltam flexszel vágni de megolvadt benne az a kis mûanyag? béléscsõ
A sebesség mindent megold.
Írta 2005. június 09. - 10:35
egyszer én is megpróbáltam flexszel vágni de megolvadt benne az a kis mûanyag? béléscsõ
Írta 2005. június 09. - 10:20
Nekem a párhuzamos szálú jagwire bowdenházam van (550/m) és flexszel vágtam méretre.
A sebesség mindent megold.
Írta 2005. június 09. - 10:17
Jahh ez jó ötlet, nekem is eszembe jutott, hogy a szervizben levágatom méretre mert nem akarok még arra a spéci szerszámra is kiadni 5000 Ft-ot.
Köszi a segítséget
Köszi a segítséget
Tegnap befizettem egy reinkarnációs tanfolyamra. Rohadt drága volt, dehát egyszer élünk.
"k.rvára megy a pénz!" - mondogatta apám is, anyám is, csak más- máshangsúllyal...
"k.rvára megy a pénz!" - mondogatta apám is, anyám is, csak más- máshangsúllyal...
Írta 2005. június 09. - 09:23
mondjuk avid? de az sem lesz olcsóbb.
vegyél külön bovdent + házat, mondjuk ne a legolcsóbb jagwiret és úgy is jó lesz. akkor kb kijön az egész olyan 5000 forintból (komplett fék + váltó). esetleg mérd le otthon hogy mekkora bovdenházak vannak most a vason és vágasd össze a boltban, mert ha nincs otthon valami komolyabb vágószerszámod, meg fogsz vele szenvedni.
vegyél külön bovdent + házat, mondjuk ne a legolcsóbb jagwiret és úgy is jó lesz. akkor kb kijön az egész olyan 5000 forintból (komplett fék + váltó). esetleg mérd le otthon hogy mekkora bovdenházak vannak most a vason és vágasd össze a boltban, mert ha nincs otthon valami komolyabb vágószerszámod, meg fogsz vele szenvedni.
Írta 2005. június 09. - 09:07
És amúgy milyen bowden van mág szettben (bowden+bowden védõ).baluu: jagwire jó, szettet is megéri megvenni, nincs méretre vágva (mivel majdnem minden bringán más méret kell), kupak van benne.
Mert én ahol néztem eddig mindenhol csak jagwire volt. De most két készletért (fék+váltó) nem szívesen adnék ki 7000 Ft-ot. Kicsit már így is sokban van a bringafelújítás azt morog a család.
Tegnap befizettem egy reinkarnációs tanfolyamra. Rohadt drága volt, dehát egyszer élünk.
Írta 2005. június 09. - 09:00
AGA
na ugy látszik Gui-va sikerülhet megoldani.
Pénzt meg amugyis felytsd el iyen csacskaságért.
De most utánna gondoltam és tényleg csak fékváltókarom van. (
Gondolom amuyg Canti féket használsz...
Régi shimano v. suntour egykaros(felül) váltókarod volt??
na ugy látszik Gui-va sikerülhet megoldani.
Pénzt meg amugyis felytsd el iyen csacskaságért.
De most utánna gondoltam és tényleg csak fékváltókarom van. (
Gondolom amuyg Canti féket használsz...
Régi shimano v. suntour egykaros(felül) váltókarod volt??
Írta 2005. június 09. - 08:53
baluu: jagwire jó, szettet is megéri megvenni, nincs méretre vágva (mivel majdnem minden bringán más méret kell), kupak van benne.
Írta 2005. június 09. - 08:46
Gui neked mi kell alivio váltó vagy váltókar?
mert nekem van egy feleslegessé váló fékváltókarom, habár az asszem csak acera, de ha kell megegyezünk.
mert nekem van egy feleslegessé váló fékváltókarom, habár az asszem csak acera, de ha kell megegyezünk.
Írta 2005. június 09. - 08:42
AGA ha tudsz varni egy kicsit tudok neked adni egy stx rc 7 es valtokart.
