Annyira jó cucc, imádtam a montin. Pontosan én is mikor megvásároltam frissítettem mindent, beállítottam, onnan hozzá sem nyúltam évekig míg el nem adtam a bringával együtt. Sor és lánc is rengeteget bír a felsőpolcos szettek esetében.
Talán írtam is itt valahol, hogy jól megvagyok a hagyományos GRX rendszerrel de éppen aktuális, hogy kijött a vezeték nélküli XTR, XT, Deore és GRX is.
Nagyon kíváncsi vagyok rá. A 12 sebesség nekem elég (igazából most 11 van aminek a nagyobb 5 fokozata pontosan megegyezik a 12-es Eagle fokozatokkal, Garbaruk sor), Sram már ugye 13-nál jár.
Több, mint egy év használat után kis update a Sram X0 AXS Transmission-ről, miután sikerült beállítani az FSA spyder-rel azóta imádom, hozzá sem kellett nyúlni, gyakorlatilag egyszer beállítod és elfelejted cucc, még az eredeti lánc, első lánckerék és sorral, pedig már kapott hideget, meleget, tavaly vettem új sort, láncot, első lánckereket de azóta is porosodnak és még várják, hogy az előzőek megadják magukat, pedig már bőven 5000 km bennük van, szóval úgy igazságos, hogy az elején köpködésem után elismerjem, hogy imádom és gyönyörűen működik!
Aki előző AXS-ről vált annak eleinte lassabbnak fog tűnni de ez a pici ára annak, hogy teljes terhelés közben is tökéletesen vált, sőt ilyenkor szinte még jobban.