Jelentkezz be Regisztrálj
Wenson (Caprine) maraton 2K5
Posted 2005. May 30. - 10:28
Posted 2005. May 30. - 10:24
A kövek engem is zavartak (pláne engem), de igazán klassz terep-bringautak a Bükk déli részén vannak, minimális köves szakaszokkal, dehát ott már másik két maratont is rendeznek. Ez ilyen, ezt kell szeretni.
Posted 2005. May 30. - 10:23
A köves lefelék már nem annyira. Kétszer volt felütéses defektem, a másodiknál elfogyott az oldószerem, kaptam, nagyon szépen köszönöm!, majd rájöttem, hogy nem tudom beragasztani a belsõt, annyi lyuk van rajta. Így vártam, míg valaki tudott adni egy szingószelepes belsõt! Ezt is nagyon szépen köszönöm!
Persze kifutottam az idõbõl, annyit dekkoltam a cél elõtt 5 km-re, míg kaptam szingós belsõt. Ki is furatom a felnimet, hogy tudjak beletenni autószelepes belsõt.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Posted 2005. May 30. - 10:21
Posted 2005. May 30. - 09:52
És Szammer köszönet a szállásért!
ugyan nincs mit!!
A versenyrõl:
Összességében nagyon jó volt a szervezés, a pályakijelölés, a pálya. (4,5 pont/5)
Ami nem tetszett:
-közös rajt
-a szombat éjjel dübörgõ techo "zene" amitõl berezonáltak a camping faházainak ablakai (alvás éjfélig semmi)
-kevés gulyás (nekem még jutott, de nagyon sok cimbora már csak ilyen-olyan ragus "kaját" tudott csak enni a rajtszámért)
(a bicajmosók)
az eredmény: 77 km-en 4h 05 min. (3,8 pont/5)
gratulálok minden fórumosnak akik teljesítették a távot.
szam
Posted 2005. May 30. - 09:34
Volt egy fiatal lány, akinek agyrázkódása volt. Az elsõsegély sátornál láttam. El is vitték korházba asszem.Tudja valaki, hogy ki lehetett õ? Netán ismeri valaki?
Salának és az SS különítménynek pedig külön gratulálok.
vendég_rvilike_*
Posted 2005. May 30. - 09:26
vendég_rvilike_*
Amugy nem volt rossz azert a palya,a kilatas karpotolt
Posted 2005. May 30. - 09:22
Örülök, hogy újra találkozhattam veletek. Jó sokan ott voltunk a fórumról.
Gratulálok mindenkinek, aki végig csinálta. A merev villásoknak (én nem is tudom hogy lehetett ezt a sok követ túlélni teló nélkül), az egysebességûeknek, és a DH-soknak (Sala
Szerintem nehéz volt a kövek és a vízmosások, árkok miatt. Persze lehet, hogy csak az volt a baj, hogy túl hosszú távot választottam.
Sajnos nem volt idõm gyönyörködni a tájban. Végig nagyon figyeltem, nehogy essek. Kíméltem a biciklit is, nem szerettem volna felütni. A rázatókon attól tartottam, hogy letörik a hajtókarom, de legalábbis széthullok apró csontokra. Végülis jól kijelölt pálya volt. A szervezés is jó volt. Csak a kondimmal volt probléma.
Örültem a régen látott arcoknak. És Szammer köszönet a szállásért!
Posted 2005. May 30. - 09:22
Hátul 2.35-ös Z-max volt, így egész jól tudtam a köveken döngetni...
A 77-es távon mentem, 5 óra 8 perc lett az idõm, ami magamhoz képest egész jó
A frissitõk jók voltak, bár az utolsó kettõre már nem volt szükségem. Az utolsónál volt egy ürge, aki mosta a kocsiját és néha belocsolt a versenyzõk közé, hú az nagyon jól esett nekem! Szinte új erõre katam, bár így is tolnom kellett az utolsó emelkedõn.
Nekem is sikerült megsérülni: a célnál az utolsó kanyarban szépen beletérdeltem a kordonba:).
Összességében nagyon príma verseny volt, a pályán több helyen felbukkanó lovascsapat kissé zavaró volt..
Posted 2005. May 30. - 08:33
esztetikailag igen!
Szerintem a bananhej es a vaddiszno#zar kozott annyi a kulombseg hogy a bananhejra kesobb jon a legy.
Mivel lebomlik nem hiszem hogy kicsi foldunk ebbe pusztulna bele.
Hány banánfát láttál a Bükkben?