Csak meg nekem sincs penzem hogy vegyek egy 8as aliviot.
Csak meg nekem sincs penzem hogy vegyek egy 8as aliviot.
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
Tom Ritchey
Tom Ritchey
Írta 2005. június 09. - 08:40
Asszem volt már ez téma, csak nincs idõm utána keresni.
Ki milyen fék illetve váltóbowdent használ?
A jagwire jó? Érdemes megvenni 3400Ft-ért a fék vagy váltóbowden szettet?
És ez a szett méretre van vágva, meg tartalmazza a véglezáró kupakokat is, vagy nem?
köszi a segítséget
Ki milyen fék illetve váltóbowdent használ?
A jagwire jó? Érdemes megvenni 3400Ft-ért a fék vagy váltóbowden szettet?
És ez a szett méretre van vágva, meg tartalmazza a véglezáró kupakokat is, vagy nem?
köszi a segítséget
Írta 2005. június 09. - 00:55
Csak a váltókar kéne, méghozzá hátsó. Elõször csatk eltört a tengely amin forog az egész, de ezt megoldottam egy hosszabb átmenõcsavarral, utána egy hetven fok körüli emelkedõn (lefele ) megcsavarodott a kormány és a bowden megrángatta kart belülrõl. Pöcöktartó fülnek annyi. Most single speedezek egy darabig asszem, hacsak te nem szánsz meg. Mit kérsz érette?
Ride everywhere.
.
Írta 2005. június 09. - 00:44
AGA
OK! A pénz az yöhet!!!
mi történt? és mivel??
váltókar kel külön? mert fékváltókarokat nagyobb esélyel szerzek.....
OK! A pénz az yöhet!!!
mi történt? és mivel??
váltókar kel külön? mert fékváltókarokat nagyobb esélyel szerzek.....
Írta 2005. június 08. - 18:08
Csáó!
Megint belenyúltam a tutiba és vettem egy 05-ös deore LX válltót persze ez fordított müködésü (eddig ilyenrõl nem is halottam) Na szóval az istenneks e akar jól válltani, mi lehet a bibi? Én vagyok béna vagy alapból szar? Már mondták, hogy télleg nemjó, de boltba se tudják megcsinálni? mert ez igy nagyon cifra, vagy ezt valahogy máshogy kell beállítani? Tapasztalatokat várok!
Megint belenyúltam a tutiba és vettem egy 05-ös deore LX válltót persze ez fordított müködésü (eddig ilyenrõl nem is halottam) Na szóval az istenneks e akar jól válltani, mi lehet a bibi? Én vagyok béna vagy alapból szar? Már mondták, hogy télleg nemjó, de boltba se tudják megcsinálni? mert ez igy nagyon cifra, vagy ezt valahogy máshogy kell beállítani? Tapasztalatokat várok!
Amíg a föld kerek, mindíg lesznek riderek!
Írta 2005. június 08. - 15:32
Az egyetlen mûanyag ami van benne, a bowden akasztó pöcök tört le (akkor is tudtam, hogy itt lesz a halála). Majd szólok nekik. Kösz.
Ride everywhere.
.
Írta 2005. június 08. - 14:44
milyen?
és mi halt meg benne?
azoknál érdemes érdeklõdni akik régebbi bájkokkal tolják...yvorl,ÖkrösPéter,stb
és mi halt meg benne?
azoknál érdemes érdeklõdni akik régebbi bájkokkal tolják...yvorl,ÖkrösPéter,stb
Írta 2005. június 08. - 14:11
No sikerült meghalnia a 10 éves hetes váltókaromnak. "esztergálhatok" hozzá alkatrészt. De ha van valakinek ilyen akár szanaszéttörve akkor szóljon! Pénzt is adnék érette
Ride everywhere.
.
Írta 2005. június 07. - 18:54
kösz a segítséget. valszeg akkor boltbajárás lesz. kalaius-nak igaza van már a nagykerbe télleg nincs semmi... e-bike is jó5let.
Már kétszer levágtunk a fejcsövembõl, de még mindig rövid...
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg