Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Váltók, váltókarok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
7449 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kullok serulhettek igen. de az latszik ugyis. jol nezd at. ha nyolcas ment a kerekbe, akkor valoszinu

9es orszaguti valtot ideiglenesen feltehetsz, csak lehet hogy roviditeni kell a lancot hozza. gondolom rovidkanalas. es akkor a nagy fogaskerekeket hatul hanyagolni kellene.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Történt egy olyan balesetem, hogy valamiért beleváltottam a küllõkbe és elgörbült a váltóm. Amíg nem szserzek újat, lehet-e országúti 9-es váltót helyettesíteni egy 9-es hegyivel, illetve 7-es országútival (ezek vannak itthon). Érdemes-e Shimano 105 árszinten azzal foglalkozni, hogy rendelek egy új váltókanalat (elvileg a váltó bármelyik alkatrészét meg lehetne rendelni), vagy inkább cseréljem az egészet? Sérülhettek-e ettõl a küllõk?

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
Nézd meg új bowdennel nem e szorul akad a házban lehet csak össze gyült némi kosz odabent azt wd40-vel vagy csavarlazitóval egész jól kilehet puculni pláne ha van a szórofejen kis csö de a házat mindenkép hagyd kicsöpögni és párórát hagyd száradni jo meleg helyen hogy elpárologjon a nedvesség ha meg nem akadozik szorul a házban a bowden akkor csak simán ragd össze és kész
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
Köszi mindkettõtöknek. Igazság szerint a visszaváltás már lomha volt és 2 sebességet ugrott. Bovdenem volna, csak a ház kérdéses igazából...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Nem kell cserélni ha ok minden, felesleges pénzkidobás
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
figyu, ha nem romlott a váltásteljesítmény, akkor szerintem felesleges

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
Igazából nem tudom, hogy ide, a bovdenesbe vagy talán inkább a szerelésbe rakjam. Megpróbálom itt.

A bringám tavaly lett újrabovdenezve a szezon elején. Mentem vele jó sokat, 4 verseny, 1-2 túra, város, stb... A váltót lecseréltem és a kérdésem az, hogy a bovdent is illene cserélnem? Bovdenházat? Végül is van itthon egy szál váltóbovdenem, de házam az nincsen és most nincs is alkalmam beszerezni. Szóval gáz ha a régi RIPCORD marad vagy rakjam be az egyszerûbb köszörült bovdent a régi házba? Milyen hatással lesz a váltásra? :chin:

_and/or_

_and/or_

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Szerencsére integrált. Még csak az kéne hogy új monoblokkot vegyek...:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
olyan középcsapágy kell hozzá, ami e-type-hoz való.
ha integrált hollowtec II hajtókarod van, akkor nicns gond.
de ha négyszög, octalink vagy isis, akkor valószinüleg uj monoblokk kis kell majd.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

_and/or_

_and/or_

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Hát ugy néz ki hogy mindenképpen E-type kell, mert ez van most kéznél és venni nem szeretnék külön bilincseset.
Eladnám csak szerintem nem nagyon vesz senki Etype-ot.
Meg nem szeretnék vacakolni eladással aztán ugyan azt megvenni, csak bilincses formában.

Miért olyan nehéz beállítani? Ilyet igaz még nem szereltem, de elsõ ránézésre hogyha ráteszem a középcsapágyrészre, oszt jó van, mert pont jól áll a nagy lánctányérnál. Vagy pont a középcsapágy rátevés a nehéz mutatvány hogy jól álljon? Vagy nem? :S
Gondolom maga a középcsapi csésze tartja ott a helyén.

Ja amugy egy Merida TFS.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Sziasztok,

E-Type -os elsõ váltót bármilyen vázra fel lehet szerelni?

elvileg igen. milyen vazra szeretned? normal bilincses semmikeppen nem lesz jo? csak mert az E-type beallitasa idegtepo mutatvany.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bulma

bulma

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
koszi

_and/or_

_and/or_

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Sziasztok,

E-Type -os elsõ váltót bármilyen vázra fel lehet szerelni?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
igen mukodik.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bulma

bulma

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
azt szeretnem megtudni hogy szerintetek orszaguti valtokar(kormanyveg valto vagy fekvaltokar) mukodik-e monti valtoval, konkretan egy regebbi 9 sebesseges xt-vel...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
elsõ karok kompatibilisek. Hátsóból is kapható ilyen.

_and/or_

_and/or_

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Sziasztok!

A kérdésem az lenne hogy Sram elsõ váltókar használható-e símanó elsõ váltóval?
X7-tõl -> x0-ig érdekelne a kompatibilitás, tehát hogy tök mindegy hogy mondjuk az elsõ váltókar x9 vagy annál jobb és mondjuk az elsõ váltó xtr?
Nem túl érzékeny az xtr elsõ váltó nem hozzá tartozó/gyártmányú váltókarral?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Offtopik postok mentek ide: http://forum.bikemag...hread.php?t=222

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Én személy szerint csak szeretnék tapasztalatokat a Chris King termékkel kapcsolatban :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

F.T.W.

F.T.W.

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok !

Ha bármilyen észrevételeitek vannak a F.T.W. Bikes kft. által forgalmazott(Kcnc,Chris King,White industries,Ht ) termékekkel kapcsolatban, kérlek irjatok meg erre a cimre hátha tudjuk orvosolni info@ftwbikes.com

ÜDV F.T.W. Bikes Kft.
Zolnai Dávid