Láttál már narancshéjat szemétdombon, ...aztán ugyanazt 4 év múlva is?
Posted 2005. May 30. - 08:27
A 117km-es távon indultam az U19-es kategóriában és életemben nem tekertem még ennyit egy nap alatt.Ami tetszett:pályakijelölés,gyorsan kiírták az eredményt,itatópontok és az ott segédkezõ csajok,outdoor. Ami nem tetszett:tömegnyomor a stadionban a rajt elõtt,a 3eFt-ért csak egy pólót kaptam meg egy kis hideg rizset májjal (bogácson ugyanennyiért haver annyi cuccot kapott h alig bírta hazahozni),az érem mellé adhattak volna legalább egy oklevelet,szerintem egy OB-n ez a minimum.Ami szétment:s*ggem,tenyerem,hátam(ez nagyon).Még annyira nem néztem meg, de szerintem a bicajon is lesz mit cserélni...
Hajrá TREK!!
Posted 2005. May 30. - 07:11
Lereszeltem egy XT hátsó váltót.
Hehh, én is. Szegényke... :cry: (ott csak XT hátsóváltót lehet lereszelni úgy tûnik
vendég_Charon_*
Posted 2005. May 30. - 07:02
vendég_Charon_*
, dehát minek kell nekem a bélapátfalvi szerpentínen (aszfalt) lefelé 60-al tépni a kanyarokban...
A
Ismerõs sztorri: két éve dettó ugyanez volt velem! Lereszeltem egy XT hátsó váltót.
Posted 2005. May 30. - 00:42
es udv mindenkinek akivel talalkoztam
Posted 2005. May 30. - 00:30
- mikorra éljük már meg, hogy végre KIZÁRJÁK a szemetelõ arcokat? Mert szerintem a frissítõtõl 200 méterre eldobott banánhéj SZEMETELÉS.
esztetikailag igen!
Szerintem a bananhej es a vaddiszno#zar kozott annyi a kulombseg hogy a bananhejra kesobb jon a legy.
Mivel lebomlik nem hiszem hogy kicsi foldunk ebbe pusztulna bele.
Hát nem hiszem, mondtam, hogy csak 1-2 arccal volt kifogásom.
Csak azt mondom, hogy ha már az elején nyomul valaki, akkor az ég szerelmére, nyomuljon, s ne kezdjen az elsõ fölfelén kiszenvedni.
ezzel sincs bajom , En is voltam kezdo Te is, most Ok azok ! akadalyoznak... hat ez ilyen le kell elozni ha zavar, es kesz.. kellemetlen de a tolerancia az kell hisz mindenki egy kicsit mas.. 1200 ember nem tekerhet egyforman
Posted 2005. May 30. - 00:14
Nahh én is jelentkezem.
Nagyon tetszett a verseny, az elsõ hosszu emelkedõ nagyon gyilkos volt.
Büszke vagyok magamra, hogy egy 20 kilós DH géppel végigtekertem ugy, hogy felfelé is elõzgettem rendesen. Lefelé meg csak kiabáltam, hogy jobbról-balról
Az egyszeregyesek elõtt le a kalappal!!!
Szia Sala!
Akkor veled "dumáltunk" felfele! Én voltam az a "kis" ember egy fekete 8500-ös Trekken, Discoverys mezben! Sala valamiért aktívan próbálta elcserélni hegymenetben a gépemet az övére.... Nemértem miért.... :confused:
Egyébként szupi volt! A rendezéssel nagy gond nem volt, a pálya kellemmes volt, és járható!! (tekerhetõ).. csak az a sok bringás mit casinált ott....
Üdv!
KisÖcsike
Posted 2005. May 29. - 23:43
ez nem teljesen így van....
valaki megelõzött? nem láttam, vagy nem férfi voklt, és nem a villáját vigyeltem.
Posted 2005. May 29. - 23:20
Nagyon tetszett a verseny, az elsõ hosszu emelkedõ nagyon gyilkos volt.
Büszke vagyok magamra, hogy egy 20 kilós DH géppel végigtekertem ugy, hogy felfelé is elõzgettem rendesen. Lefelé meg csak kiabáltam, hogy jobbról-balról
Az egyszeregyesek elõtt le a kalappal!!!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2005. May 29. - 23:02
Posted 2005. May 29. - 22:28
Szupiiii! Én lettem az elsõ a kategóriámban. Merev villás felnõtt férfi 77km.
ez nem teljesen így van....

Sign In
Create Account

Back to top